HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Allt om system och programvara för tid och projekt

Hva er systemer innen tid og prosjekt?

Tid er penger, det er slik det fungerer for de fleste bedrifter. Mange organisasjoner og bedrifter trenger derfor ansatte for å kunne rapportere hvordan mye tid de bruker på forskjellige gjøremål eller prosjekter, eller trenger å ha en system for håndtering av bestillinger og styring av prosjekter. Alt for å forbedre effektiviteten alle prosesser i størst mulig grad. Lønnsomhet er et ord som ofte nevnes i konteksten, da systemer innen tids- og prosjektledelse er basert på å vite hvilke prosjekter, tjenester eller produkter som er lønnsomme for selskapet. Her finner du alt fra arbeidsordresystemer og prosjektstyringssystem, til bemanningssystem og systemer for de som jobber i felten, dvs. felttjeneste - men også planleggingssystemer går under kategorien tid og prosjekter.

Det finnes i dag gratisversjoner for å kunne rapportere i tide og, men tenk før du velger verktøy og systemer hva som er viktig for deg. Hva trenger du ut av systemet? Hvor tilpasset må den være? Hvor mange skal brukere ha tilgang til systemet? Trenger du for eksempel å kunne dele rapportering av tid i et prosjekt, slik at du vet hvilke timer du kan betalt av kunden og hvor mange timer la du ned internt? Eller er det mest tidsrapportering i form av utførte timer på jobb og dersom noen er fraværende å rapportere inn, som du trenger?

Forståelig nok er det en rekke spørsmål du bør stille deg selv før du gjør din del valg. Hovedsaken er å finne et system som virkelig passer til formålet - og for brukeren. I dag finnes det mange Saas-løsninger (programvare som en tjeneste, det vil si at du som kunde ikke trenger å installere et program på egen server men kan "leie" deg av ens leverandør som tar seg av bl.a sikkerhetskopien). Det er selvfølgelig også mulig å bygge sitt eget system som er skreddersydd for akkurat ditt selskap. BusinessWith gir deg alle systemer og verktøy innen tid og prosjekt, slik at din organisasjon eller bedrift må kunne ta et riktig – og enkelt – valg.

Topp system innenfor Tid & Prosjekt

Fieldly-logo

Fieldly

Fieldly

Fieldly er det digitale prosjektverktøyet spesielt utviklet for små til mellomstore bygge- og installasjonsbedrifter. Fieldly tilbyr skybasert og enkel styring av prosjekter, arbeidsordrer, ETA, sjekklister, egensjekker, dokumenter og lønns- og fakturadokumenter. I dag har Fieldly blitt brukt i mer enn en million prosjekter, og hvert fjerde sekund lages det en ny rapport i Fieldly-appen.

Lær deg mer om Fieldly

Bygglet

Bygglet

Bygglet AB

I Bygglet planlegger du enkelt prosjektene dine ved hjelp av ressursplanlegging. Medarbeiderne kan deles inn i arbeidslag og flere personer kan planlegges i prosjekter samtidig. Kalenderfunksjonen gjør det enkelt å få oversikt over prosjektene dine, planlegge ferie, fravær og andre aktiviteter. Takket være den nye tjenesten slipper du unødvendige telefonsamtaler og papirlapper.

Lær deg mer om Bygglet

Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Timeplan er et komplett, skybasert planleggingsprogram for både små og store bedrifter. Vi tilbyr et brukervennlig system med flere funksjoner som letter planleggingsprosessen. Ansatte kan enkelt se timeplanen sin via appen eller nettet.

Lær deg mer om Timeplan

Hvorfor bruke systemer for tid og prosjekter?

Hos BusinessWith finner du en rekke forskjellige systemer som alle feiler tids- og prosjektkategorien. Tidsrapporteringssystem sier seg selv, men her kan Du kan også lese mer om bemanningssystemer, prosjektstyringssystemer eller hvorfor ikke planleggingssystem? Alle systemer innen tid og prosjekt er basert på du som bedrift må kunne styre personell og tid på best mulig måte. Særlig i tidsrapportering ønsker du å kunne vite hvilke prosjekter som innbringer mest penger til syvende og sist, for å kunne analysere og velge retningen på virksomheten din eller organisasjon.

Excel-ark og regneark er den enkle løsningen for å administrere tidsplaner, tidsrapporter og ressurser. Men dette krever også en stor del konsentrasjon at ingenting skal gå galt, som å unnlate å bemanne en bestemt skift eller unnlater å gi en person nok hvile mellom skift.

Systemene innenfor tid og prosjekt, uansett om det handler om å følge med oppgaver i felt eller å melde fravær, gir deg som arbeidsgiver større kontroll og bedre oversikt. BusinessWiths enkle sammenligningsguide hjelper deg med å finne systemet eller verktøy som passer bedriften best. Her kan du filtrere på ulike funksjoner du trenger, og lese om dem respektive system. Du sorterer enkelt etter størrelsen på din bedrift og kan gå også inn på det respektive systemets nettside for å lese mer. ikke glem for å lese attester og kundeanmeldelser – de vil hjelpe deg på vei til den rette system.