HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste ATS-systemer

Hvorfor skal bedriften min ha et ATS-system?

ATS-systemet, eller søkersporingssystem, hjelper din bedrift med å finne, organisere og ansette de beste og mest passende kandidatene for stillingsbeskrivelsen du har. Dette ved å ha all informasjon om jobbkandidatene dine samlet på ett sted. Den store fordelen med et ATS-system eller ATS-verktøy er at det sparer deg verdifull tid og gjør det enklere for deg når du leter etter nytt personale.

ATS-systemet hjelper din bedrift å oppnå en raskere og mer effektiv ansettelsesprosess. Funksjonene er mange. Et ATS-system kan blant annet muliggjøre rangering av de kandidatene som passer best. På den måten kan du stole på at det systemet sier er en god match - og kan konsentrere deg om de som er høyest i rangeringene. Andre funksjoner som systemene har er at de kan lagre søknader, sortere etter hvilke søkeord som er viktige for deg, og at du kan kommunisere med jobbkandidatene via verktøyet.

Hvordan finner jeg det beste ATS-systemet?

Programvaren bak ATS-systemer brukes av mange rekrutterere i dag, og systemene blir smartere. For kandidaten handler det om å optimalisere og skrive en CV som passer og samsvarer best mulig med stillingsannonsen din – slik at han eller hun havner høyt når du filtrerer kandidater.

Du finner det beste ATS-systemet for din bedrift når du sammenligner i BusinessWiths guide. Vi har rundet opp ulike ATS-verktøy tilgjengelig på markedet i dag, slik at du kan finne det som passer deg best. Vår guide hjelper deg enkelt å filtrere etter funksjonene du og din bedrift ser etter.

7 fordeler med et ATS-system
Grade Varbi

Varbi

Grade

Grade Varbi er et brukervennlig rekrutteringsverktøy for bedrifter, kommuner, myndigheter, universiteter og organisasjoner. Vårt rekrutteringssystem brukes av over 70 000 rekrutterere og rekrutterende sjefer, både i Norden og internasjonalt. Vårt oppdrag er å forenkle arbeidshverdagen – det skal være enkelt å rekruttere, rett og slett. I Grade Varbi gir vi også support til kandidater, rekrutterend...

Lær deg mer om Varbi

Webside

Glem komplekse rekrutteringssystemer. Workbuster er det enkle og heldekkende rekrutteringsverktøyet for små og store bedrifter som prioriterer brukeropplevelsen. Vi gjør det enkelt å nå ut til de riktige talentene, automatisere rekrutteringsprosessen og ta riktige beslutninger. Når dere kjøper Workbusters rekrutteringsverktøy, får dere med en kandidatoptimalisert karriereside som fremhever deres e...

Lær deg mer om Workbuster

Webside
Teamtailor

Teamtailor

Teamtailor

Rekrutteringsplattformen for å tiltrekke, administrere og ansette de rette kandidatene. Skaper verdi gjennom hele prosessen med HR og rekruttering.

Lær deg mer om Teamtailor

Webside

Reachmee av Talech hjelper deg med å tiltrekke deg de rette kandidatene, øke effektiviteten og optimalisere kandidatopplevelsen. Du får en oversikt over hele kandidatreisen og jobber lett med ferdighetsbasert og fordommer -gratis rekruttering for å sikre riktig kandidat på rett sted. Tiltrekke, rekruttere og lett ansette med Reachmee av Talentech.

Lær deg mer om ReachMee by Talentech

Les mer
Visma Recruit

Visma Recruit

Visma Talent Solutions

Visma Recruit hjelper deg med å strukturere, automatisere og digitalisere hele rekrutteringsprosessen. Du får omfattende støtte for å rekruttere kompetansebasert for mer nøyaktig utvalg. Kompetansebasert og strukturert rekruttering øker sannsynligheten for å finne den rette personen. Visma Recruit gir støtte i alle trinn i prosessen, for eksempel kravprofil, intervju og referansemaler, kandidatkon...

Lær deg mer om Visma Recruit

Webside
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer

7 fordeler med et ATS-system

Tenker du på fordelene med et ATS-system? BusinessWith gir deg de syv største fordelene med et ATS-system:

  1. Det sparer tid

Stillingssøknader på epost, jobbsøknader per post. Unngå å søke, sammenligne og sortere hver applikasjon manuelt. Systemet hjelper deg med utvelgelsen og automatiserer hele prosessen.

  1. Spar penger

Ved å automatisere prosessen og spare tid sparer du også penger. Å øke sjansene for å finne rett kandidat til rett stilling gjør i tillegg at du forhåpentligvis unngår en feilrekruttering – noe som sparer bedriften for mye penger.

  1. Behold personalet

Et system som hjelper deg med å finne rett person til rett stilling øker også sjansene for at kandidaten selv føler at han eller hun har fått riktig informasjon og inntrykk av den nye jobben – og deretter blir hos deg.

  1. Samle all informasjon på ett sted

Ser frem til å samle all informasjon om jobbkandidatene i ett enkelt system. Å kunne lagre informasjon og CV for fremtidige behov er en stor fordel med systemet.

  1. Få hjelp med onboardingen

Et ATS-system kan også brukes i onboarding-prosessen, og kan gi ditt nye talent verdifull informasjon om arbeidsplassen på forhånd. Det sparer deg for tid.

  1. Bedre erfaring for kandidaten

Å søke gjennom et ATS-system gjør også ansettelsesprosessen enklere for kandidaten, som holdes oppdatert på hvor han eller hun er i prosessen.

  1. Styrke merkevaren

Et ATS-verktøy som legger til rette for rekruttering vil også ha stor innvirkning på hvordan du blir oppfattet som bedrift. Ved å systematisere og automatisere prosessen vil din merkevare og image styrkes – noe som også er en stor fordel.

Sammenlign og velg det beste ATS-systemet for dine behov og din bransje direkte hos BusinessWith. Vi garanterer systemet som passer deg!