HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste BPM-verktøy

Hvordan bør jeg tenke på BPM (Business Process Management)?

BPM eller business process management handler om å optimalisere, analysere og administrere forretningsprosessene dine slik at de går så bra og smidig som mulig. For å skissere hvordan forretningsprosessene dine fungerer og ser ut, kan det være nyttig å ha et prosesskart. Da blir det tydeligere og lettere å virkelig visualisere kjedene. Forretningsprosesser er komplekse, derfor kan du trenge et verktøy eller såkalt BPM-programvare for å få kontroll og oversikt over prosessene. Hos BusinessWith viser vi de ulike BPM-programvarene som er tilgjengelig på det norske markedet. Her kan du enkelt sammenligne og deretter finne det beste verktøyet for din bedrift.

Hva er fordelene med et BPM-verktøy?

Alle virksomheter streber etter å forbedre ulike prosesser, det samme gjør din bedrift eller organisasjon. Med et BPM-verktøy kan du få reell innvirkning ved å automatisere flytene og måle og modellere prosessene. Her kan du se frem til å redusere utgiftene og forhåpentligvis også kunne øke inntekten. Mange verktøy kan integreres med dine eksisterende systemer, noe som er en stor fordel. Se frem til en rekke fordeler med et BPM-verktøy eller BPM-programvare. BusinessWith hjelper deg på veien ved å hjelpe deg sammenligne og deretter finne det beste BPM-verktøyet for din spesifikke virksomhet. Velkommen til å bruke vår sammenligningsguide i dag.

Tips for å finne riktig BPM (Business Process Management)

Liste over 3 forskjellige BPM-system

Sorter etter
AM system

AM system

AM Hultdin system AB

AM System er et skybasert styringssystem som forenkler kontrollprosessen for både små og store selskaper. Ved hjelp av dokumentmodulen administrerer du alle avtalene og dokumentene dine, mens saksbehandlingsmodulen bidrar til en kontrollert og intuitiv arbeidsflyt for hver ansatt. Alle medarbeidere får tilgang til alle aktuelle opplysninger som er relevante for rollen deres, og kan dele oppdaterin...

Lær deg mer om AM system

Les mer
appian

appian

appian

En kraftig og automatiserende BPM-løsning med kundetilpassede systemer som kan brukes til å effektivisere forretningsdriften. Kartlegg arbeidsflyter, la AI foreslå hva som bør være neste trinn i prosessen, og la deretter ansatte automatisere oppgavene sine uten å måtte kode. Integrer andre systemer i virksomheten for å oppnå en høyere grad av automatisering og la systemene fungere sømløst sammen. ...

Lær deg mer om appian

Les mer

CANEA ONE er et ISO-sertifisert styringssystem som bidrar til effektiviteten i selskapet, takket være funksjoner som kvalitetsstyring, informasjonssikkerhet og kundereise.

Lær deg mer om CANEA ONE

Les mer

Tips for å finne riktig BPM (Business Process Management)

BusinessWiths råd til deg som leter etter en bedre måte å ivareta dine forretningsprosesser på er å finne et verktøy som er brukervennlig og tilgjengelig. Hvis ingen forstår verktøyet eller til og med synes det er altfor komplisert å bruke, kommer du ingen vei. Prangende og kule funksjoner i all prakt, men når det kommer til stykket er tilgjengelighet mye viktigere. Dette gjelder alle systemer. Ta også hensyn til hva slags bedrift eller organisasjon du er. Hva er størrelsen på organisasjonen? Ikke kjøp en større dress enn du trenger, men husk også at du kanskje trenger et verktøy å vokse med, hvis tanken er å skalere opp virksomheten. Fremtiden staves skybasert, og de** skybaserte BPM-verktøyene** gir klare fordeler ved å være i skyen – det er mye tryggere og fremfor alt mer fleksibelt enn å ha det på din egen server. Mange av verktøyene i dag gir deg en gratis prøveperiode – hvorfor ikke prøve det først? Ta gjerne også del i anmeldelser og vurderinger fra andre virksomheter av din størrelse. BusinessWith viser de ulike BPM-verktøyene på markedet. Sammenlign og finn riktig BPM-programvare for din bedrift.

Beskrivelse av produktegenskaper

Analyseverktøy

Systemet tilbyr funksjoner for å analysere dataene som samles inn og dermed identifisere potensielle forbedringsmuligheter eller styrker.

API

Lar deg enkelt koble organisasjonens andre systemer til prosessverktøyet for å skape et sømløst og integrert nettverk av systemer.

Avvikshåndtering

Eventuelle avvik dokumenteres og håndteres direkte i systemet. I kombinasjon med automatiserte varsler kan avvik også noteres direkte til brukeren.

Dashboard - Lønnsoversikt

Dashboard-funksjonen skaper en grafisk oversikt over de viktigste instrumentene i prosessen, noe som bidrar til økt kontroll.

Dokumentbehandling

En prosess kan bestå av flere ulike enheter og dokumenthåndteringen lar deg lagre og knytte dokumenter til hver enhet eller for hele prosessen.

Kunstig intelligens

Med kunstig intelligens kan systemet utvikle seg på egen hånd ved å lese mønstre i dataene og identifisere muligheter for forbedringer uten manuell intervensjon.

Lav kode

Dette betyr at systemet kan utvikles og modelleres uten avanserte programmeringskunnskaper. Dette betyr at ansatte uten tidligere erfaring kan bruke systemet og delta i prosessoppsettet uten problemer.

Prosesskart

Tegn de ulike prosessene i organisasjonen ved hjelp av et kart. Dette visualiserer hvordan prosessen gjennomføres og hvordan informasjonsflyten beveger seg mellom ulike enheter.

Standardiserte moduler

Ved hjelp av standardiserte symboler kan prosesser lett forstås av alle ansatte og bidra til å redusere risikoen for misforståelser.

Tillatelser

Tildel tillatelser til ansatte som anses som passende for å administrere prosessene eller delprosessene i organisasjonen.