HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste ATS-systemer

Hvorfor skal bedriften min ha et ATS-system?

ATS-systemet, eller søkersporingssystem, hjelper din bedrift med å finne, organisere og ansette de beste og mest passende kandidatene for stillingsbeskrivelsen du har. Dette ved å ha all informasjon om jobbkandidatene dine samlet på ett sted. Den store fordelen med et ATS-system eller ATS-verktøy er at det sparer deg verdifull tid og gjør det enklere for deg når du leter etter nytt personale.

ATS-systemet hjelper din bedrift å oppnå en raskere og mer effektiv ansettelsesprosess. Funksjonene er mange. Et ATS-system kan blant annet muliggjøre rangering av de kandidatene som passer best. På den måten kan du stole på at det systemet sier er en god match - og kan konsentrere deg om de som er høyest i rangeringene. Andre funksjoner som systemene har er at de kan lagre søknader, sortere etter hvilke søkeord som er viktige for deg, og at du kan kommunisere med jobbkandidatene via verktøyet.

Hvordan finner jeg det beste ATS-systemet?

Programvaren bak ATS-systemer brukes av mange rekrutterere i dag, og systemene blir smartere. For kandidaten handler det om å optimalisere og skrive en CV som passer og samsvarer best mulig med stillingsannonsen din – slik at han eller hun havner høyt når du filtrerer kandidater.

Du finner det beste ATS-systemet for din bedrift når du sammenligner i BusinessWiths guide. Vi har rundet opp ulike ATS-verktøy tilgjengelig på markedet i dag, slik at du kan finne det som passer deg best. Vår guide hjelper deg enkelt å filtrere etter funksjonene du og din bedrift ser etter.

7 fordeler med et ATS-system

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 21 forskjellige ATS-system

Sorter etter
CVideo-logo

CVideo

CVideo AS

Enkelt og brukervennlig system utviklet spesielt for små og mellomstore selskaper.

Lær deg mer om CVideo

Les mer
Visma Recruit

Talent Hire

Visma Talent Solutions

Hvis du ønsker en god kandidatopplevelse, en strukturert og rettferdig rekrutteringsprosess og styrke ditt employer brand, så er Talent Hire løsningen for deg. Finn den rette kandidaten ved hjelp av AI og automatisering og få hjelp til å strukturere og digitalisere hele rekrutteringsprosessen og sikre førsteklasses kommunikasjon med kandidatene. Alt i samme system!

Lær deg mer om Talent Hire

Les mer
Teamtailor

Teamtailor

Teamtailor

Teamtailor er den komplette løsningen for rekrutteringen din – tiltrekk, håndter og ansett de beste kandidatene med vår alt-i-ett ATS. Brukes av alle typer bedrifter over hele verden, store som små.

Lær deg mer om Teamtailor

Les mer

Reachmee av Talech hjelper deg med å tiltrekke deg de rette kandidatene, øke effektiviteten og optimalisere kandidatopplevelsen. Du får en oversikt over hele kandidatreisen og jobber lett med ferdighetsbasert og fordommer -gratis rekruttering for å sikre riktig kandidat på rett sted. Tiltrekke, rekruttere og lett ansette med Reachmee av Talentech.

Lær deg mer om ReachMee by Talentech

Les mer
BambooHR

BambooHR

BambooHR

Et globalt skybasert HCM-system som passer til både små og store bedrifter. Tilbyr en omfattende funksjonsportefølje.

Lær deg mer om BambooHR

Les mer
CONREP-logo

CONREP

CONREP

CONREP tilbyr en ATS-modul som sikter på å gjøre hele rekrutteringsprosessen mer effektiv. Løsningen hjelper deg med å legge ut jobbannonser på sosiale medier og inkluderer en teknologi for CV-parsing som lar deg automatisk analysere e-poster og vedlegg og legge dem til databasen din. Det er enkelt å spore all aktivitet med hver kandidat og planlegge oppfølgingsintervjuer. Når du finner den rette ...

Lær deg mer om CONREP

Les mer
Epos HR

Epos HR

Azets

Et nettbasert HR-system med HR-funksjoner som automatiske påminnelser og nettbasert selvbetjening.

Lær deg mer om Epos HR

Les mer
Fountain-logo

Fountain

Fountain

Fountain tilbyr en AI-drevet ATS-løsning rettet mot bedrifter med mange timeansatte. Skap en tilpassbar ansettelsesplattform og planlegg intervjuer eller ta opp en rekrutteringsvideo. Kandidater kan søke på stillingen via mobilen, noe som gjør rekrutteringsprosessen mye raskere. Plattformen bruker AI og analyser for å hjelpe deg med å ta mer informerte ansettelsesbeslutninger.

