HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste innkjøpssystem

Hvilket innkjøpssystem bør jeg velge?

På tide å investere i et skikkelig innkjøpssystem for din bedrift? Et innkjøpssystem kommer med en rekke fordeler, som funksjoner som lagerbalanse og prognoser, men også muligheten til å trekke ut statistikk og data som du kan stole på. Dette er viktig for å kunne ta riktige beslutninger om fremtiden og hvilke kjøp du eventuelt må gjøre da. Et kjøpssystem kan også gi deg prissammenligninger og samle alle deler av kjøpsprosessen under ett tak. Det som også er en fordel er at systemet som regel kan integreres med dine andre systemer i bedriften eller organisasjonen. Men hvilket er det beste innkjøpssystemet for deg? Ulike systemer passer forskjellig, avhengig av hvilken type virksomhet du driver. Ønsker du en fleksibel løsning som passer de fleste? Eller leter du etter en som passer spesifikt for din bransje, for eksempel byggebransjen? Uansett er du hjertelig velkommen til å starte reisen mot det riktige systemet med BusinessWith – vi lister de beste innkjøpssystemene på det norske markedet.

Hvilke krav bør jeg stille til et innkjøpssystem?

Et kjøpssystem skal gjøre hele kjøpsprosessen både enklere og tryggere. En bransje som har hatt sine utfordringer med blant annet sikkerhet rundt innkjøp, er byggebransjen. Her er innkjøpssystemet med på å gjøre prosessen transparent og sikker for alle parter. Noe som har hjulpet dette på veien er digitalisering av innkjøp. Når ordrer, inventar, kjøp og andre data samles inn under samme paraply, reduseres risikoen for unøyaktigheter eller til og med feil. Som du vet, kan en feil være dyr, derfor er det av stor bekvemmelighet å kunne stole på et system. Plattformen du velger må kunne gi deg denne sikkerheten men også gjøre den enkel og oversiktlig for deg. Brukervennlighet er viktig – test deg gjerne ut og sammenlign ulike leverandører før du tar ditt endelige valg. BusinessWith er tilgjengelig for deg som en hjelpende hånd. Velkommen til å velge det beste kjøpssystemet for deg - direkte i vår sammenligningsguide.

Tre ting å vite om innkjøpssystemer

Liste over 12 forskjellige Innkjøpssystem

Sorter etter
NetSuite-logo-half-light.png

Netsuite

Oracle

Den første og siste ERP du trenger. Den viktigste ERP -plattformen i skyen for små til mellomstore, voksende og multinasjonale selskaper. Kjør selskapet ditt på en enkelt plattform, få kontroll over virksomheten og ta de riktige operasjonelle og strategiske beslutningene. NetSuite er et integrert system som inneholder finans/ERP, CRM, innkjøp, prosjektledelse, fakturering og lagerstyring. NetSuite...

Lær deg mer om Netsuite

Les mer
24sevenoffice_Logo_Vertical_Black_CMYK.jpg

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice tilbyr et komplett forretnings- og regnskapssystem designet for små og mellomstore bedrifter. Løsningen integrerer regnskap, fakturering, prosjektstyring, CRM, og tidsregistrering i én plattform, som effektiviserer arbeidsflyten og gir en sømløs brukeropplevelse.

Lær deg mer om 24SevenOffice

Les mer
CostTracker-logo

CostTracker

CostTracker

CostTracker er et alt-i-ett innkjøpsverktøy med fokus på kostnadskontroll. Blant funksjonalitetene finner du en innebygd innkjøpsplaner, en kraftig budsjett- og fakturamodul samt rapporterings- og analyseverktøy. Løsningen sikrer en effektiv og tidsbesparende arbeidsflyt med oversikt over alle betalingsforpliktelser med et par klikk.

Lær deg mer om CostTracker

Les mer
DJUST-logo

DJUST

DJUST

DJUST leverer en smart skybasert innkjøpsplattform som sentraliserer alle leverandører, produkter og tilbud i én plattform og sparer deg for tid og kostnader. Med DJUST automatiserer du tidkrevende oppgaver og får tilgang til kraftige statistikk- og analyseverktøy.

Lær deg mer om DJUST

Les mer

Enterprise Plus Innkjøp forenkler og effektiviserer din virksomhets innkjøp, samtidig som du får full oversikt over alle dine leverandøravtaler, varekataloger, produkter og priser. Systemet automatiserer alt fra godkjenning av kataloger til fakturamatch, og sørger for at det er enkelt og effektivt å utføre innkjøp basert på gyldige innkjøpsavtaler. Du blir også varslet om avvik som må behandles av...

Lær deg mer om Enterprise Plus Innkjøp

Les mer
Millum-logo

Millum

Millum

En innkjøpsløsning som forenkler innkjøpsprosessen for hotell- og restaurantbransjen. Med Millum får du full kontroll over budsjettene med fakturabehandling og rapporter samt oversikt over avtaler med leverandører, handlelister, menyplanlegging, varetelling, matsvinn og allergener.

