HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste flåtestyringssystemer

Hvordan bør jeg tenke på fleet management?

Ideen og kravene rundt flåtestyring har gjennomgått en stor endring de siste årene. Tidligere handlet det mye om gjennomgang av blant annet hvordan sjåførene disponerte tiden sin og underholdning for hele kjøretøyparken. Flåtestyring brukes fortsatt av lastebilsjåfører eller logistikkledere for å administrere firmabiler og maskiner, men behovet og kravene har endret seg. Nå er flere deler inkludert, i mange tilfeller mange funksjoner - i flåtestyring, som å administrere og ha oversikt over sjåførene, drivstoffkostnader, kjørerekord og sørge for at pengene brukes på den mest effektive måten mulig. Sikkerhet, sporing og optimalisering av bruken av kjøretøyparken er også viktige deler av helheten. For å hjelpe deg, som flåteforvalter, trenger du et system. Å administrere de ulike prosessene uten å kunne stole på et verktøy eller system er nesten umulig. Hos BusinessWith kan du sammenligne de forskjellige flåtestyringssystemene for å finne det som passer best for dine behov.

Hvordan bør jeg velge et flåtestyringssystem?

På tide å velge et flåtestyringssystem? Da har du kommet til rett sted. Vi i BusinessWith har lang erfaring med å tilby sammenligninger av ulike systemer. Her finner du de beste systemene på det norske markedet og kan enkelt sammenligne ulike funksjoner. Men hvordan bør du velge den rette i systemjungelen? Et flåtestyringssystem gir deg kontroll og oversikt over kjøretøyparken din. Her kan du se status på de ulike kjøretøyene og du får et beslutningsgrunnlag å lene deg på, basert på hvordan virksomheten fungerer og hvordan ting som produktivitet, sikkerhet og effektivitet virkelig ser ut. De moderne flåtestyringssystemene kan gi deg mange nyttige funksjoner - du kan få et klart bilde av hvilke din virksomhet trenger ved å bruke oss i BusinessWith. Sett de ulike leverandørenes tilbud opp mot hverandre, sammenlign og finn deretter riktig system.

Hva annet bør jeg vurdere når jeg velger et flåtestyringssystem?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Ting du bør vurdere når du velger et flåtestyringssystem

Å kjøpe eller implementere nye systemer er ikke alltid en enkel historie. Det er mye å tenke på, og det mange glemmer er å forankre innkjøp av systemer hos ledergruppen så vel som hos de som faktisk skal bruke systemet. Hvis ingenting føles brukervennlig eller faktisk tilpasset virksomheten, spiller kule funksjoner ingen rolle.

Her er derfor noen kontrollspørsmål du kan ta med deg når du velger et flåtestyringssystem:

Hva og hvilken informasjon vil du måle?

Hva er budsjettet ditt?

Hvilke kjøretøy vil du kontrollere, hvor mange og hva bør kontrolleres?

Skal systemet implementeres eller integreres med andre systemer?

Hva synes sjåførene selv om systemene du ser på?

Hvilke funksjoner er must-haves og hvilke er "nive-to-have"?

Trenger du å kunne vokse med systemet, d.v.s. skalere opp virksomheten?

Bør flåtestyringssystemet være skybasert?

For å hjelpe deg med å velge et system, har du BusinessWith. Vi lister opp de beste flåtestyringssystemene på det norske markedet og gjør det enklere for deg og dine å ta en beslutning. Velkommen til å foreta en sammenligning nå direkte.