Lær deg mer om Fountain

Les mer

Indeed Apply integreres sømløst med dine ATS- og HR-systemer for å gjøre rekrutteringsprosessen raskere og enklere. Kandidater kan søke på ledige stillinger uten å forlate Indeed-plattformen, og hele prosessen kan fullføres på mobilen. Ved hjelp av Indeeds verktøy kan du lage en liste over nødvendige ferdigheter for stillingen og legge til screeningspørsmål og evalueringer for å teste jobbsøkernes...

Lær deg mer om Indeed Apply

Les mer

Jobbnorge leverer et skybasert rekrutteringsverktøy for en effektiv, sikker og oversiktlig rekrutteringsprosess. Vi dekker behovet, både for deg som må ta hensyn til offentlige krav, og for deg som bare ønsker smarte funksjoner for en enkel rekruttering. Vårt eget mediebyrå bistår med rådgivning, grafisk produksjon og treffsikker stillingsmarkedsføring – for alle typer stillinger og i alle medieka...

Lær deg mer om Jobbadmin by Grade

Les mer
Jobylon

Jobylon

Jobylon

Jobylon gjør det mulig for søknader både med og uten CV, for en rask og smidig søknadsprosess. Systemet kan motta søknader i videoformat, som gir rekrutterere tilleggsmateriell for å vurdere kandidater, og det er også mulighet for å spore opprettede stillingsannonser for evaluering av rekrutteringsprosessen.

Lær deg mer om Jobylon

Les mer

Jotform er en bra måte å organisere og administrere informasjon på. Med Jotform Tables sporer du jobbsøknader, intervjuer og kandidatkontaktdetaljer. Du kan koble din online jobbannonse til Jotform for å legge til nye søknader automatisk. Derefter sammenligner du enkelt styrker og svakheter for å velge den riktige kandidaten for jobben.

Lær deg mer om Jotform Recruitment Tracker

Les mer
Loxo-logo

Loxo

Loxo

Loxo kombinerer ATS-, CRM- og rekrutteringssystemene dine til én AI-drevet plattform. Systemet bruker AI og maskinlæring for å optimere søket ditt og finne de best egnede kandidatene. Bygg en kandidatdatabase som automatisk beriker og oppdateres over tid. Overse hele rekrutteringsprosessen med kraftige rapporterings- og dashbord-verktøy.

Lær deg mer om Loxo

Les mer
Manatal-logo

Manatal

Manatal

Manatal tilbyr en skybasert og omfattende ATS-løsning for å gjøre hele rekrutteringsprosessen enklere. Løsningen gjør det lett å skape detaljerte kandidatprofiler med data samlet inn fra CV og sosiale medier, og visualiserer alle potensielle kandidater, ledige stillinger og avdelinger. I tillegg kan man dra nytte av Manatal sitt AI-verktøy som finner de mest kvalifiserte kandidatene for alle jobbk...

Lær deg mer om Manatal

Les mer
Niikiis-logo

Niikiis

Niikiis

Niikiis ATS-system lar deg designe en jobbportal tilpasset dine behov. Ved hjelp av Niikiis forenkler du din rekrutteringsprosess og følger opp kandidatenes status i alle faser av rekrutteringen.

Lær deg mer om Niikiis

Les mer
Recman

Recman

Recman

Recman er en norsk bedrift som tilbyr et CRM-system samt et rekrutterings- og bemanningssystem. Har en stor funksjonsportefølje som brukes av bedrifter i både Sverige og Norge.

Lær deg mer om Recman

Les mer
SilkRoad Recruiting-logo

SilkRoad Recruiting

SilkRoad Technology

SilkRoad hjelper deg å nå kvalifiserte kandidater gjennom et integrert jobbdistribusjonsnettverk. Ledere kan vurdere kandidater, skape digitale tilbud og lansere onboardingsprosessen, alt fra samme system. Med SilkRoad er det lett å kommunisere med kandidater. Planlegg intervjuer raskt gjennom den enhet du foretrekker.

Lær deg mer om SilkRoad Recruiting

Les mer
SmartRecruit-logo

SmartRecruit

SmartRecruiters

SmartRecruiters tilbyr en robust ATS-løsning som hjelper deg å evaluere potensielle kandidater gjennom integrerte evalueringsverktøy. Søknader kan organiseres i en database og finnes raskt ved hjelp av nøkkelord og avanserte filtre. Jobbsøkere får en moderne og lokalisert opplevelse, og du holder deg konkurransedyktig ved å overvåke hele rekrutteringsprosessen og identifisere problemer i tide.

Lær deg mer om SmartRecruit

Les mer
Talenthub-logo

Talenthub

Talenthub

Talenthub samler inn anonyme tilbakemeldinger fra kandidater for å hjelpe deg med å optimalisere rekrutteringsprosessen og bygge bedre kandidatopplevelser. Løsningen tilbyr et analytisk dashbord med tips om hvordan du kan forbedre hele rekrutteringsprosessen, fra sourcing, via intervju og ansettelse, til onboarding. Talenthub integreres enkelt i ATS-systemet ditt.

