HjemSystemguidenAbout usFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for e-signering

Hvilket e-signaturverktøy passer for din bedrift?

De siste årene har etterspørselen etter digital signering (eID) økt økte jevnt og trutt, ettersom flere og flere selskaper oppdaget hvor fleksibelt, enkelt og tidsbesparende det er å la kontraktsstyring, tilbud og også årsrapporter er signert elektronisk , i stedet for å bruke en tradisjonell blekkpenn. Det høres kanskje enkelt ut, men er en del av noe større – å effektivisere arbeidsprosessene for dere begge, deres kunder og også ansatte. I tillegg vil det være lettere for deg å få kontroll at dokumenter er signert i riktig rekkefølge og av riktig person. EU har lovkrav om hvordan man signerer digitalt, noe som leverandørene av denne typen tjenester må følge (det er imidlertid forskjellige nivåer). Sikkerhet rundt lagring av digitale signaturer er utrolig viktig, og det er spesielt viktig for årsrapporter.

Noen leverandører tilbyr en komplett løsning for digital signering som kan integreres med andre systemer i bedriften, andre er enklere og mer generell type og fokuserer kun på selve signeringsprosedyren. Du sammenligner enkelt ulike verktøy for e-signering her for å finne den som passer dine behov og krav. På BusinessWith vi anbefaler også at du kartlegger hva som er viktig for din bedrift og hvilke skjemakrav for digital signering som kan gjelde for din bransje .

Hva trenger jeg å vite om elektronisk signering?
GetAccept

Getaccept

Getaccept

Et moderne og brukervennlig e-signeringsverktøy. Med Getaccepts digitale signeringsløsning får du tilgang til funksjoner som er opprettet med sikte på å stenge mer virksomhet!

Lær deg mer om Getaccept

Les mer
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow er en plattform for heldigitale kontrakter som automatiserer hele kontraktsprosessen. Lag kontrakter fra maler, forhandle i sanntid direkte i nettleseren og signer med juridisk bindende e-signaturer. Administrer og motta påminnelser om viktige kontraktshendelser, analyser kontraktshåndtering og integrer med CRM. Alt på ett sted. Glem friksjonen, få god flyt, ta vare på data og få full kont...

Lær deg mer om Oneflow

Les mer

En av Sveriges mest brukte tjenester for e-signering. Kan brukes av alle forretningsstørrelser og integreres med CRM- eller ERP -systemet. Inneholder SMS -funksjon, netttank osv.

Lær deg mer om Visma Sign

Les mer
Simple Sign

Simple Sign

Simple Sign

En komplett nettbasert tjeneste for å få mer digitale signaturer om avtaler og dokumenter. Et verktøy for e-signering som tilbyr funksjonaliteter for sporing, analyse og arkiveringsavtaler.

Lær deg mer om Simple Sign

Les mer
eSign

eSign

Scrive

En skybasert digital signeringstjeneste som inneholder et EID-hub og andre funksjonaliteter som hjelper deg med å bli juridisk bindende e-signering på avtalene dine. Inneholder funksjoner sporhendelser, påminnelser osv.

Lær deg mer om eSign

Les mer
Penneo

Penneo

Penneo

En skandinavisk leverandør av e-signeringstjenester. Tilbyr multipla Eid og har API så vel som integrasjon med CRM Systems & ERP. Sikrer å få en juridisk bindende digital signering for dokumentene sine.

Lær deg mer om Penneo

Les mer
Verified

Verified

Verified

En enkel e-signeringstjeneste er tilpasset forskjellige bransjer. Inneholder API -integrasjoner og smarte former for å lette å få den digitale signaturen.

Lær deg mer om Verified

Les mer

Hvorfor er e-signering bra for deg?

Ikke vent på at postmannen skal levere ditt dokument, forretningsavtale, din tilbud eller årsmelding på døra. Med e-signatur (eID) sparer deg hav av tid, og du trenger aldri flere finner en plass i kalenderen for å møtes personlig for å signere sammen en avtale. Den digitale signeringen gjør at alt går så mye mer fleksibel, noe som setter fart på prosesser og kontraktshåndtering der det er viktig for å sikre en signatur så snart som mulig. Digital signatur er trygt og mange leverandører gjør det også mulig for deg å bestemme en bestemt rekkefølge dokumentet skal signeres i. Tenk deg at du kan få en ping datamaskinen din når avtalen din er signert av en bestemt person. Du blir bedre kontroll over hele prosessen.

Viktig å vurdere som bruker er å legge til rette for sikkerhet gjennom for å sikre at du bruker en kryptert nettlesertilkobling. Sørge for spør din valgte leverandør om sikkerhetstankegangen – deres jobb er å imøtekomme et høyt sikkerhetsnivå, men det skader ikke å spørre hvordan akkurat deres løsning bygges og hvordan hver persons e-signatur verifiseres på en god og sikker måte.

Med digital signering forsvinner papirhåndtering og du får en juridisk bindende avtale tilbake. Den digitale signaturen forenkler administrasjonen – og selvfølgelig føles det godt å også gjøre miljøet en tjeneste og bidra til din bedrifts miljømål. BusinessWiths systemguide gjør det enkelt for deg å finne riktig verktøy for digital signering bare for deg.