HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste BPM-verktøy

Hvordan bør jeg tenke på BPM (Business Process Management)?

BPM eller business process management handler om å optimalisere, analysere og administrere forretningsprosessene dine slik at de går så bra og smidig som mulig. For å skissere hvordan forretningsprosessene dine fungerer og ser ut, kan det være nyttig å ha et prosesskart. Da blir det tydeligere og lettere å virkelig visualisere kjedene. Forretningsprosesser er komplekse, derfor kan du trenge et verktøy eller såkalt BPM-programvare for å få kontroll og oversikt over prosessene. Hos BusinessWith viser vi de ulike BPM-programvarene som er tilgjengelig på det norske markedet. Her kan du enkelt sammenligne og deretter finne det beste verktøyet for din bedrift.

Hva er fordelene med et BPM-verktøy?

Alle virksomheter streber etter å forbedre ulike prosesser, det samme gjør din bedrift eller organisasjon. Med et BPM-verktøy kan du få reell innvirkning ved å automatisere flytene og måle og modellere prosessene. Her kan du se frem til å redusere utgiftene og forhåpentligvis også kunne øke inntekten. Mange verktøy kan integreres med dine eksisterende systemer, noe som er en stor fordel. Se frem til en rekke fordeler med et BPM-verktøy eller BPM-programvare. BusinessWith hjelper deg på veien ved å hjelpe deg sammenligne og deretter finne det beste BPM-verktøyet for din spesifikke virksomhet. Velkommen til å bruke vår sammenligningsguide i dag.

Hvordan bør jeg velge riktig BPM-verktøy?

Addsystems tilbyr en webplattform for styringssystemer som skal føles morsomt, trygt og effektivt for brukeren å jobbe i. På denne måten blir det lettere å få hele organisasjonen med i et system med ISO som virkelig utgjør en forskjell. Det er også fullt mulig å legge til standardløsninger men også gjøre kundetilpasninger basert på endrede behov og ønsker.

Lær deg mer om Add Ledningssystem

Les mer

Tips for å finne riktig BPM (Business Process Management)

BusinessWiths råd til deg som leter etter en bedre måte å ivareta dine forretningsprosesser på er å finne et verktøy som er brukervennlig og tilgjengelig. Hvis ingen forstår verktøyet eller til og med synes det er altfor komplisert å bruke, kommer du ingen vei. Prangende og kule funksjoner i all prakt, men når det kommer til stykket er tilgjengelighet mye viktigere. Dette gjelder alle systemer. Ta også hensyn til hva slags bedrift eller organisasjon du er. Hva er størrelsen på organisasjonen? Ikke kjøp en større dress enn du trenger, men husk også at du kanskje trenger et verktøy å vokse med, hvis tanken er å skalere opp virksomheten. Fremtiden staves skybasert, og de** skybaserte BPM-verktøyene** gir klare fordeler ved å være i skyen – det er mye tryggere og fremfor alt mer fleksibelt enn å ha det på din egen server. Mange av verktøyene i dag gir deg en gratis prøveperiode – hvorfor ikke prøve det først? Ta gjerne også del i anmeldelser og vurderinger fra andre virksomheter av din størrelse. BusinessWith viser de ulike BPM-verktøyene på markedet. Sammenlign og finn riktig BPM-programvare for din bedrift.