HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste cybersikkerhetsprogrammer

Hvordan bør jeg tenke på cybersikkerhetsprogrammer?

Driver du en bedrift? Bra, da trenger du en sikkerhetsløsning for å beskytte dataene dine og sikre driften av virksomheten. Et cybersikkerhetsprogram er løsningen, som kan være et tillegg til egen IT-avdeling i bedriften. Cybersikkerhetsprogrammer i dag motvirker sårbarheter og lar deg fortsette å operere uten problemer. Ofte kan programmene integreres med resten av infrastrukturen, og kan tilpasses eller skreddersys etter behov. Avhengig av størrelsen på bedriften din og bransjen du opererer i, kan behovet for cybersikkerhetsprogrammer se annerledes ut. Hos BusinessWith har vi kartlagt 14 forskjellige cybersikkerhetsprogrammer som er tilgjengelig på det norske markedet i dag. Sammenlign dem og kontraster funksjonene deres, og finn deretter den beste løsningen for deg.

Hvilken cybersikkerhetsprogramvare trenger jeg?

Nettfisking, skadelig programvare (skadelig programvare), stjålne personopplysninger, firmahemmeligheter, informasjon – i dag er det store verdier som må beskyttes mot ulike angripere. Sårbarheten til bedrifter og organisasjoner for datainnbrudd er høy, og det er derfor det kan være på tide å få et nettsikkerhetsprogram. På denne måten er du som bedrift eller organisasjon litt tryggere. Det kan, forståelig nok, føre til en katastrofe hvis viss informasjon lekkes, samt medføre store sikkerhetsrisikoer. Hos oss i BusinessWith vil du garantert finne beskyttelsen du og din bedrift trenger. Ta deg tid til å se gjennom de ulike alternativene og leverandørene som er tilgjengelige. Vi har kartlagt de beste cybersikkerhetsprogrammene i Sverige akkurat nå, slik at du kan finne den løsningen som føles best egnet for din virksomhet. Finn og velg et system i dag - og ikke nøl med å kontakte oss i BusinessWith hvis du trenger ytterligere veiledning.

Hvilke trusler kan cybersikkerhetsprogrammer beskytte meg mot?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Cyberangrep og cybertrusler

Cybertrusler blir mer og mer komplekse og du har sikkert hørt om cybertrusler eller cyberangrep mot helsevesen, offentlig sektor eller betalingssider som har krasjet fordi de er blitt hacket. Konsekvensene av et cyberangrep kan være svært omfattende, så det er viktig å ha sikkerhet høyt på agendaen. Antivirusbeskyttelse og en sikkerhetsløsning som kan motvirke sårbarheter er et must for enhver bedrift. EU skriver at sektorer som transport, energi, helsevesen er svært avhengig av digital teknologi, noe som betyr mange muligheter for disse næringene. Men i takt med den digitale utviklingen vokser også cybertruslene. Ifølge EU øker cyberangrepene, derfor er det viktig å investere i god beskyttelse. Ondsinnede programmer som skadevare er en stor trussel, noe som betyr at programmet skaper ulike forstyrrelser i IT-systemene eller datamaskinene dine. I tillegg til det er sosial duping veldig vanlig, noe som betyr at du som bruker blir lurt til å klikke på ulike lenker.

Er du klar til å ta skrittet fullt ut og investere i et cybersikkerhetsprogram? Velkommen til å begynne å sammenligne direkte i BusinessWiths sammenligningsguide, for å finne det beste cybersikkerhetsprogrammet for din bedrift.