HjemSystemguidenOm oss

Finn rett system til din bedrift

Systemguiden bruker algoritmer og data for å veilede deg i ditt valg av system gjennom å anbefale de systemløsninger som best matcher dine behov, krav og forutsettninger.

Gjør som over 5000+ nordiske bedrifter – la data og algoritmer veilede deg i jungelen av systemer!

Finn rett system til din bedrift

Bedriftsstørrelse*
(Vi kommer ikke til å sende nyhetsbrev til dere)
Vi hjälper dig välja rätt system

Prosessen

7-10spørsmål
5 - 10minutter
3anmeldelser

Hvordan systemguiden virker

For at våre algoritmer skal kunne gi deg et veiledende resultat, så må du svare på noen spørsmål omkring dine søkekriterier og digitale utfordringer. Basert på dine svar regner algoritmen seg frem til de systemløsninger som passer deg og ditt behov best.

I tillegg får du inspirasjon av- og informasjon om hva andre bedrifter i lignende situasjon har angitt som viktig og valgt.

La systemguiden veilede deg i ditt valg av system.

Med algoritmer og data hjelper vi deg med å finne rett system.

Guiden for LMS-systemer

LMS-systemer (Learning Management System), også kalt Læringsplattform på det norske markedet, er en digital plattform for å øke læringen. Det er via et LMS-system man kan skape e-læringskurs og opplæring og styrke bedriftens onboarding. Det finnes flere populære norske LMS-leverandører, samt globale aktører som kan oppfylle deres behov og krav. Test systemguiden.

Guiden for CRM-system

Å søke et salgsstøttesystem/CRM-system er en komplisert innkjøpsprosess, uansett om du er en liten eller stor bedrift. Med et CRM-system så får du, forutsatt at du bruker CRM-system korrekt, en bedre oversikt over dine kunderelasjoner og kontakter. Et CRM-system kan brukes av mange avdelinger og ikke kun av salg, som mange kanskje tror. Test guiden for CRM-system og se hvilke CRM-leverandører som best matcher dine behov og krav.

Guiden for Saksbehandlingssystemer.

Et saksbehandlingssystem kan brukes ved mange anledninger og formål. For eksempel for å forbedre en kundetjeneste og helpdesk, eller for å forbedre internt ticket flow osv. Fordi man kan få så mye igjen fra et saksbehandlingssystem, så resulterer det ofte i at man ikke kan skille på hva som egentlig er best for egen virksomhet. Systemguiden for saksbehandling er en digital veileder som finner det beste saksbehandlingssystemet på det norske markedet for dine krav, behov og forutsettninger.

Guiden for HR-system

Et HR-system er en av de mest komplekse systemløsninger å kjøpe inn til en bedrift. Bare å forstå forskjellene på et HRM-system og et HCM-system kan være vanskelig nok. Og så skal man finne ut om det inneholder corHR-funksjoner eller ikke også. Guiden for HR-systemer er en av det mest populære systemguidene vi har på BusinessWith. Grunnen til det er at guiden får brukeren til å tenke seg om når man blir bedt om å vektlegge de viktigste HR-modulene, som LMS eller Rekruttering, som egentlig trengs i et system eller om det går å integrere med nåværende leverandører. Det finnes et uttall HR-systemleverandører på det svenske og det internasjonale markedet. Hvilket system som best passer dine behov og krav, kan guiden gi deg en veiledning i.