HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste integreringsplattformer

Hvorfor investere i en integrasjonsplattform?

Tidligere var integrasjonsplattformene kun noe større selskaper brukte for å koble sammen ulike systemer. I dag ser alt annerledes ut, spesielt etter at iPaas (integrasjonsplattform som en tjeneste) så dagens lys. Å unngå dyre lisenskostnader er en av flere fordeler ved nå å kunne ha integrasjonsplattformen og systemintegrasjonene i skyen, når leverandøren styrer driften og alle oppdateringer. Men hvorfor skal bedriften din ha en integreringsplattform, i stedet for kun å bruke en-til-en-integrasjoner for å la systemer og apper snakke med hverandre?

Enkelt forklart kan du si at integrasjonsplattformen har mye større muskler til å takle flere systemer, og gir deg som bruker bedre synlighet og kontroll. Plug-ins i all sin prakt, men hva skjer når noe går galt, eller når det tredje og fjerde systemet ikke kan kobles sammen? Integrasjonsplattformen løser denne utfordringen, og fungerer som et knutepunkt, tolk eller et knutepunkt som sørger for at systemene snakker samme språk og kan kommunisere – og at alle prosesser er automatiserte.

Hva er den beste integrasjonsplattformen for din bedrift? Hvorfor gjøre en sammenligning? En integrasjonsplattformimplementering er noe du bare ønsker å gjøre én gang, så BusinessWiths råd er å først sammenligne og kontrastere de ulike integrasjonsplattformene før du tar ditt valg. Vår guide gjør det lettere å finne den rette – velkommen til å velge system direkte fra oss.

3 ting du bør vurdere når du velger en integrasjonsplattform
Multisoft

Multisoft

Multisoft

Multisoft leverer nettbaserte systemløsninger som raskt er tilpasset virksomheten din. Automatiser unødvendig administrasjon og duplisering og få tid igjen til verdiskaping og arbeid som gjør en forskjell.

Lær deg mer om Multisoft

Les mer

3 ting du bør vurdere når du velger en integrasjonsplattform

Står du overfor valget om å implementere en integrasjonsplattform i din virksomhet, slik at dine IT-systemer lettere kan kommunisere med hverandre på en effektiv måte? Da er det flere ting du bør vurdere før du sammenligner og velger systemer. Her er tre tips fra BusienssWith:

1. Lag en integreringsstrategi

Hvilke systemer krever integrasjon? Hvordan kommuniserer systemene i dag? Ikke i det hele tatt? For at implementeringen av en integrasjonsplattform skal slå godt ut, bør du formulere en integrasjonsstrategi ved din bedrift. Kartlegg hvordan behovene ser ut i dag og i morgen, for å få en grundigere forståelse av hvilken type plattform du trenger.

2. Krev en fremtidssikker plattform

Integrasjonsplattformen er et sentralt knutepunkt som gjør at de ulike systemene dine kan kommunisere med hverandre uten terskler. Det er en del av din digitale fremtid. Velg et system som vet hva de snakker om, og som tenker på fremtiden selv.

3. Sett opp kriterier og krav

Hvilken kravspesifikasjon har du for en integrasjonsplattform? Hvordan tenker du om kostnader og støtte? Funksjoner og driftskostnader? Sikkerhetsaspektet? Gjør en undersøkelse internt om hva dine behov og krav er, for deretter å kunne sammenligne med målet om å finne det beste systemet for virksomheten.

Vil du ha flere tips? Du er alltid velkommen til å kontakte BusinessWith for flere råd om hvordan du velger riktig system. I vår systemguide finner du de mest ettertraktede systemene på markedet. Begynn gjerne å sammenligne – eller ta kontakt for ytterligere hjelp.