HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste RPA-systemer

Hvorfor bør jeg ha et RPA-system?

RPA, eller robotic process automation, betyr at du kan automatisere det monotone eller repeterende arbeidet foran datamaskinen. RPA betyr at du får som digital medarbeider, eller digital assistent, som bruker kunstig intelligens til å gjøre jobben for deg. Eksempler på oppgaver denne digitale medarbeideren kan gjøre er overføre informasjonen, lese en faktura eller håndtere jobbsøknader. RPA-systemet, såkalt robotstyrt automatisering, kan aktiveres manuelt eller planlegges, og krever ikke at du kjøpe et helt nytt system – det kan integreres direkte med andre applikasjoner eller systemer, for eksempel forretningssystemet. Øk lønnsomheten og effektiviteten med et RPA-system. Finn det beste RPA-systemet ved å sammenligne og velge direkte her hos oss i BusinessWith.

Hva bør jeg kreve av et RPA-system?

RPA-systemet innebærer ingen tilleggsimplementering, men kan derfor integreres direkte med andre applikasjoner som du bruker i din bedrift. Etter hvert som det stilles høyere og høyere krav til den digitale verden og vi streber etter å jobbe mer smidig, har RPA-systemet økt i popularitet. At det også blir morsommere å gå på jobb, takket være at RPA tar seg av dine monotone og til og med kjedelige oppgaver, er en stor bonus for arbeidsstyrken. Feilmarginen reduseres også, noe som kan føre til økt kundetilfredshet da RPA automatisk håndterer saker for deg.

Du må kreve at en leverandør av RPA gjør en dybdeanalyse av om eller hvordan du skal bruke RPA. Få et estimat på hvor mye tid RPA-systemet kan spare deg, beregn hvilke kostnader som reduseres og sørg for å bruke kapasiteten som RPA-systemet har. Det hele skal resultere i en sømløs opplevelse. Sørg for å investere i en RPA som virkelig passer deg. Du kan finne det beste RPA-systemet for din bedrift ved å sammenligne og velge via vår systemguide. Velkommen!

Fordelene med et RPA-system

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 16 forskjellige RPA-system

Sorter etter
Agilon

Agilon

Amesto solutions

Et RPA-verktøy designet for å automatisk kartlegge virksomhetens prosesser og dermed kontinuerlig forbedre prosessflyten gjennom smarte analyser. Agilons analyse identifiserer de svake punktene i virksomhetens arbeidsprosesser. Dataene som brukes hentes direkte fra organisasjonens IT-system, hvor Agilon enkelt kobles til.

Lær deg mer om Agilon

Les mer

Aiwozo er en komplett automatiseringsløsning som hjelper deg med å effektivisere arbeidsprosessene dine og spare tid og penger. Programvaren analyserer din eksisterende forretningspraksis og identifiserer potensielle automatiseringsmuligheter. Du får veiledning om hvordan du bygger din ideelle automatiseringsløsning ved hjelp av dra-og-slipp-verktøy uten behov for koding. Aiwozo overvåker kontinue...

Lær deg mer om Aiwozo Enterprise Automation Suite

Les mer
akaBot-logo

akaBot

akaBot

akaBot er en brukervennlig RPA-plattform som lar deg automatisere og digitalisere virksomheten din og spare verdifull tid og ressurser. Løsningen er veldig intuitiv, og selv brukere uten programmeringskompetanse kan designe og bygge roboter for å optimisere arbeidsflyten.

Lær deg mer om akaBot

Les mer
AssistEdge RPA-logo

AssistEdge RPA

EdgeVerve Systems

EdgeVerve Systems tilbyr intelligente automatiseringsløsninger som bygger på AI for å optimere arbeidsprosessene i din bedrift. Med AssistEdge RPA kan du dra nytte av boter for å automatisere arbeidsflyten, samtidig som du får veiledning om hvordan du kan øke produktiviteten ytterligere. Løsningen er skybasert og enkel å distribuere.

