Sammenlign Norges beste mediebanker

Hvorfor trenger jeg en mediebank eller digital bildebank?

For å få struktur og oversikt over alle de ulike mediefilene som du har internt i din bedrift eller i din organisasjon, kan det hende du trenger en mediebank eller digital bildebank. Her kan du strukturere alle filene du deler mellom dere for å få bedre oversikt. Alt fra universiteter til skoler og bedrifter har ofte interne biblioteker med maler, dokumenter, bilder, videoer og mer – som mange har tilgang til. Å samle alt på ett sted reduserer risikoen for at noe går tapt eller går tapt i massen av filer. Når alle vet at alt skal organiseres eller håndteres på ett sted, skaper det bedre orden og orden, for alle.

Vi i BusinessWith har kartlagt de ulike leverandørene av mediebanker, slik at du enkelt kan sammenligne og deretter velge et system som du synes passer deg best. Du er hjertelig velkommen til å gjøre en sammenligning med oss ​​– nå direkte.

Hvordan bør jeg velge mediebank?

Som med de fleste plattformer, løsninger og systemer, er det alltid flere å velge mellom. Så også i dette tilfellet. BusinessWith har som sagt kartlagt ulike plattformer, de aller beste og vanligste på det norske markedet. Her vil du når du filtrerer og leser om mediebankene se at det er flere forskjellige funksjoner å «velge mellom» og at alle digitale mediebanker eller digitale bildebanker ikke ser helt like ut. Det er best å undersøke din egen organisasjon eller bedrift etter sømmene og spørre et utvalg personer hva som er viktig for deg. Hvordan skal en mediebank hos deg fungere? Hva bør inkluderes? Hvordan skal det se ut? Lag en ønskeliste internt, og sammenlign deretter mellom våre ulike mediebanker. BusinessWith hjelper deg å ta et godt valg!

Hva bør jeg vurdere når jeg velger mediebank?

Hurtigguide

Liste over 19 forskjellige Mediebank

Hurtigguide

Hva bør jeg vurdere når jeg velger mediebank?

Når du står overfor valget om å hente inn en mediebank eller en digital bildebank, bør du tenke på en del ting først. Ett spørsmål er: hvor mye skal rommes? En annen er: hvor automatisk er systemet – det vil si hvor mye manuelt arbeid som kreves fra din side for å få det til å fungere? Er det vanskelig å installere? Hvordan overfører du alle filene? Hvordan ser brukervennlighet ut? Det er nettopp brukervennlighet som mange bedrifter og organisasjoner lett glemmer når de velger system, samtidig som det burde være den viktigste faktoren. For hvis brukerne selv synes systemet er komplisert, vil bruksnivået synke – og da har det mistet hele formålet. Hos BusinessWith anbefaler vi deg å ta hensyn til perspektivet til brukerne selv når du velger alle verktøy, systemer og plattformer. Hva er de ute etter? Du finner den beste mediebanken for spesifikk virksomhet hos BusinessWith. Hjertelig velkommen med valg av mediebank.

Beskrivelse av produktegenskaper

AI-drevet bilde/stemmegjenkjenning

Bruk av kunstig intelligens for å analysere og identifisere innholdet i bilder og talefiler. Den kan for eksempel gjenkjenne ansikter, objekter, steder eller automatisk transkribere taleopptak.

API

API (Application Programming Interface) muliggjør kommunikasjon og datautveksling mellom medieforvaltningssystemet og eksterne applikasjoner eller systemer. Det gir mulighet for tilpassede integrasjoner, automatisering og utvidet funksjonalitet ved å tilby et grensesnitt for å samhandle med systemet.

Arbeidsflytstyring

Hjelper med å organisere og automatisere prosesser og arbeidsflyter i medieforvaltningssystemet. Dette kan inkludere funksjoner som oppgavetildeling, godkjenning av arbeidsflyter og tidsbaserte automatiserte handlinger for å effektivisere og strukturere arbeidsprosessene.

Automatisk håndtering av metadata

Systemet kan generere og påføre relevante metadata (beskrivende informasjon) til mediefiler automatisk. Dette kan omfatte attributter som filnavn, tittel, beskrivelse, tagger og kategorier.

Filkonvertering

Systemet kan konvertere filer mellom forskjellige formater. Dette kan være nyttig når filer må tilpasses til ulike formål eller enheter.

Integrasjonsmuligheter

Mulig mulig å koble medieforvaltningssystemet til andre systemer og verktøy. Dette kan innebære integrasjon med redigeringsprogramvare, publiseringsplattformer, CRM-systemer eller andre relaterte verktøy for å lette informasjonsflyt og effektivisere arbeidsprosesser.

Revisjonshistorikk

Systemet opprettholder en logg over endringer som er gjort i en fil. Dette gjør det mulig å gjennomgå tidligere endringer, se hvem som har laget dem og når de ble gjort. Det letter sporbarhet og muligheten til å gjenopprette tidligere versjoner ved behov.

Tagging av bilder og videoer

Tildel tagger, nøkkelord eller metadata til bilder og videofiler for å lette søk og organisering. Tagger kan være beskrivende ord, emner eller kategorier som hjelper brukere med å finne og filtrere mediefiler basert på spesifikke kriterier. Ved å tilordne tagger til bilder og videoer, kan brukere raskt finne relevante filer og organisere biblioteket deres på en strukturert måte.

Versjonskontroll

Aktiverer administrasjon av forskjellige versjoner av en fil. Dette betyr at du kan lagre, spore og administrere endringer som er gjort i en fil over tid. Det er spesielt nyttig når flere personer jobber med samme fil og trenger muligheten til å gå tilbake til tidligere versjoner når det er nødvendig.