HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prosjektledelseverktøy

Hvilket prosjektledelseverktøy passer deg best?

Alle prosjekter har en start, slutt og milepæler. De består av en rekke data som f.eks er mer eller mindre komplekse og prosjektleder må ha kontroll over helheten prosessen. Et prosjektledelseverktøy er nødvendig i mange tilfeller. Det hjelper arbeidsgrupper og prosjektledere for å se hvilken fase prosjektet er i, hva som er gjort og hva som gjenstår. Og ikke minst når de ulike delene av prosjektet har tidsfrister. Beskjeder fra systemet hjelper prosjektteamet med å holde oversikt.

Tenk over hvilke behov du og din bedrift har og botaniser deretter blant verktøyene. Vil du ha en app på telefonen? Hvor store er prosjektene dine? Du som har jobbet som prosjektleder vet at det er flere visuelle verktøy for prosjektledelse, som gantt-diagram, kanban-tavler, scrum-tavler og diagrammer for rapportering. Gjelder også. Tenk på hvilke du liker best og som du vil ha tilgang til i systemet ditt for prosjektledelse.

Vi i BusinessWith vil gjerne hjelpe deg i din søken etter rettferdighet prosjektstyringsverktøy og har derfor laget en sammenligningstjeneste. For å finne det beste prosjektledelseverktøyet, kan du også bruke vårt Systemguide eller les anmeldelser om de ulike leverandørene innen prosjektledelseverktøy. Lykke til med valg av prosjektledelsesplattform. Vi er her hvis du har noen spørsmål.

5 grunner til å bruke et prosjektledelseverktøy

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 25 forskjellige Prosjektledelseverktøy

Sorter etter

TimeLog PSA er 100 % skreddersydd for konsulentselskaper og avdelinger som fungerer som interne konsulentselskaper. Systemet kobler prosjektstyringen din med tid og kostnadsrapportering, lønnsstyring, fakturering og KPI -rapportering. På denne måten reduseres tiden du trenger å bruke på administrasjon drastisk - mens du får dataene du trenger for å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Timelog PSA

Les mer
Bygglet

Bygglet

Bygglet AB

I Bygglet planlegger du enkelt prosjektene dine ved hjelp av ressursplanlegging. Medarbeiderne kan deles inn i arbeidslag og flere personer kan planlegges i prosjekter samtidig. Kalenderfunksjonen gjør det enkelt å få oversikt over prosjektene dine, planlegge ferie, fravær og andre aktiviteter. Takket være den nye tjenesten slipper du unødvendige telefonsamtaler og papirlapper.

Lær deg mer om Bygglet

Les mer
QBIS Project

QBIS Project

QBIS Business Systems

Øk sjansene for å levere vellykkede prosjekter med QBIs prosjektverktøy som muliggjør planlegging, styring og oppfølging i sanntid. Planlegg enkle eller mer avanserte prosjekter med fleksible prismodeller, ressurser og budsjett. Integrert rapportering av prosjekttid gir muligheten til å identifisere risikoer før de finner sted og øke sjansene for at prosjektet vil følge planen. Registrert tid og m...

Lær deg mer om QBIS Project

Les mer
Airtable

Airtable

Airtable

Airtable oppretter en database for oppgaver som skal gjøres i alle prosjekter du har. Airtable tilbyr en brukervennlig programvare som er jevn og enkel å bruke. Leveres med alle nødvendige funksjoner som prosjektstyringssystem må ha, for eksempel tildeling av data, tidsfrister og merknader om fremtidig informasjon.

Lær deg mer om Airtable

Les mer
Asana

Asana

Asana

Asana er et enkelt tilpassbart verktøy for å lage prosjektplaner og holde frister. Gjennom deres brukervennlige dashbord får du en total oversikt over alle prosjekter og ting som må gjøres.

Lær deg mer om Asana

Les mer
Ayoa

Ayoa

Ayoa

Ayoa lar deg få en oversikt over prosjektene dine og for å bli jevnere prosjektene. AYOA har enkle integrasjonsmoduler for dine andre programmer som Google og Zoom og CRM -systemer.

