HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for markedsføringsanalyse

Invester i et system for markedsføringsanalyse

Mange ledere og ledere tar markedsbeslutninger basert på følelse og opplevelse. Det er tider når det fungerer bra, men det er ikke alltid vellykket. Derfor kan det være greit å investere i et verktøy for markedsføring.

Den digitale verden gir oss store muligheter til å legge til data, fakta og analyser bak valgene vi tar i våre selskaper og prosjekter. I noen tilfeller er det kunnskap om å lage kampanjer, men det er det ikke alle som har evne til å følge opp markedsføringstiltak og lære av fremgang og feil. Det er lurt å lære opp personalet i markedsanalyse eller å søke støtte fra en konsulent. Med riktig markedsføringsinnsats kan din bedrift nå nye høyder.

En god start er et verktøy for å analysere markedsføring. Du kan enkelt google «analyseverktøy markedsføring», eller få hjelp av oss. Vi i BusinessWith er spesialister på sammenligninger. Bruk vår tjeneste for å finne ut hvilket analyseverktøy som passer for deg din.

Slik bør du tenke på markedsføringskampanjer

Øk salget, strømlinjeforme prosesser og skape større kundekunnskap. Salesforce er en verdensledende CRM-plattform som håndterer alle typer kundrelaterte prosesser som salgsstøtte, marked, felttjeneste, kunde- og partnerportaler. Vi tilpasser og integrerer selvfølgelig Salesforce i dine behov og eksisterende systemer. Vi hjelper deg fra mulighetsstudie og analyse til ferdig system.

Lær deg mer om Salesforce - Sales Cloud

Les mer

CRM -systemet for de som ønsker å komme i gang raskt og deretter tilpasse seg vekstraten. HubSpot inkluderer alt som markedsføringsautomasjon, blygenerering og salgsautomatisering til en fast månedlig kostnad. I tillegg får du gratis tilgang til HubSpot -støtte og integrasjon til Outlook og Gmail. Passer til alle bransjer og kan kobles til din andre systemstøtte som ERP, signering av digital kontr...

Lær deg mer om HubSpot CRM

Les mer

Samle dataene dine. Automatiser kundereisen din. Skap økt vekst med APSIS One. En brukervennlig plattform for avansert personalisering med intuitive verktøy for e-post, hjemmeside, SMS og automatisering.

Lær deg mer om Apsis One

Webside
Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimizely lar selskapet holde rede på alle nettstedene sine på en omfattende plattform, som gir en klarere oversikt og enklere analyse av selskapets e-handel.

Lær deg mer om Optimizely

Les mer
Upsales

Upsales

Upsales

Upsales er Sveriges raskest voksende CRM, som hjelper B2B -selskapet. Upsales CRM hjelper B2B -selskaper med å finne nye kundeemner, vinne mer virksomhet og skape ekstra salg med eksisterende kunder. Upsales er det åpenbare valget for raskt voksende salgsorganisasjoner som ønsker en komplett CRM med muligheten til å bygge videre med funksjoner som markedsføringsautomasjon og avanserte salgsrapport...

Lær deg mer om Upsales

Les mer
Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Som et av markedets mest populære aktører, tilbyr MailChimp -selskaper i alle størrelser et skybasert og brukervennlig verktøy for personlig og automatisk markedsføring.

Lær deg mer om Mailchimp

Les mer
Get response

Get response

Get response

Få svar hjelper selskapet med å utvide kundegrunnlaget ved å skape en visuell og personlig kundeopplevelse. La Svar markedsføringsautomatiseringsverktøy gjøre jobben for deg, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Lær deg mer om Get response

Les mer

Automatiser utsendelsen din ved hjelp av Campaign Monitors skybaserte programvareløsning for digital markedsføring. Dra nytte av de ferdige malene og trekk-og-slippfunksjonene som gjør den brukervennlig å lage effektive markedsføringskampanjer.

Lær deg mer om Campaign monitor / CM Commerce

Les mer
Enable Services

Enable Services

Enable Services

Med Aktiver Services MI360 Mautic får du tilgang til en komplett markedsføringsplattform med brukervennlig statistikk og rapporteringsfunksjoner, for en klar og rask oversikt over selskapets markedsføring.

Lær deg mer om Enable Services

Les mer

Slik bør du tenke på markedskampanjer

Profesjonelle markedsførere stiller mange spørsmål. Fungerte kampanjen for deg? bare satse store penger på? Hvorfor eller hvorfor ikke? Hva vil du gjøre annerledes neste gang? Hvordan kan du nå din målgruppe? Ofte handler det om å jobbe med varianter av kampanjer. Du bør endre bilder, filmer, overskrifter og innhold og teste ulike grenser for målgruppene.

Nettutvikling er rask og algoritmer og systemer endres raskere før du kan si «Business Manager». Vurder markedsføring bredt. Målgruppene dine er garantert i mer enn én kanal.

Kanskje du allerede har investert stort i Facebook, kanskje noen har tipset deg å bruke Linkedin, Instagram, Mailchimp eller noen andre av de store og små kommunikasjonskanaler som finnes. Antagelig har du satset litt, ikke sant? mye, på Google.

Uavhengig av hvilke kanaler du bruker, lagres store mengder data om deg kommunikasjon, data som du får tilgang til via en enkel pålogging og noen korte knappetrykk. Det er veldig praktisk å kunne analysere disse dataene fra en system: Et online markedsføringsanalyseverktøy.

Det finnes mange tjenester for digital analyse og det er opp til deg finn en som passer din bedrift. Når du deretter analyserer resultatene dine, har du muligheten til å bli mer effektiv, avgrense kampanjene dine og drive virksomheten enda mer vellykket. Når du endrer KPIer og mål, lyder det du verktøyet hjelper deg mot nye suksesser.

Selv om verktøyene er forskjellige, bør du stille visse grunnleggende krav til det tjeneste du velger. Du og dine ansatte må forstå resultatene. Det burde du kunne analyser alle kanalene dine, og abonnementskostnaden bør være enig med deg budsjett. Prøv gjerne verktøyet i en gratis prøveperiode før du du bestemmer.

Vi i BusinessWith ønsker at du skal ha sjansen til å lykkes. Vår sammenligningstjeneste hjelper deg å finne et verktøy for markedsføringsanalyse som passer deg.