Sammenlign Norges beste årsregnskaper

Hvilken tjeneste for årsregnskap bør jeg velge?

Handelsselskap, aksjeselskap eller økonomisk forening. Dersom du driver en av disse selskapsformene, skal du i henhold til årsregnskapsloven hvert år utarbeide en årsrapport som skal leveres til det norske bolagsverket. En årsrapport inneholder ledelsesberetning, resultatregnskap, balanse og eventuell tilleggsinformasjon. Før du utarbeider regnskap eller årsmelding, bør du ha informert deg om hva slags regelverk du skal legge til grunn. For de fleste mindre virksomheter gjelder K2, for de større virksomhetene er det K3-regelverket som styrer.

Hva synes du om å lage en årsrapport? I dag finnes det flere nettjenester som forenkler hele prosessen. Tjenestene og malene er vanligvis fullstendig skybaserte, noe som betyr at du kan nå årsrapporten din uansett hvor du er og du slipper å tenke på backup. Mange tilbyr at du enkelt logger inn med Bank-ID og deretter trinn for trinn fyller ut informasjon til årsrapport, regnskap og/eller selvangivelse. Fra våren 2018 er det mulig å levere årsrapporten din digitalt, noe som gjør at du slipper bryet med papir og konvolutter. Fordelene med å velge en tjeneste som hjelper deg med din og din årsregnskap er at du minimerer risikoen for feil, og du kan også få hjelp til å fylle ut all informasjon riktig.

BusinessWith lister opp tjenestene og malene som er tilgjengelige, både for små og store bedrifter. Sammenlign gjerne med oss ​​for å finne den løsningen som passer deg og din bedriftsform best før du tar ditt valg. Hos oss kan du enkelt sortere og filtrere på funksjonene du ønsker når du søker hjelp til å utarbeide årsregnskapen. Sammenlign og velg - direkte hos BusinessWith.

Hva bør jeg vite om tjenestene for årsregnskap?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 1 forskjellige Årsregnskap

Hogia Lön

Hogia Lön

Hogia Lön har ferdige lønnsregistre for nesten alle bransjeavtaler og er alltid oppdatert med det nyeste innen smarte prosesser. Hogia har support ved din side med kjennskap til bransjen og hjelper deg med dine spørsmål.Lær deg mer om Hogia Lön

Les mer

Hurtigguide

Hva bør jeg vite om tjenestene for årsregnskap?

Gir ord som revisjonsberetning og resultatregnskap deg hodepine når hvert regnskapsår går mot slutten? Hvorfor ikke bruke en tjeneste som hjelper deg med regnskap, årsrapporter og selvangivelse? Det finnes en rekke ulike tjenester og maler på markedet i dag som gjør ting enklere, og som samtidig minimerer risikoen for at du eller du gjør regnefeil. Her kan du ofte få støtte umiddelbart dersom du står fast, noe som er en stor fordel. Hvis du føler at du trenger støtte, så velg en tjeneste som bare lover personlig støtte og en mal eller tjeneste som er pedagogisk.

For deg som har mer kjøtt på beina og har et større selskap, kan det hende du må velge en mer avansert løsning med for eksempel kvalifisert rådgivning som tilleggstjeneste. Husk å ta utgangspunkt i din selskapsform ved valg av stilling. Et lite aksjeselskap hvis årsberetning er underlagt K2-regelverket skal ikke betale for mer enn det bruker. Store aksjeselskaper med mange ansatte kan ha behov for en mer kompleks løsning. Netttjenestene i dag erstatter det din regnskapskonsulent ellers gjør – og automatiserer store deler av årsregnskapen din. En annen stor fordel er at årsrapporten, regnskapet eller regnskapet er tilgjengelig i skyen. I mange tilfeller har tjenestene også en app, som gjør det enda enklere å nå det du trenger uansett hvor du er.

Skreddersydd eller one size fits all? Avhengig av størrelsen og kompleksiteten til virksomheten din, bør du vurdere om du trenger en tilpasset løsning, eller om en enkel mal vil fungere. Ta deg tid til å sammenligne og bestill demoer før du tar ditt endelige valg. Riktig vei til den beste årsregnskapstjenesten for akkurat din bedrift finner du direkte hos BusinessWith. Vi lister opp de ulike tjenestene på markedet og gjør det enklere for deg å velge riktig.

Beskrivelse av produktegenskaper

Automatiske beregninger

Legg inn de økonomiske tallene som skal behandles i årsregnskapet og få sluttresultatet beregnet automatisk i systemet.

Digital innlevering

Send inn årsrapporten digitalt og unngå unødvendig ventetid og papirhåndtering.

E-signering

Tillat at dokumenter signeres digitalt og raskt, og sparer tid og unødvendig papirarbeid.

Ferdige regnskapsmaler

Systemet består av ferdige maler som brukeren enkelt kan følge for å lage en komplett årsrapport.

Rapporter

Få tilgang til fullstendige rapporter basert på organisasjonens økonomiske situasjon for å gi et godt innblikk i hvordan virksomheten fungerer.

Revisjonsrapport

Samtidig med at årsregnskapet ferdigstilles, følger det også med en revisjonsberetning som redegjør for selskapets revisjon.

Råd

Systemleverandøren gir råd og støtte gjennom hele prosessen, noe som gjør det lettere å håndtere eventuelle problemer.

Årsregnskap og erklæringer

Utføre regnskap og erklæringer for å få et fullstendig bilde av om selskapet presterer etter hensikten og om målene nås.