Lær deg mer om Ayoa

Les mer
Backlog

Backlog

nulab

Gjør prosjektledelsen din fra Excel -filer og e -postkommunikasjon til et enkelt og glatt skybasert system. Backlog muliggjør en effektiv digital løsning for prosjektledelse. Programvaren leveres med funksjoner som budsjettplanlegging, tidsfrister, notater og integrerbarhet med en mengde andre apper.

Lær deg mer om Backlog

Les mer
Casual

Casual

Casual

Uformell er et internt og visuelt tiltalende verktøystyringsverktøy. Organiser og effektiviser prosjektene dine for maksimal effektivitet og produktivitet gjennom sine skybaserte systemer.

Lær deg mer om Casual

Les mer
ClickUp

ClickUp

ClickUp

Clickup lar prosjektgruppene dine samle all informasjon angående prosjekter på ett sted. Chat, administrere filer, tilordne oppgaver og tidslogging er alle funksjoner som følger med Clickup.

Lær deg mer om ClickUp

Les mer
Clubhouse

Clubhouse

Clubhouse

Clubhouse lar deg, planlegge, bygge og administrere prosjekter effektivt og vellykket. Med sin brukervennlige programvare får du bedre kontroll over kostnader og tidsrammer for oppgaver.

Lær deg mer om Clubhouse

Les mer
EazyProject-logo

EazyProject

EazyProject

Easy Software er det globale programvareselskapet bak Easy Project og Easy Redmine. Vi hjelper mennesker i 3500+ selskaper fra 80+ land rundt om i verden med å bringe mer harmoni til prosjektene deres, teamsamarbeidet og arbeidslivet.

Lær deg mer om EazyProject

Les mer
iBinder-logo

iBinder

iBinder

Gjør byggeprosjektet mer effektivt ved hjelp av iBinder sin plattform for informasjonshåndtering. Ved å samle all dokumentasjon på ett og samme sted kan du redusere administrasjonen, få færre avvik og styrke samarbeidet mellom fagområdene i prosjektet. Følg den fastsatte kvalitetsprosessen og planlegg for hva som skal gjøres, uansett hvor du befinner deg.

Lær deg mer om iBinder

Les mer
Jira

Jira

Atlassian

Jira fra Atlassian, er et prosjektstyringssystem for smidige team som jobber med prosjekter. Scrum, Kanban og Ganttscand som systemet er basert på muliggjør enklere prosjektstyring i ditt selskap.

Lær deg mer om Jira

Les mer
Miro

Miro

Miro

Miro hjelper teamene og prosjektene dine med å lykkes ved å ha alle prosjekter på ett sted, online. Skalerbar programvare med funksjoner som, klar -laget maler, Gant -plan og integreringsevne med Google Calender.

Lær deg mer om Miro

Les mer
Monday

Monday

Monday

monday.com er et skybasert arbeidssystem, der teamene lager arbeidsflytapper på få minutter for å kjøre prosesser, prosjekter og hverdagsarbeid. Team former arbeidsflyt og prosjekter, uten kode, med en adaptiv plattform som automatiserer manuelt arbeid og kobler sammen team i en digital arbeidsplass. Plattformfunksjonene omfatter: tilpassbare arbeidsflytmaler, tidssporing, automatiseringer, datada...

Lær deg mer om Monday

Les mer
Nifty

Nifty

Nifty

Nifty er et prosjektstyringssystem for mellomstore til store selskaper som ønsker å øke produktiviteten ved å bruke et intuitivt og glatt system. Leveres med alle nødvendige funksjoner for at prosjektledelse skal lykkes.

Lær deg mer om Nifty

Les mer
Odoo

Odoo

Odoo

Med Odoo får du en moderne digital programvare som lar deg integrere all informasjon i et system. Odoo kan tilpasses i utgangspunktet alle apper, og det er deres spesialitet.

