HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste flåtestyringssystemer

Hvordan bør jeg tenke på fleet management?

Ideen og kravene rundt flåtestyring har gjennomgått en stor endring de siste årene. Tidligere handlet det mye om gjennomgang av blant annet hvordan sjåførene disponerte tiden sin og underholdning for hele kjøretøyparken. Flåtestyring brukes fortsatt av lastebilsjåfører eller logistikkledere for å administrere firmabiler og maskiner, men behovet og kravene har endret seg. Nå er flere deler inkludert, i mange tilfeller mange funksjoner - i flåtestyring, som å administrere og ha oversikt over sjåførene, drivstoffkostnader, kjørerekord og sørge for at pengene brukes på den mest effektive måten mulig. Sikkerhet, sporing og optimalisering av bruken av kjøretøyparken er også viktige deler av helheten. For å hjelpe deg, som flåteforvalter, trenger du et system. Å administrere de ulike prosessene uten å kunne stole på et verktøy eller system er nesten umulig. Hos BusinessWith kan du sammenligne de forskjellige flåtestyringssystemene for å finne det som passer best for dine behov.

Hvordan bør jeg velge et flåtestyringssystem?

På tide å velge et flåtestyringssystem? Da har du kommet til rett sted. Vi i BusinessWith har lang erfaring med å tilby sammenligninger av ulike systemer. Her finner du de beste systemene på det norske markedet og kan enkelt sammenligne ulike funksjoner. Men hvordan bør du velge den rette i systemjungelen? Et flåtestyringssystem gir deg kontroll og oversikt over kjøretøyparken din. Her kan du se status på de ulike kjøretøyene og du får et beslutningsgrunnlag å lene deg på, basert på hvordan virksomheten fungerer og hvordan ting som produktivitet, sikkerhet og effektivitet virkelig ser ut. De moderne flåtestyringssystemene kan gi deg mange nyttige funksjoner - du kan få et klart bilde av hvilke din virksomhet trenger ved å bruke oss i BusinessWith. Sett de ulike leverandørenes tilbud opp mot hverandre, sammenlign og finn deretter riktig system.

Ting du bør vurdere når du velger et flåtestyringssystem

Liste over 6 forskjellige Flåtestyringssystem

Sorter etter

Nordens største leverandør innen telematikk. Abax tilbyr en elektronisk kjørebok som hjelper deg med å øke effektiviteten i virksomheten, bl.a. ved å bruke rapporter i kjøreboken som fakturagrunnlag eller ved å overvåke sjåføradferden.

Lær deg mer om Abax Körjournal

Les mer

Forenkle transportplanleggingen, reduser antallet tomme ruter og beregn lønnsomheten på forhånd med Addsecure Logic TMS. Ved å optimalisere hele arbeidsflyten fra ruteplanlegging og gjennomføring av transporten til analyse av transportaktiviteter, kan denne tilpassbare løsningen bidra til en mer effektiv drift. Verktøyet gir også mulighet for enkel kommunikasjon med sjåføren som kan bruke en smart...

Lær deg mer om Addsecure Logic TMS

Les mer
Automile

Automile

Automile

Automile tilbyr en komplett kjørebok med flere nyttige funksjoner, som føreridentifikasjon, merknader og automatisk registrering av rushtidsavgift. Ulike abonnementer og maskinvare tilbys avhengig av virksomhetens behov og antall kjøretøy. Velg mellom den smidige plug’n’play-enheten Automile Box eller Automile Hub, som enkelt installeres med tilkobling til kjøretøyets batteri og støtter førerident...

Lær deg mer om Automile

Les mer
Ease Fleet

Ease Fleet

Infobric

Med Infobric sin brukervennlige kjørebok blir det enklere å holde oversikt over virksomhetens kjøretøybruk, både for de ansatte og ledere. All nødvendig dokumentasjon automatiseres takket være integrasjoner med ulike økonomisystemer.

Lær deg mer om Ease Fleet

Les mer

MiniFinder sin kjørebok fungerer i over 190 land og kobler den fysiske maskinvaren til bilens diagnoseuttak på sekunder. Ta kontroll over bilparken din ved hjelp av GPS-teknologi som registrerer viktige datoer, hastigheter og tidspunkter for reiser, og skiller mellom privat- og forretningsreiser.

Lær deg mer om MiniFinder Körjournal

Les mer
Opter

Opter

Opter

Opter er et ordrestyringssystem fokusert på transportplanlegging som er enkelt å bruke og hjelper med fakturering og oppfølging av ordre samt statusoppdateringer og statistikk. Opter tilbyr også en sjåførapp, noe som gjør det til en smidig løsning for alle parter.

Lær deg mer om Opter

Les mer

Ting du bør vurdere når du velger et flåtestyringssystem

Å kjøpe eller implementere nye systemer er ikke alltid en enkel historie. Det er mye å tenke på, og det mange glemmer er å forankre innkjøp av systemer hos ledergruppen så vel som hos de som faktisk skal bruke systemet. Hvis ingenting føles brukervennlig eller faktisk tilpasset virksomheten, spiller kule funksjoner ingen rolle.

Her er derfor noen kontrollspørsmål du kan ta med deg når du velger et flåtestyringssystem:

Hva og hvilken informasjon vil du måle?

Hva er budsjettet ditt?

Hvilke kjøretøy vil du kontrollere, hvor mange og hva bør kontrolleres?

Skal systemet implementeres eller integreres med andre systemer?

Hva synes sjåførene selv om systemene du ser på?

Hvilke funksjoner er must-haves og hvilke er "nive-to-have"?

Trenger du å kunne vokse med systemet, d.v.s. skalere opp virksomheten?

Bør flåtestyringssystemet være skybasert?

For å hjelpe deg med å velge et system, har du BusinessWith. Vi lister opp de beste flåtestyringssystemene på det norske markedet og gjør det enklere for deg og dine å ta en beslutning. Velkommen til å foreta en sammenligning nå direkte.

Beskrivelse av produktegenskaper

Dashboard

Se den viktigste informasjonen og dataene samlet på samme dashboard, og få full kontroll over den aktuelle situasjonen i bedriften.

Driver evaluering

Evaluering av sjåfører kan muliggjøre mer effektiv kjøring og også holde oversikt over risikofylt føreratferd og forhindre fremtidige ulykker.

Kjørebok

Registrer ruter i førerjournalen og følg reglene og lovene som er fastsatt av skattekontoret.

KPIer:s

Samle de viktigste nøkkelindikatorene som drivstofforbruk og tilbakelagte avstander og mye mer for å skape en full oppfatning av selskapets prestasjoner og resultater.

Opprette og administrere flåter

Dann grupper av kjøretøyer som tilhører samme enhet, håndter dem og muliggjør felles innsamling av statistikk for kjøretøygruppen.

Ruting

Planlegg hvilke destinasjoner kjøretøyene kjører til, og lag de mest effektive rutene for å nå høyere kundeservice og lønnsomhet.

Sanntidsdata

Få tilgang til oppdateringer i sanntid for enkelt å følge aktivitetene til lastebilen og jobbe med de nyeste KPI:ene og holde selskapet kontinuerlig oppdatert.

Spor kjøretøy

Ha en full oversikt over hvor kjøretøyene dine befinner seg, og følg dem på et geografisk kart i sanntid. En tilstand som muliggjør bedre kundeservice og internkontroll.

Tjenesteledelse

Planlegg når kjøretøy eller maskiner krever service for å unngå problemer og holde flåten i best stand.