HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste innkjøpssystem

Hvilket innkjøpssystem bør jeg velge?

På tide å investere i et skikkelig innkjøpssystem for din bedrift? Et innkjøpssystem kommer med en rekke fordeler, som funksjoner som lagerbalanse og prognoser, men også muligheten til å trekke ut statistikk og data som du kan stole på. Dette er viktig for å kunne ta riktige beslutninger om fremtiden og hvilke kjøp du eventuelt må gjøre da. Et kjøpssystem kan også gi deg prissammenligninger og samle alle deler av kjøpsprosessen under ett tak. Det som også er en fordel er at systemet som regel kan integreres med dine andre systemer i bedriften eller organisasjonen. Men hvilket er det beste innkjøpssystemet for deg? Ulike systemer passer forskjellig, avhengig av hvilken type virksomhet du driver. Ønsker du en fleksibel løsning som passer de fleste? Eller leter du etter en som passer spesifikt for din bransje, for eksempel byggebransjen? Uansett er du hjertelig velkommen til å starte reisen mot det riktige systemet med BusinessWith – vi lister de beste innkjøpssystemene på det norske markedet.

Hvilke krav bør jeg stille til et innkjøpssystem?

Et kjøpssystem skal gjøre hele kjøpsprosessen både enklere og tryggere. En bransje som har hatt sine utfordringer med blant annet sikkerhet rundt innkjøp, er byggebransjen. Her er innkjøpssystemet med på å gjøre prosessen transparent og sikker for alle parter. Noe som har hjulpet dette på veien er digitalisering av innkjøp. Når ordrer, inventar, kjøp og andre data samles inn under samme paraply, reduseres risikoen for unøyaktigheter eller til og med feil. Som du vet, kan en feil være dyr, derfor er det av stor bekvemmelighet å kunne stole på et system. Plattformen du velger må kunne gi deg denne sikkerheten men også gjøre den enkel og oversiktlig for deg. Brukervennlighet er viktig – test deg gjerne ut og sammenlign ulike leverandører før du tar ditt endelige valg. BusinessWith er tilgjengelig for deg som en hjelpende hånd. Velkommen til å velge det beste kjøpssystemet for deg - direkte i vår sammenligningsguide.

Hva bør jeg vite om innkjøpssystemer?
Netsuite

Netsuite

Oracle

Den første og siste ERP du trenger. Den viktigste ERP -plattformen i skyen for små til mellomstore, voksende og multinasjonale selskaper. Kjør selskapet ditt på en enkelt plattform, få kontroll over virksomheten og ta de riktige operasjonelle og strategiske beslutningene. NetSuite er et integrert system som inneholder finans/ERP, CRM, innkjøp, prosjektledelse, fakturering og lagerstyring. NetSuite...

Lær deg mer om Netsuite

Les mer
Visma.net

Visma.net

Visma Software

Automatisere og jobbe smartere. Visma.net er et moderne forretningssystem bygget i skyen for selskaper som bestemte seg for å jobbe mer digitalt. Lett å jobbe i, lett å komme i gang og høy fleksibilitet.

Lær deg mer om Visma.net

Les mer
24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice er et forretningssystem som lar deg samle alle kjerneprosessene innen finans og regnskap, leverandørfakturaflyt med AI -støtte, fakturering, CRM, prosjektledelse, parlamentsmedlemmer, tidsrapportering og lønn på ett sted. Vi har et åpent API, som gir mulighet for en effekt og automatisert arbeidsdag fordi forretningssystemet er integrert.

Lær deg mer om 24SevenOffice

Les mer
EazyStock

EazyStock

EazyStock

Et lagerstyringsverktøy for små selskaper og mellomstore selskaper som er enkle å bruke. Eazystock kan også hjelpe organisasjonen med prognoser for fremtidige behov for produkter til å optimalisere virksomheten.

Lær deg mer om EazyStock

Les mer

Tre ting å vite om innkjøpssystemer

Fra BusinessWiths side ser vi egentlig ingen ulemper ved å ha et innkjøpssystem – snarere tvert imot. Det du bør vite om innkjøpssystemer er at du vil kunne redusere feilbestillinger eller feilbestillinger radikalt. Når din kunde eller leverandør skal håndtere produkter i et system, reduseres feilene radikalt. Det positive med digitale kjøpsprosesser er at de alltid vil være sporbare.

1. Effektivitet. Drive effektivitet i bedriften og organisasjonen når alt er samlet på ett sted. At systemet også kan integreres med andre systemer er en stor bonus.

2. Alle fordelene med digitalisering. Digitale kjøpsprosesser gjør at alt kan spores. Reduser risikoen for feil og øk åpenheten.

3. Skybasert er stedsuavhengig. Velger du et skybasert innkjøpssystem, kan du få tilgang til systemet når vi vil, uansett hvor du er. Dette er også en mye tryggere måte enn å lagre alt på dine egne servere.

Vil du vite mer om hvordan du velger riktig system? Prøv gjerne vår sammenligningsguide, filtrer på ulike funksjoner – eller kontakt oss for mer råd og veiledning.