HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste HCM-systemer

Hvordan bør jeg tenke på HCM-systemer (Human capital management)?

Human capital management er overlegen talent management og involverer din overordnet styring av alle menneskelige ressurser i organisasjonen eller firmaet. Kort oppsummert kan det sies at HCM-systemer inkluderer alle prosesser rundt personalledelse. Din bedrift kan rett og slett ikke overleve uten å ha et HR-system som administrerer dine menneskelige ressurser og sørger for at ansatte mottar dem forhold de trenger for å utvikle seg i organisasjonen.

Det er en rekke punkter som et HCM-system bør inkludere. Alt fra HR masterdata, lønnsstyring og analyser til resultatstyring og ombordstigning. Når du skal sammenligne HCM-systemer,så vær så snill at det stort sett holderselvbetjening, som gjør det enklere for din organisasjon. Jo mer ansatte kan gjøre selv, jo bedre alle.

Hvilken er det beste HCM-systemet for deg og din bedrift? Tenk på hvilket problem du prøver å løse med et HCM-system, og der har du det kommet langt på veien. BusinessWith hjelper deg med å sammenligne og velge de beste HCM-systemene på norske markedet.

Hva trenger jeg å vite om HCM-systemer?
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En enhetlig løsning for å tiltrekke, utvikle og styre din største konkurransefortrinn; Dine ansatte! Cornerstone tilbyr programvarestøtte fra første kontakt med potensielle kandidater og jevn onboarding, til individuell ferdighetsutvikling, læring og følg -up også knyttet til både kompensasjon og karriereplanlegging.

Lær deg mer om Cornerstone OnDemand

Webside
Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Brukervennlig og glatt HRM og talentstyringssystem. God tilpasning og design gir et moderne preg. Talensofts HR -system er basert på åpne API -er som velkommen integrasjon til andre systemer. Som kunde får du tilgang til en plattform der du kan håndtere alle HR -prosessene dine.

Lær deg mer om Talentsoft

Webside
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne er en av Nordens ledende leverandører av HR-systemer til mellomstore og store bedrifter. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible HR-løsninger som strømlinjeformer og effektiviserer dine HR-prosesser. Våre løsninger løfter og forbedrer medarbeideropplevelsen og gjør hverdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere, og samtidig frigjøre tid som du kan bruke på å skape resultater.

Lær deg mer om CatalystOne

Webside
HiBob

HiBob

HiBob

Hibob er et globalt HR -system som med fokus på å gjøre det mulig for selskaper å skape en sterk bedriftskultur. HR -systemet inneholder CoreHR- og HR -funksjonaliteter som ombord, tidsrapportering, fraværsstyring og mer.

Lær deg mer om HiBob

Les mer
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Webside
Sympa

Sympa

Sympa

Sympa gir deg en omfattende oversikt over alle HR -prosessene dine, noe som gjør dem sporbare og skalerbare. Med åpenhet i alle aspekter av sysselsettingssyklusen - fra ledige stillinger til å avslutte intervjuer - i ett og samme system har du mer enn tilstrekkelig informasjon til å utvikle prosessene dine, og viktigst av alt, ansatte.

Lær deg mer om Sympa

Webside
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer

Optimal for store selskaper. En komplett HCM -skybasert løsning utviklet fra grunnlaget for hele ansattes livssyklus ("From Hire to Practire"). Basert på mange år med detaljert, kunde -drevet forskning og design for å skape en brukeropplevelse for en ny generasjon systemstøtte, innovasjon og ny teknologi som digitale assistenter, AI, ML, blockchain og IoT. En brukeropplevelse om du bruker HR, økon...

Lær deg mer om Oracle Cloud HCM

Les mer
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer

En global HCM -spiller som har funksjoner for hele arbeidslivssyklusen. Talent, Core HR, lønn, fordeler etc.

Lær deg mer om Workday HCM

Les mer

Hvilket HCM-system bør jeg velge?

Human capital management er en kategori av HR-systemer som har blitt flere og flere populær gjennom årene. Det kan være vanskelig å forstå forskjellen mellom dem forskjellige systemer og moduler noen ganger, da mange overlapper hverandre. BusinessWiths smarte sammenligningsverktøy kan du enkelt få oversikt.

Men hvordan bør du velge et HCM-system? Hva ser du etter? Det er noen spørsmål du kan posere, noe som gjør det mye enklere. BusinessWith lister opp de tre viktigste tingene du bør vurdere når du velge og sammenligne HCM-systemer.

1. Hva ønsker du en løsning på?

Når du har kommet så langt som å besøke BusinessWith for å begynne å sammenligne HCM-system, du har sikkert allerede formulert et spørsmål til deg selv selv. Det er noe du ønsker å løse i din nåværende organisasjon. Kanskje det er at du rett og slett bestemte deg for å implementere en HCM-system for aller første gang. Eller er det noe du har nå løsning ikke takle? Når du har formulert dine ønsker og krav, blir det det jo lettere å gå ut og sammenligne.

2. Hvordan tenker du om fremtiden?

Har din bedrift eller organisasjon store planer om å vokse og utvide? Hvordan ser fremtiden ut, hva tror du? Hva er dine fremtidige mål? En god HCM-systemer må være tilpasningsdyktige, og hvis du er i en vekstfase er det det viktig at systemet kan tilby deg en fleksibel tilpasning, hvor produktet kan enkelt justeres i takt med veksten. Våg å tenke langsiktig og hvor ikke redd for å ta en ting om gangen heller. De fleste systemer kan utvides etterpå.

3. Hvor viktig er støtte?

Et HCM-system vil før eller siden bli brukt av alle i din bedrift. Det betyr at det kan oppstå mange spørsmål og bekymringer de ansatte. Sørg for å ha noen som har eierskap til programvaren internt. Det vil si noen som blir din ekspert. Å også tilby en kort opplæring i hvordan programvaren fungerer, foretrekkes. Spesielt som en del av deg ombordstigning. Tilbyr leverandøren opplæring? Hvor god er støtten deres? Kun på telefon, eller er det greit å sende e-post? Hva er åpningstidene? Hvordan svarer de raskt? Husk å prøve å unngå tidstyvere å få så smidig gjennomføring og håndtering som mulig.

HCM-systemet ska passa företagets image

En sidste vigtig ting at overveje, når du køber og implementerer HCM systemer er at finde en, der afspejler dig som virksomhed. Hvor godt passer systemet ind din virksomhedskultur? Ny teknologi skal tilpasses og "rime godt" på den virksomhedens eller organisationens værdier. Hvis medarbejderne føler det er alt for svært at absorbere eller finde information, deres vilje synet på dig som virksomhed forringes. Fleksibilitet, klarhed og hurtige svar er A og O for at sikre, at medarbejderne får den bedste oplevelse. Målet ditt er å tiltrekke, beholde og utvikle dine talenter og evner. Et HCM-system må bidra til det.