HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste TMS-systemer

Hvordan bør jeg tenke når jeg velger TMS-system?

TMS-system står for Transportation Management System og er et logistikksystem og programvareverktøy for å administrere, bestille og kjøpe ting som skal sendes, dvs. transporteres fra et sted til et annet. Systemet legger til rette for driften på en slik måte at det støtter de ansatte i selve prosessen rundt transport. Her er alle steg knyttet til en transport samlet under ett tak, som for eksempel bestillingen, hvilken type transport som skal foregå for at forsendelsen skal ankomme, kostnader knyttet til den, avstand eller muligheter for å legge inn kommentarer om hver forsendelse.

Transportkostnadene bare øker og øker, derfor er det av stor betydning å ha et system som kan gjøre det enklere for de ansatte. Hvis din bedrift eller organisasjon har et stort antall kjøretøy som transporterer produkter, kan det være smart å bruke kunstig intelligens for å optimalisere det hele. Med AI kan du beregne ruter smartere og oppnå mest mulig optimale og effektive prosesser. Beste veien til riktig TMS-system? Velkommen til å bruke BusinessWiths smarte sammenligningstjeneste. Her kan du enkelt sammenligne de ulike TMS-systemene mot hverandre for å finne det riktige systemet for akkurat din virksomhet.

Hva bør jeg vite om TMS-systemer?

Det finnes et stort antall forskjellige TMS-systemer på det norske markedet i dag. Hos BusinessWith finner du de beste TMS-systemene i Norge - her kan du sammenligne mellom mer enn 15 forskjellige systemer. Det finnes systemer som passer alle typer transport, mens noen er mer egnet for for eksempel lastebiler og tog. Ta deg tid til å sammenligne de forskjellige funksjonene og velg deretter den som passer best for din bedrift eller virksomhet. Under og etter pandemien har selskaper som er i e-handel absolutt begynt å blomstre. Å bestille produkter sendt fra andre steder er spådd å fortsette å være populært. For å spare både på interne ressurser og moder jord er det greit å ha et system på plass som kan hjelpe deg med å optimalisere alle prosesser rundt transport, som for eksempel å kombinere pakken. Velkommen til å begynne å sammenligne TMS-systemer i dag.

Hvorfor TMS i skyen?

En bransje -tilpasset forretningssystem for distribusjons- og produksjonsbedrifter. Kan tilpasses kundebehov og inneholder flere skalerbare ERP -applikasjoner.

Lær deg mer om Infor M3

Les mer

Populært med TMS-systemer i skyen

Som du som systemkjøper sikkert har lagt merke til, er det stadig mer populært å velge en systemløsning som er i skyen, altså som en SaaS-løsning. Da slipper du å tenke på ting som maskinvare og dine egne servere eller lisenser. Skybaserte løsninger kan nås uansett hvor du er, så lenge du har tilgang til internett. Som med mange andre systemer ser vi nå hvordan TMS-systemer (Transportation Management System) begynner å bli flyttet til skyen. Her slipper dine IT-ansatte å tenke på mulige oppgraderinger, når driften i stedet ligger hos noen andre og du kan samle hele transportlivssyklusen i skyen.

Her er en rekke fordeler:

Spar penger. TMS-systemet reduserer kostnader for deg internt, men også for sluttkunden.

Kortere tid. Systemet hjelper deg med å korte ned transporttidene og effektivisere hele prosessen fra start til slutt.

Sanntidsoppdatering. Når kunden kan spore forsendelsen eller leveringen sin i sanntid, øker kundetilfredsheten.

Full dokumentasjon. Få kontroll over hele transportkjeden, reduser risikoen for feil eller feil underveis.

Trenger du hjelp med å velge riktig TMS-system for din bedrift? Oppdag BusinessWiths smarte sammenligningstjeneste. Gjør som hundrevis av kunder før deg - sammenlign og finn det beste systemet for deg. Begynn å filtrere etter funksjoner, les videre, les anmeldelser og priser, og gjør ditt valg.