Lær deg mer om AssistEdge RPA

Les mer

En brukervennlig RPA-løsning som lar deg raskt utvikle boter og automatisere arbeidsflyten din. Automate er en fleksibel og skalerbar løsning som oppfyller behovene til enhver bransje eller avdeling. Ingen programmeringskompetanse er nødvendig takket være de ferdige kodemodulene. Dra nytte av Automate sin API og integrasjonsmuligheter for å samle alle appene dine og gjøre virksomheten din mer effe...

Lær deg mer om Automate Robotic Process Automation

Les mer

Få virksomheten din til å arbeide smartere, noe som ikke nødvendigvis betyr at den trenger å jobbe hardere. Dette kan Blueprism RPA-systemet bidra med for både bedrifter og offentlig sektor. Utvikle den digitale transformasjonen ved hjelp av automatiserte prosesser som kan utføre arbeidet raskt og med høy presisjon, noe som resulterer i høyere kvalitet på tilbudte tjenester eller produkter.

Lær deg mer om Blueprism

Les mer
Nice

Nice

Nice

Reduser uønskede og uforutsette problemer i virksomheten ved hjelp av automatiserte og høykvalitetsprosesser skapt av Nice sitt RPA-system. Integrer ulike systemer med hverandre og sammenstill mer eller mindre avanserte prosesser med dra og slipp funksjoner som visualiserer den tiltenkte resultaten og gjør det enkelt å skape modeller. Løsningen støtter både overvåkede og uovervåkede prosesser og ...

Lær deg mer om Nice

Les mer
Nintex-logo

Nintex

Nintex

Nintex leverer smarte og kraftige automatiseringsverktøy som lar deg automatisere manuelle og repeterende oppgaver. Dra nytte av forhåndslagde maler for å raskt lage viktige dokumenter, som du senere kan få signert helt digitalt. Få en helhetlig oversikt over arbeidsprosessene dine ved hjelp av intuitive og brukervennlige dashbord.

Lær deg mer om Nintex

Les mer
Pega

Pega

Pega

Pega er en RPA-plattform som er rask å implementere og som umiddelbart fører til resultater. Transformer virksomheten og bygg broer mellom de ulike systemene dine for å skape automatiske flyter og smidige prosesser, noe som bidrar til mer effektivt arbeid. Bytt ut repeterende oppgaver med roboter og bruk i stedet personalet til mer verdifulle oppgaver, hvilket fører til en bedre ytelse i hele bedr...

Lær deg mer om Pega

Les mer

Skap automatiske arbeidsflyter og prosesser med Microsoft Power Automate, og legg tid og energi der det er mest nødvendig i stedet. Microsoft sin RPA-løsning er enkel å bruke for å danne sømløse prosesser uten manuell inngrep, med økt effektivitet som resultat. Nyttige funksjoner for visualisering av de tiltenkte prosessene gjør Power Automate til et brukervennlig verktøy selv om det bygger på ava...

Lær deg mer om Power Automate

Les mer
Roaring API

Roaring API

Roaring.io

Ved å bruke 50 forskjellige datasett og ferdige byggeklosser, kan dette RPA-systemet bygget på integrasjon med API-funksjoner automatisere forretningsprosessene i selskapet, redusere manuelt arbeid og skape verdifull tid for ansatte, samtidig som arbeidsytelsen optimaliseres. Disse funksjonalitetene er også enkle å utføre ved hjelp av Roaring sitt sandkassemiljø hvor brukeren veiledes til de rikti...

Lær deg mer om Roaring API

Les mer

Rocketbot Studio lar deg designe og bygge roboter og forbedre effektiviteten. Ingen kodingserfaring er nødvendig - du kan bruke enkle dra og slipp-verktøy for å designe en løsning i henhold til dine behov. Programvaren kan implementeres både on-premise eller i skyen, og du har muligheten til å legge til nye moduler etter behov.

Lær deg mer om Rocketbot Studio

Les mer
RPA Hub-logo

RPA Hub

ServiceNow

Velger du ServiceNow sin RPA-løsning, kan du enkelt koble sammen dine eksisterende systemer og forenkle arbeidsflyten slik at du sparer tid og øker dine ansattes produktivitet. Velg mellom hundrevis av maler og ferdige kodemoduler, eller design roboter som passer dine unikke behov.

