HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste system for bemanningsplanlegging

Hvilket bemanningssystem trenger din bedrift?

Et system for bemanningsplanlegging hjelper deg å få kontroll og oversikt bemanning i din bedrift. Personalverktøyet gjør administrasjonen rundt pass og timeplan så mye enklere – for både deg og de ansatte. I stedet for å sende ut timeplaner inn Excel, lagre post-it-lapper med ferieforespørsler eller hold styr på mye e-post får du en klar oversikt over alt knyttet til bemanning direkte i verktøyet. I dag er mange bemanningsverktøy skybaserte, noe som betyr det du kan føle deg trygg på at ingenting vil gå tapt og at oppdateringer vil finne sted automatisk. I mange tilfeller kan du også velge å integrere systemet med andre system.

Med systemet for bemanningsplanlegging eller planleggingssystemet kan du via verktøyet tilby pass via f.eks. sms eller e-post. Avhengig av bransjen du opererer i du kan ha ulike typer funksjoner – som reiseregninger, muligheten til gjøre utgifter via systemet eller rapportere tid via verktøyet. Mange ansatte føler seg mer engasjerte når de selv kan delta og løse bemanning via verktøyet , som er en stor bonus.

Når du våger deg ut Når du ser etter et bemanningssystem, sørg for å velge et som passer deg virksomhet på sitt beste . Jobber du i hotell- og restaurantbransjen? Eller kanskje innenfor omsorg? Kontroll av daglig hvile, beregning av ubekvem arbeidstid eller det å kunne tilby pass til de rette personene via SMS er noen funksjoner som er populære i begge bransjer. Selvfølgelig kan mange leverandører skreddersy slik at funksjonene og bemanningssystemet virkelig passer deg behov , og at det underbygger tariffavtalen du har.

Finn det beste HR-verktøyet her hos oss i BusinessWith. sammenligne, filtrer og velg enkelt – takket være vår smarte online systemguide.

Hva skal jeg kreve av et bemanningssystem?

Liste over 14 forskjellige Bemanningsplanlegging

Sorter etter

TimeLog PSA er 100 % skreddersydd for konsulentselskaper og avdelinger som fungerer som interne konsulentselskaper. Systemet kobler prosjektstyringen din med tid og kostnadsrapportering, lønnsstyring, fakturering og KPI -rapportering. På denne måten reduseres tiden du trenger å bruke på administrasjon drastisk - mens du får dataene du trenger for å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Timelog PSA

Les mer
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Timeplan er et komplett, skybasert planleggingsprogram for både små og store bedrifter. Vi tilbyr et brukervennlig system med flere funksjoner som letter planleggingsprosessen. Ansatte kan enkelt se timeplanen sin via appen eller nettet.

Lær deg mer om Timeplan

Les mer
ATOSS Logo 150x150px C.png

ATOSS

ATOSS Software

ATOSS hjelper store, komplekse selskaper med å frigjøre sitt fulle potensial med omfattende digital Workforce Management. Vi spesialiserer oss på multinasjonale selskaper med strenge regelkrav. Lufthansa, Pepsi, Lacoste, DB Schenker og Epiroc er blant de ca. 15 000 kundene som stoler på ATOSS. Takket være skreddersydd tilpasning kan du sikre medarbeidertilfredshet, kostnadseffektivitet og fleksibi...

Lær deg mer om ATOSS

Les mer
TooEasy

TooEasy

TooEasy

Toopeas strømlinjeformer selskapets planleggings- og bemanningsprosess ved å tilby en AI-basert bemanningsprosess, ferdighetsmatching og avstemming mot kollektive avtaler, for en brukervennlig og effektiv bemanningsprosess.

Lær deg mer om TooEasy

Les mer
Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll

Flex Applications

Med Flex HRM Payroll får du et førsteklasses lønnssystem som er et av fem webbaserte verktøy i den komplette HRM-plattformen Flex HRM. Et sikkert, brukervennlig og fleksibelt lønnssystem som kan tilpasses et bredt spekter av tariffavtaler. Skreddesydde lønnsprosesser hjelper deg med å spare tid, og med kalenderen holder du lett oversikt over all type fravær. Andre funksjoner som finnes er: en smid...

Lær deg mer om Flex HRM Payroll

Les mer
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer
Milient.jpeg

Milient

Milient

Millnet TID & Project er et moderne skybasert system med klare integrasjoner med de fleste lønns-, finans- og CRM-systemer. Systemet passer ekstra godt med forskjellige typer konsulentselskaper der ferdige emballasje er tilgjengelig mot arkitekter, ingeniørbyråer, IT-konsulenter, advokater, miljøkonsulenter, bemanningsselskaper og PR og kommunikasjon. Klikk gjerne på demo -knappen nedenfor, så vis...

