HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste system for utleggshåndtering

Hvilket utleggshåndteringssystem passer deg best?

Øk effektiviteten og minimer administrasjonen i din bedrift ved bruke et system for utgiftsstyring. Det er det overraskende mange som styrer fortsatt arbeidet med utgifter via Excel eller på andre ineffektive og tidkrevende måte, selv om det finnes utmerkede nettbaserte systemer for kvitteringshåndtering. De er ofte brukervennlige og tilpasset mobiltelefonen. Også de som ofte er på farten må raskt og enkelt kunne håndtere utgifter: Via med noen få tastetrykk kan kvitteringer fotograferes og lagres i skyen og på samme måte, kan sertifisører godkjenne utgiftene til stående.

Uansett om det er utgifter til helsehjelp, kaffe på kundemøter, utstyr for hjemmekontoret, kilometergodtgjørelse eller andre reiseutgifter er det viktig å de er registrert riktig. Ved å bruke en utleggstjeneste sparer du mye tid ledet: både med de ansatte og de attesterende lederne, samt med de økonomimedarbeidere som håndterer bokføringen.

Vurder å velge et system som er enkelt å administrere for personalet ditt. Selv den minst tekniske medarbeideren din skal kunne dekke utgiftene riktig. Kundeservice, enten via telefon eller chat, er for noen bedrifter en prioritert funksjon.
Det skal være mulig å legge til brukere som din bedrift eller organisasjonen din vokser. Har du flere selskaper, bør systemet håndtere det.

For at du skal finne det riktige systemet for utgiftsstyring for akkurat din bedrift, vi i BusinessWith har laget en sammenligningstjeneste. Tenk på hva du ser foran deg og{' '} søk etter systemet for kvitteringshåndtering som passer deg. Ta gjerne kontakt dersom du støter på noen utfordringer. Lykke til!

Hva regnes som utlegg?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 10 forskjellige Utleggshåndtering

Sorter etter

Et nettbasert regnskapsprogram for store og små selskaper. Med regnskapsfunksjoner som bankforbindelse, e-invoicing og regnskapsrapporter, samt muligheten til å legge til flere funksjoner etter behov, kan Procountor Financials tilpasses brukerens behov.

Lær deg mer om Procountor Financials

Les mer
Companyexpense

Companyexpense

Companyexpense

Findity er en outputtjeneste opprettet for deg. Administrer alle kjøp, kvitteringer, representasjon, kjørelengde og godtgjørelser på ett sted - helt automatisk og oppdatert etter lokale skatteregler. Få tid igjen med en utgangstjeneste som fungerer med dine eksisterende kort og regnskapssystemer - slik at du kan fokusere på hva som er viktig for deg. Gjennom vårt hvite etikett -partnerskap blir te...

Lær deg mer om Companyexpense

Les mer

Acubiz gir en ukomplisert produksjonsstyring fra kvittering til betaling. Alt dette i en skytjenestebasert app.

Lær deg mer om Acubiz EMS

Les mer

Få en bedre oversikt over reise- og utgangskostnadene via Basware TEM.

Lær deg mer om Basware TEM

Les mer
Concur Expense

Concur Expense

SAP Concur

Reduser administrasjonen av kvitteringer, papir og manuelt arbeid for registrering av utgifter. SAP CONCUR hjelper deg med å effektivisere det administrative arbeidet med reise, utgifter og kjørelengde.

Lær deg mer om Concur Expense

Les mer

En jevn løsning i outputstyring for de som allerede har visittkort på Eurocard, eller vurderer å skaffe seg. Effektiv kobling mellom kort og regnskap.

Lær deg mer om Eurocard Utläggshanterare

Les mer
Expense Management

Expense Management

Company Expense

Et utgangsstyringssystem som gir en sømløs flyt fra kvittering og godtgjørelse til sertifisering og betaling. Med sin mobilapp letter dette selskapets utleggsadministrasjon.

Lær deg mer om Expense Management

Les mer
Rydoo

Rydoo

Rydoo

Rydoo automatiserer hele leggingsprosessen med sin enkel -bruk -programvare. Gjennom automatisk integrasjon med selskapets retningslinjer, og enkel oversikt, får selskapet ditt bedre kontroll over utgiftene og kostnadene dine.

Lær deg mer om Rydoo

Les mer
TravelPerk

TravelPerk

TravelPerk

For enkel håndtering av alle utgifter i selskapet. Programmet har også en integrert funksjon for å bestille flyreiser.

Lær deg mer om TravelPerk

Les mer
VIEW Expense

VIEW Expense

View Ledger

Vis utgifter muliggjør tryggere og mer effektiv håndtering av selskapets utgifter. Dette bruker sin tilpassbare systemløsning.

Lær deg mer om VIEW Expense

Les mer

Hva regnes som utlegg?

Alle utgifter som påløper en virksomhet skal regnskapsføres. Det finnes forskjellige typer utgifter knyttet til ansatte: "egne utgifter" og "utgifter til ansatte". Vi forklarer forskjellen.

Egne utgifter

Når ansatte eller medeiere setter ut private penger til arbeidsrelaterte formål kostnader regnes som "egne utgifter". Det kan være reisekostnader, overnatting eller kaffebrød. Når en ansatt betaler privat for noe som bedriften skal være ansvarlig for, pådrar bedriften en gjeld til arbeidstakeren. De gjelden gjøres opp i forbindelse med at lønnen utbetales, enten som godtgjørelse eller som kompensasjon for den faktiske kostnaden.

Enhver som gjør sine egne utgifter må kunne bevise at hun har pådratt seg utgiften, via for eksempel en kvittering for å motta erstatning.

Utgifter for ansatte

Utgifter for ansatte er når arbeidsgiver står for noe som arbeidstaker kan bruke privat. Det kan for eksempel dreie seg om en datamaskin eller en mobiltelefon. Denne utgiftskategorien utgjør en skattepliktig fordel, hvis ikke den ansatte betaler tilbake (inkludert mva).

Få bedre kontroll på bedriftens kostnader og personalets utgifter med en system for utgiftsstyring. Hos oss her i BusinessWith kan du selv sammenlign ulike systemer og finn det som passer deg best. Lytt gjerne av deg hvis du har spørsmål!