Lær deg mer om Millum

Les mer
Monday

Monday

Monday

monday.com er et skybasert arbeidssystem, der teamene lager arbeidsflytapper på få minutter for å kjøre prosesser, prosjekter og hverdagsarbeid. Team former arbeidsflyt og prosjekter, uten kode, med en adaptiv plattform som automatiserer manuelt arbeid og kobler sammen team i en digital arbeidsplass. Plattformfunksjonene omfatter: tilpassbare arbeidsflytmaler, tidssporing, automatiseringer, datada...

Lær deg mer om Monday

Les mer
Odoo

Odoo

Odoo

Med Odoo får du en moderne digital programvare som lar deg integrere all informasjon i et system. Odoo kan tilpasses i utgangspunktet alle apper, og det er deres spesialitet.

Lær deg mer om Odoo

Les mer
Pipefy-logo

Pipefy

Pipefy

Pipefy er en intuitiv low code-plattform som tilbyr alt funksjonalitet du trenger for å forbedre arbeidsflyten i virksomheten din. Med Pipefy kan du bygge automatiseringsregler og dra nytte av en rekke forbedringsanbefalinger. Plattformen er ekstremt brukervennlig og har en dra-og-slipp-funksjonalitet slik at du enkelt forbedrer arbeidsprosessene dine.

Lær deg mer om Pipefy

Les mer

SAP Central Procurement tilbyr synlighet på tvers av innkjøpsprosesser i hele firmaet. Få en omfattende og nøyaktig oversikt over behov, rekvisisjoner, ordrer og utgifter, og reduser gjentagende oppgaver ved hjelp av et kraftig rammeverk for automatisering. Løsningen integreres godt med både SAP- og tredjeparts-ERPer og tilbys både som on-premise og skybasert tjeneste.

Lær deg mer om SAP Central Procurement

Les mer

En selvbetjent og webbasert innkjøpsløsning for å håndtere alle dine innkjøp. Systemet forenkler innkjøp og godkjenning, og gir full oversikt over inngåtte avtaler og utvalgte leverandører. Vieri Bestilling integreres mot ERP og inngående fakturasystem for regnskapsdata og fakturamatch, og har en avtalemodul med varsling av utløp og forbruk på avtale.

Lær deg mer om Vieri Bestilling

Les mer

Visma Proceedo hjelper deg gjennom hele innkjøpsprosessen, fra gjennomføring av kjøpet til betaling. Denne skybaserte plattformen bidrar blant annet til økt verdi i leverandøravtaler, spart tid og ressurser samt økt kontroll over innkjøp. Med Visma Proceedo kan du følge opp utgifter direkte i systemet for å forbedre dine kontrakter og bruke automatiske funksjonaliteter som hjelper deg med å reduse...

Lær deg mer om Visma Proceedo

Les mer

Tre ting å vite om innkjøpssystemer

Fra BusinessWiths side ser vi egentlig ingen ulemper ved å ha et innkjøpssystem – snarere tvert imot. Det du bør vite om innkjøpssystemer er at du vil kunne redusere feilbestillinger eller feilbestillinger radikalt. Når din kunde eller leverandør skal håndtere produkter i et system, reduseres feilene radikalt. Det positive med digitale kjøpsprosesser er at de alltid vil være sporbare.

1. Effektivitet. Drive effektivitet i bedriften og organisasjonen når alt er samlet på ett sted. At systemet også kan integreres med andre systemer er en stor bonus.

2. Alle fordelene med digitalisering. Digitale kjøpsprosesser gjør at alt kan spores. Reduser risikoen for feil og øk åpenheten.

3. Skybasert er stedsuavhengig. Velger du et skybasert innkjøpssystem, kan du få tilgang til systemet når vi vil, uansett hvor du er. Dette er også en mye tryggere måte enn å lagre alt på dine egne servere.

Vil du vite mer om hvordan du velger riktig system? Prøv gjerne vår sammenligningsguide, filtrer på ulike funksjoner – eller kontakt oss for mer råd og veiledning.

Beskrivelse av produktegenskaper

Fakturahåndtering

Samle og administrer fakturaer fra kjøp på samme plattform der kjøpene har blitt utført, og se hvordan statusen er for dem. Unngå ubetalte fakturaer og sørg for at betalinger gjøres i henhold til planen.

Integrerbar

Systemet har mulighet til å integrere seg med mange av de største aktørene innen ERP og andre systemkategorier nært knyttet til kjøpssystemer.

Lagersaldo

Få tilgang til lagernivåer, noe som gjør det lettere å beregne antall produkter som må kjøpes.

Oppdateringer i sanntid

Få de siste oppdateringene for lagernivåer og statistikk og andre relaterte parametere i sanntid, noe som gjør det mulig å handle raskt og responsivt.

Ordrebehandling

Samle og administrere ordrene som er gjort for å skape full oversikt over statusene til ordrene og få kontroll over ordrehåndteringen.

Prissammenligninger

Sammenlign priser på produkter og tjenester før kjøp for å få det beste tilbudet og øke inntektene til virksomheten.

Prognoser

Bruk statistikken fra tidligere innkjøp og etterspørselen etter produkter til å lage prognoser for kommende innkjøp og planlegge hvordan driften kan kjøres på en lønnsom måte.

Statistikk

Samle inn statistikk over kjøpene som er utført for å skape grunnlag for fremtidige kjøp.

Utløsere

Bli varslet automatisk ved spesielle anledninger, for eksempel hvis aksjesaldoen er lav og kjøp må gjøres i tide.