HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste feilserviceprogrammer

Hvilket feltservicesystem trenger din bedrift?

Konsultasjoner, salg, vedlikehold eller kanskje et kommende byggeprosjekt? Med et feltservicesystem eller feltserviceverktøy kan din bedrift enkelt optimalisere og administrere alt arbeid som foregår utenfor kontoret – altså oppgavene ute i felten. Å følge, organisere og sørge for det arbeidet er strømlinjeformet, det trengs et system som kan håndtere de forskjellige dataene du som bedrift trenger å holde styr på. Et felttjenesteverktøy kan også hjelpe deg med tidsrapportering og planlegging, men hovedfokuset er for å sikre at de ulike oppgavene blir utført.

For å velge riktig system er det viktig å forstå bedriftens behov. Hvis selskapet tilbyr ulike typer tjenester, trenger du et verktøy som er veldig fleksibel. Hvis du jobber i detaljhandel kan det hende du trenger funksjoner for håndtering av returer, mens du som jobber ute i felt med f.eks installere klimaanlegg i noens hjem - ja, det vil du under besøket oppdater de ulike arbeidstrinnene dine i et mobilt feltserviceverktøy.

Det er enkle felttjenestesystemer som hjelper deg å følge forskjellige oppgaver eller ulike trinn i oppgavene, mens de mer avanserte tilbyr mulighet til å jobbe med å forbedre kundetilfredsheten eller strebe etter du som bedrift skal kunne beholde dine beste medarbeidere. Mer og mer felttjenestesystemer bruker AI for å kunne forutse fremtidige behov og krav.

Hvilket nivå trenger felttjenesteverktøyet ditt å opprettholde? Vennligst oppgi dine behov og hva du må forbedre eller ha på plass for å kunne jobbe så smart som mulig - og velg deretter det beste systemet for deg.

Hva trenger jeg å vite om feltservicesystemer?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 6 forskjellige Feltservice

Sorter etter
Lime CRM

Lime CRM

Lime Technologies

Du vil skape struktur og vekst. I over 30 år har selskaper innen eiendom, energi, helkalk, maskin og konstruksjon vendt seg til oss for industriell CRM. Prosessene dine implementeres etter beste praksis i et skalerbart system som kan løse det meste. Vi løser resten med brukeropplæring og støtte fra lokale eksperter. Lime CRM er basert på enkle prinsipper som får klikk, god søkbarhet og visuell ove...

Lær deg mer om Lime CRM

Les mer
Nilex

Nilex

Nilex

Vi tilbyr et mangesidig virksomhetssystem som engasjerer sine brukere med et enkelt, men kraftfult grensesnitt. Med Nilex får dere alle med dere i deres satsning på å levere bedre service til deres kunder og brukere. I vårt saksbehandlingssystem har dere en mengde gode funksjoner som vår skjemaredaktør som gir muligheten til å skreddersy deres saksbehandlingsflyt etter utfordringer som akkurat der...

Lær deg mer om Nilex

Les mer
Freshdesk

Freshdesk

Freshworks

Freshdesk er et system for saksbehandling tilpasset små og mellomstore selskaper. Fokuset er i helpdesk og kundeservice. Saksbehandlingssystemet inneholder mange forskjellige funksjoner.

Lær deg mer om Freshdesk

Les mer
AddMobile

AddMobile

AddMobile

Gjennom Addmobile sitt prosjektstyringssystem kan selskaper enkelt sette sin virksomhet for å gjøre sin virksomhet gjennom bedre kontroll på feltet. Systemet hjelper selskaper med å øke lønnsomheten gjennom funksjoner for å håndtere tilbud, henvendelser og kostnader.

Lær deg mer om AddMobile

Les mer
Lime field

Lime field

Lime Technologies

Kalkfelt ga et mobilt ATBET -ordrestyringssystem som kan integreres med CRM -systemet deres. Tilbyr funksjoner til hele flyt, fra kundeservice til fakturering og statistikk.

Lær deg mer om Lime field

Les mer

Zetesares programvare tilbyr løsninger for den mobile arbeidsstyrken med fokus på å øke produktiviteten. Tidsrapportering og GPS -støtte er to hovedfunksjoner.

Lær deg mer om ZetesAres

Les mer

Hva trenger jeg å vite om feltservicesystemer?

Et velfungerende feltservicesystem vil klart forbedre arbeidet deres som jobber ute i felten, slik at de kan fokusere på å oppfylle sine oppgaver og løse problemer for dine kunder – uten å oppleve problemer selv med den administrative delen av arbeidet.

Det er ikke en enkel sak å velge riktig verktøy for din bedrift, ettersom det blir flere og flere aktører dukker opp på markedet og tilbyr stadig flere funksjoner. Bo GPS-sporing, automatiske tekstmeldinger eller e-postvarsler og verktøy etter jobb er funksjoner som kan hjelpe bedriften din å vokse, og deretter du kan forbedre kundeopplevelsen din. De fleste verktøy inkluderer fakturering eller enhver form for betalingsløsning. I stedet for å ha ting spredt kan du ha det meste sentralt samlet på ett sted.

Hos BusinessWith anbefaler vi at du involverer feltpersonalet til forstå hva deres ønsker er. Hvordan ser det daglige arbeidet ut? Hvor er det forbedringstiltak? Hvilke problemer bør et mulig feltserviceverktøy løse for deg? Hvordan ser planleggingen og tidsrapporteringen din ut i dag og hva tilgjengelig for å ønske? Hva er forespørslene angående faktureringsdelen? kunde?

Når du vet hva du ser etter – sammenlign gjerne de ulike verktøyene her hos BusinessWith.