Lær deg mer om Odoo

Les mer
ProofHub

ProofHub

ProofHub

ProofHub er et prosjektstyringssystem som gir deg en bedre oversikt over hvem som skal gjøre hva og når. ProofHubs skybaserte verktøy lar deg kontrollere hvem som eier hva i prosjektene.

Lær deg mer om ProofHub

Les mer
Quire

Quire

Quire

Quire er et gratis prosjektstyringssystem som er perfekt for det lille selskapet som trenger bedre kontroll over tildelingen av oppgaver og frister. Designet for Kanban og Ganttsman for å få en bedre oversikt lettere.

Lær deg mer om Quire

Les mer
Scoro

Scoro

Scoro

Scoro tar selskapets produktivitet til neste nivå ved å effektivisere styringen av alle prosjekter. Scoro er bygget med et intuitivt tankesett, med funksjoner som integrasjonsalternativer for Outlook, Slack og andre tredjepartsintegrasjoner.

Lær deg mer om Scoro

Les mer
Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet skaper en vei bort fra prosjektledelse gjennom Excel -filer og glemt post. En jevn skybasert løsning som skaper en oversikt og suksessoversikt over prosjektene dine.

Lær deg mer om Smartsheet

Les mer
Taskworld

Taskworld

Taskworld

TaskWorld lar prosjektene dine samarbeide jevnt og effektivt gjennom prosjektstyringssystemet. Samle all kommunikasjons- og suksessoversikt på en side. Ganttscchet og Kanban -funksjoner lar deg få en bedre oversikt over prosjektene.

Lær deg mer om Taskworld

Les mer
Trello

Trello

Atlassian

Trello er en skybasert programvare som hjelper deg å ordne og administrere alle prosjektene dine. Trello -styret, som er en kombinasjon av et Gant -plan og Kanban -kort, lar deg holde tider og øke produktiviteten.

Lær deg mer om Trello

Les mer
Wrike

Wrike

Wrike

Wrike er et enkelt og kraftig prosjektverktøy som gjør arbeidsmengden mye enklere. Gjør som 2,3 millioner andre brukere og bruk Wrike som prosjektstyringssystemer.

Lær deg mer om Wrike

Les mer
YouTrack

YouTrack

JetBrain

YouTrack er et prosjektstyringssystem fra Jetbrains som har et intuitivt dashbord som muliggjør enkel oversikt over alle prosjekter du har pågår. Tidslogging lar deg fakturere riktig pris mot kunder og holde effektiviteten oppe.

Lær deg mer om YouTrack

Les mer

5 grunner til å bruke et prosjektledelseverktøy

Det gjør det lettere å ha et verktøy som hjelper deg å holde oversikt fasene i prosjektet og oppgavene som skal utføres. Her kommer fem grunner til at din bedrift trenger et prosjektledelseverktøy.

  1. Åpenhet. Alle ressurser i prosjektet kan se hva de andre jobber med og hvor langt frem i prosessen de er.
  2. Samarbeid. Takket være åpenheten som finnes, og at systemet skaper en struktur, er det det ofte lett å se hvor kollegaer er og om de trenger støtte. En prosjektleder raskt se hvor fokuset skal være.
  3. Tilgjengelighet. Du som deltar i prosjektet kan få tilgang til det uansett hvor du er. En nettbasert prosjektledelsesplattform betyr at du ikke er låst til en bestemt enhet eller enhet.
  4. Enkelhet. Systemet forenkler for prosjektleder, som kan tildele oppgaver og sette klare tidsfrister.
  5. Fleksibilitet. Et prosjektstyringsverktøy kan ofte generere rapporter som hjelper deg med å identifisere flaskehalser: oppgaver som tar for lang tid.

Vi i BusinessWith er her for å støtte deg i valget prosjektledelseverktøy. Vår sammenligningstjeneste hjelper deg å finne en system som passer dine og dine behov. Velkommen til å sammenligne!