HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste RPA-systemer

Hvorfor bør jeg ha et RPA-system?

RPA, eller robotic process automation, betyr at du kan automatisere det monotone eller repeterende arbeidet foran datamaskinen. RPA betyr at du får som digital medarbeider, eller digital assistent, som bruker kunstig intelligens til å gjøre jobben for deg. Eksempler på oppgaver denne digitale medarbeideren kan gjøre er overføre informasjonen, lese en faktura eller håndtere jobbsøknader. RPA-systemet, såkalt robotstyrt automatisering, kan aktiveres manuelt eller planlegges, og krever ikke at du kjøpe et helt nytt system – det kan integreres direkte med andre applikasjoner eller systemer, for eksempel forretningssystemet. Øk lønnsomheten og effektiviteten med et RPA-system. Finn det beste RPA-systemet ved å sammenligne og velge direkte her hos oss i BusinessWith.

Hva bør jeg kreve av et RPA-system?

RPA-systemet innebærer ingen tilleggsimplementering, men kan derfor integreres direkte med andre applikasjoner som du bruker i din bedrift. Etter hvert som det stilles høyere og høyere krav til den digitale verden og vi streber etter å jobbe mer smidig, har RPA-systemet økt i popularitet. At det også blir morsommere å gå på jobb, takket være at RPA tar seg av dine monotone og til og med kjedelige oppgaver, er en stor bonus for arbeidsstyrken. Feilmarginen reduseres også, noe som kan føre til økt kundetilfredshet da RPA automatisk håndterer saker for deg.

Du må kreve at en leverandør av RPA gjør en dybdeanalyse av om eller hvordan du skal bruke RPA. Få et estimat på hvor mye tid RPA-systemet kan spare deg, beregn hvilke kostnader som reduseres og sørg for å bruke kapasiteten som RPA-systemet har. Det hele skal resultere i en sømløs opplevelse. Sørg for å investere i en RPA som virkelig passer deg. Du kan finne det beste RPA-systemet for din bedrift ved å sammenligne og velge via vår systemguide. Velkommen!

Opplev fordelene med RPA

Test systemveiledningen

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 1 forskjellige RPA-system

Sweet Systems-logo

Sweet Systems

Sweet Systems AB

Sweet er et innovativt softwareselskap som fokuserer på kundens behov av digitalisering og automatisering for å effektivisere sitt kundearbeid. Systemet er fleksibelt og innovativt med funksjoner for å få tak i og strukturere informasjon med en ”single view” av kunden.

Lær deg mer om Sweet Systems

Les mer

Fordelene med et RPA-system

Vi i BusinessWith vurderer de største fordelene med et RPA-system som følgende:

Sparer tid. Når roboten jobber med og utfører dine monotone oppgaver, har du mer tid til andre ting. Bonusen er også at personalets arbeid blir triveligere, da de slipper å engasjere seg i repeterende oppgaver og kan bruke mer tid på verdiskapende og meningsfylt arbeid.

Kvalitet sikrer arbeidet. Feilmarginene reduseres – roboten gjør jobben perfekt. RPA-systemets arbeid er både tryggere og billigere enn når vi gjør det selv.

Effektivitet og reduserte kostnader. Robotstyrt automatisering fører til økt effektivitet og reduserer kostnadene dine. La personalet bruke tid på verdiskapende arbeid – så tar roboten seg av monotonien.

Vil du begynne å sammenligne RPA-systemer for å finne det som passer din bedrift best? I vår sammenligningsguide lister vi opp de ulike systemene på det norske markedet, slik at du kan sette dem opp mot hverandre og sammenligne – for å finne den RPA som passer best for deg. Begynn å sammenligne nå.

Beskrivelse av produktegenskaper

API

API-er brukes som et felles grensesnitt for å koble sammen systemer og lar dem jobbe sammen for å skape en kraftig flyt av data og informasjon.

Avansert analyse

Samle inn data fra flere plattformer samtidig og analyser hele informasjonsflyten gjennom den automatiserte prosessen.

Chattbot

Lag chatbots for å kommunisere med kunder om support eller andre enkle problemer for å spare tid og fokusere på mer komplekse situasjoner.

Dra og slipp funksjoner

Ved å dra og slippe ferdige moduler og maler er det enkelt og greit å bygge det nye systemet uten koding.

Ferdige kodemoduler

Uten programmering kan systemet utføre kraftige funksjoner med ferdige moduler som kan dras og slippes og deretter kobles til en prosess.

Funksjonaliteter med lav kode

Verktøyet kan brukes uten avanserte kodeferdigheter. I stedet er nyttige vektorer tilgjengelige for like kraftige resultater.

Kunstig intelligens

Systemet inneholder funksjoner som bruker kunstig intelligens for å optimalisere ytelsen og redusere manuelt arbeid.

Visualiserte prosesser

Få full oversikt over prosessene i systemet med tydelige symboler og koblinger mellom ulike moduler for å forstå systemets funksjonalitet.