Lær deg mer om RPA Hub

Les mer

Hos SAP finner du en automatiseringsløsning i form av en kraftig plattform som gir bedrifter mulighet til å automatisere og optimalisere sine forretningsprosesser. Plattformen tilbyr avanserte verktøy for å designe, automatisere og overvåke prosesser, som bidrar til å redusere manuelle arbeidsbelastninger og øke effektiviteten. Løsningen gjør det også mulig å visualisere din prosessflyt, definere ...

Lær deg mer om SAP Build Process Automation

Les mer
UiPath

UiPath

UiPath

UiPath er en skybasert plattform som gir deg muligheten for å bli en helautomatisert bedrift. Avhengig av dine behov kan plattformen oppdage muligheter for automatisering samt opprette, administrere og kjøre de nydannede prosessene. Start enkelt med lav koding og rådgivning direkte i systemet for hvordan prosesser skal automatiseres, og bygg deretter videre med mer avanserte løsninger. UiPath sine...

Lær deg mer om UiPath

Les mer

Visma har utviklet HR-automatisering med RPA for å effektivisere dine lønns- og HR-prosesser. Velger du Visma Multi, får du hjelp med blant annet kontrol av reise, utlegg og kjørebok, nyansettelse og endringer i arbeidsforhold, sykmeldinger samt innkommende dokumenter og videreformidling. Med RPA reduserer du kostnadene og frigjør tid, slik at ansatte med nøkkelkompetanse kan få økt kapasitet til ...

Lær deg mer om Visma Multi

Les mer

Fordelene med et RPA-system

Vi i BusinessWith vurderer de største fordelene med et RPA-system som følgende:

Sparer tid. Når roboten jobber med og utfører dine monotone oppgaver, har du mer tid til andre ting. Bonusen er også at personalets arbeid blir triveligere, da de slipper å engasjere seg i repeterende oppgaver og kan bruke mer tid på verdiskapende og meningsfylt arbeid.

Kvalitet sikrer arbeidet. Feilmarginene reduseres – roboten gjør jobben perfekt. RPA-systemets arbeid er både tryggere og billigere enn når vi gjør det selv.

Effektivitet og reduserte kostnader. Robotstyrt automatisering fører til økt effektivitet og reduserer kostnadene dine. La personalet bruke tid på verdiskapende arbeid – så tar roboten seg av monotonien.

Vil du begynne å sammenligne RPA-systemer for å finne det som passer din bedrift best? I vår sammenligningsguide lister vi opp de ulike systemene på det norske markedet, slik at du kan sette dem opp mot hverandre og sammenligne – for å finne den RPA som passer best for deg. Begynn å sammenligne nå.

Beskrivelse av produktegenskaper

API

API-er brukes som et felles grensesnitt for å koble sammen systemer og lar dem jobbe sammen for å skape en kraftig flyt av data og informasjon.

Avansert analyse

Samle inn data fra flere plattformer samtidig og analyser hele informasjonsflyten gjennom den automatiserte prosessen.

Chattbot

Lag chatbots for å kommunisere med kunder om support eller andre enkle problemer for å spare tid og fokusere på mer komplekse situasjoner.

Dra og slipp funksjoner

Ved å dra og slippe ferdige moduler og maler er det enkelt og greit å bygge det nye systemet uten koding.

Ferdige kodemoduler

Uten programmering kan systemet utføre kraftige funksjoner med ferdige moduler som kan dras og slippes og deretter kobles til en prosess.

Funksjonaliteter med lav kode

Verktøyet kan brukes uten avanserte kodeferdigheter. I stedet er nyttige vektorer tilgjengelige for like kraftige resultater.

Kunstig intelligens

Systemet inneholder funksjoner som bruker kunstig intelligens for å optimalisere ytelsen og redusere manuelt arbeid.

Visualiserte prosesser

Få full oversikt over prosessene i systemet med tydelige symboler og koblinger mellom ulike moduler for å forstå systemets funksjonalitet.