Lær deg mer om Talenthub

Les mer

X0PA bruker AI-algoritmer for å finne jobbsøkere som passer best til din jobbannonse. Hele rekrutteringsprosessen kan automatiseres, fra stillingsutlysning til intervjuing til automatiserte tilbudsbrev. AI fjerner skjevheten fra ansettelsesprosessen og hjelper bedriften din å bli mer mangfoldig og inkluderende gjennom et objektivitetsverktøy.

Lær deg mer om Xopa AI

Les mer
Yello-logo

Yello

Yello

Yello tilbyr tilpassbare løsninger som forenkler intervjuplanleggingen og evalueringsprosessen og som kan integreres med resten av HR-systemene dine. Skap interaktive e-post- og SMS-kampanjer og spor nøkkelberegninger for å forbedre rekrutteringsstrategien.

Lær deg mer om Yello

Les mer

7 fordeler med et ATS-system

Tenker du på fordelene med et ATS-system? BusinessWith gir deg de syv største fordelene med et ATS-system:

  1. Det sparer tid

Stillingssøknader på epost, jobbsøknader per post. Unngå å søke, sammenligne og sortere hver applikasjon manuelt. Systemet hjelper deg med utvelgelsen og automatiserer hele prosessen.

  1. Spar penger

Ved å automatisere prosessen og spare tid sparer du også penger. Å øke sjansene for å finne rett kandidat til rett stilling gjør i tillegg at du forhåpentligvis unngår en feilrekruttering – noe som sparer bedriften for mye penger.

  1. Behold personalet

Et system som hjelper deg med å finne rett person til rett stilling øker også sjansene for at kandidaten selv føler at han eller hun har fått riktig informasjon og inntrykk av den nye jobben – og deretter blir hos deg.

  1. Samle all informasjon på ett sted

Ser frem til å samle all informasjon om jobbkandidatene i ett enkelt system. Å kunne lagre informasjon og CV for fremtidige behov er en stor fordel med systemet.

  1. Få hjelp med onboardingen

Et ATS-system kan også brukes i onboarding-prosessen, og kan gi ditt nye talent verdifull informasjon om arbeidsplassen på forhånd. Det sparer deg for tid.

  1. Bedre erfaring for kandidaten

Å søke gjennom et ATS-system gjør også ansettelsesprosessen enklere for kandidaten, som holdes oppdatert på hvor han eller hun er i prosessen.

  1. Styrke merkevaren

Et ATS-verktøy som legger til rette for rekruttering vil også ha stor innvirkning på hvordan du blir oppfattet som bedrift. Ved å systematisere og automatisere prosessen vil din merkevare og image styrkes – noe som også er en stor fordel.

Sammenlign og velg det beste ATS-systemet for dine behov og din bransje direkte hos BusinessWith. Vi garanterer systemet som passer deg!

Beskrivelse av produktegenskaper

Annonsering i sosiale medier

Utlys ledige stillinger i sosiale medier for å finne de beste talentene på arbeidsmarkedet.

Dashboard - Lønnsoversikt

Få full kontroll over rekrutteringsprosessen i ATS-systemet med et dashboard som oppsummerer rekrutteringssituasjonen.

Kandidat-chat

Enkel tilgang til å chatte med kandidater og opprettholde god kommunikasjon for en tilfredsstillende ansettelsesprosess.

Karriereside

Kandidater har lov til å opprette en bruker på karrieresiden der de kan dele personlig informasjon og gjennomføre rekrutteringsprosessen.

Måle kandidatopplevelse

Samler informasjon og data om hvordan kandidaten har opplevd rekrutteringsprosessen, noe som er viktig for ytterligere forbedring av rekrutteringsprosessen.

Nøkkelord og filtrering

Rekruttereren kan enkelt filtrere gjennom profiler og søknader ved å bruke nøkkelord eller attributter for å finne de beste kandidatene.

Poengkort

Vurder hver kandidat individuelt ved hjelp av et resultatkort. Dette er en flott funksjon for å hjelpe brukeren med å score kandidater og dermed identifisere potensielle stjerner.

Referansehåndtering

Administrer referanser fra kandidater direkte i ATS-systemet med noen få enkle tastetrykk.

Spor stillingsannonser

Verktøyet kan spore hvor effektiv annonseringen for ansettelsesprosessen har vært.

Statistikk og analyse

ATS-systemet samler statistikk for videre analyse som kan hjelpe rekruttereren til å komme til ny innsikt og forbedringer.

Videorekruttering

Tillater kommunikasjon via video i ATS-systemet. Skaper en personlig og kraftfull kommunikasjon med kandidaten.