Lær deg mer om Milient

Les mer
HR-plus

HR-plus

Visma Enterprise

HR-plus administrerer flere juridiske enheter i ett sett. Med Lønnsautomatisering kvalitetssikres lønnsprosessen med automatiserte kontroller og arbeidsflyter. Her er det nettbasert selvbetjening for ledere og ansatte, mobil reise- og utgiftsstyring og integrert lønnsrevisjon. Ferdige API-er gir en smart arbeidsflyt og signering av dokumenter gjøres best digitalt. Unngå å bruke tid og ressurser p...

Lær deg mer om HR-plus

Les mer
Intelliplan

Intelliplan

Intelliplan

Intelliplan er et fleksibelt ATS-system med gode muligheter for integrasjoner med parter med markedsledende posisjoner. Funksjoner for referansehåndtering direkte i systemet samt analyse av statistikk for søknadsprosessen gjør dette til et effektivt system å bruke ved rekruttering av medarbeidere.

Lær deg mer om Intelliplan

Les mer
Planday

Planday

Planday

Et system for planlegging som passer både små og store selskaper. Produktporteføljen inneholder flere funksjoner for å lette hele planleggingsprosessen.

Lær deg mer om Planday

Les mer
Quinyx-logo

Quinyx

Quinyx

En av Sveriges største spillere innen arbeidsplanlegging. Dette brukervennlige planleggingsprogrammet tilbyr AI-støtte og bemanningsplanlegging for å optimalisere bemanning og tid.

Lær deg mer om Quinyx

Les mer
Remote

Remote

Remote

Remote er et personalsystem for globale selskaper og forenkler global personalledelse. Systemet gir løsninger for lønnsbehandling, onboarding og annen administrasjon av ansatte. Remote tilbyr også svar på alle forretningsspørsmål gjennom sine ansattes ekspertkonsulenter.

Lær deg mer om Remote

Les mer
Smartplan

Smartplan

Smartplan

Smartplan er et lett og brukervennlig system for arbeidsplanlegging som gjør det enkelt å lage vaktplan og å holde styr på ansattes arbeidstimer. Løsningen kan også foreslå bemanningen ved hjelp av automatisk vaktplanlegging. Man kan være sikker på at man betaler alle medarbeidere for nøyaktig de timene de har jobbet.

Lær deg mer om Smartplan

Les mer
Skjermbilde 2024-04-08 114206.png

Webtemp

Visma Talent Solutions

Webtemp er en omfattende nettbasert plattform designet for effektiv håndtering av midlertidig ansatte. Den tilbyr verktøy for rekruttering, planlegging og lønnsutbetaling, noe som strømlinjeformer operasjonene for byråer og gir innsikt i arbeidsstyrken i sanntid. Dette gjør den til en essensiell ressurs for å optimalisere prosesser for midlertidig og fast ansettelse.

Lær deg mer om Webtemp

Les mer

Hva skal jeg kreve av et bemanningssystem?

Feriesøknader på lapper, timeplan på veggen og vanskeligheter med å bemanne visse pass? Ringer du rundt og pusler for å finne vikarer? Og har du problemer med å holde styr på om de ansatte virkelig har tid til å hvile? mellom øktene? Går det noen ganger galt? Da er det kanskje på tide skaff deg et system for bemanningsplanlegging. Hos oss i BusinessWith finner du du en rekke ulike systemer for bemanningsplanlegging - men hva bør du egentlig kreve av din leverandør? Vi lister opp tre ting å se etter.

Brukervennlig

Et flott system, men du forstår ikke alle funksjonene? Hopp over – eller be om opplæring. Et system kan se profesjonelt og moderne ut ut, og kan derfor fungere godt på overflaten. Men hvis det er komplisert å planlegge, skifte av pass eller betyr vanskeligheter med å implementere bemanningssystemet hos dem system som du bruker i din andre virksomhet – hopp over det. Brukervennlighet er A og O når det gjelder alle typer systemer.

Støtte når du trenger det

Bemanningssystemet skal spare tid og forenkle det for de som tidsplaner. Men noen ganger kan du støte på patrulje og trenger å løse problemer eller ting som jobber ikke. Det skjer med alle. Når du sitter der tidlig om morgenen med din kopp kaffe i hånda og leverandøren hverken svarer på telefon eller mail, og du får ikke tilgang til personalverktøyet - da kan det være veldig frustrerende. Sørg derfor for at leverandøren din tilbyr god støtte og støtte når du trenger det.

Funksjonene du trenger

Ikke spar på viktige funksjoner – du kommer til å angre! Se å sikre at bemanningssystemet du velger har de funksjonene som er viktige for at virksomheten din skal fungere problemfritt. Kontraktstøtte eller smart tidsrapportering, eller integrasjon med andre plattformer? Våg å kreve at leverandøren tilbyr eller om nødvendig kan skreddersy funksjoner du trenger.

Vil du begynne å se etter bemanningssystemer nå på sprett? Ta hjelp fra BusinessWiths enkel sammenligningstjeneste for å finne den type bemanningsplanlegging du liker trenge. Lykke til!