HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste planleggingsverktøy

Hvordan bør jeg tenke på planleggingsverktøy?

Mange bedrifter bruker fortsatt Excel-ark, regneark el håndskrevne lister og kalendere for å administrere og manøvrere planleggingen. Ikke noe galt med det – men risikoen for unøyaktigheter er større når du ikke har et solid system som i stor grad hjelper deg til automatisere prosessene. Ved å ta skrittet fullt ut og velge å jobbe med et planleggingsverktøy får du ikke bare bedre oversikt og større kontroll som arbeidsgiver. Du gir også dine ansatte en pålitelig virkemidler som lar dem få bedre kontroll over arbeidstiden. I tillegg gir systemet for å planlegge deg muligheten til å spare tid når alt fra tidsrapportering, fraværsmeldinger og lønnsspesifikasjoner går gjennom systemet. Interessert i Norges beste planleggingsprogram? Vi i BusinessWith gir deg en oversikt over de mest populære verktøyene, slik at du kan gjøre en sammenligning før du velger.

Hvilken planleggingsverktøy passer for din bedrift?

Hva slags planleggingsverktøy, såkalt Workforce Management system (WFM) trenger du? Her er det hensiktsmessig å tenke ut fra bransjen man opererer i. Helsepersonell, hoteller, lager, og logistikkbransjen jobber for eksempel på skift og kan ha et stort behov for å kalle inn vikarer og planlegge ressurser, og at du enkelt sørge for at du har rett person til de rette oppgavene. Da trenger du kanskje et system hvor du kan spørre om tilgjengelighet via en SMS-funksjon og lettere kunne administrere den ubeleilig arbeidstid. I tillegg er det viktig at du følger lover og regler når det handler om hvile og restitusjon. Det er flere på markedet i dag gode planleggingsløsninger som sparer deg for tid og penger samt tilby høy grad av brukervennlighet for dine ansatte. De de fleste planleggingssystemer har muligheten til å gi støtte for begge lønnssystem, budsjett og kan tilby statistikk. Sammenlign og velg selv BusinessWith enkel guide for å finne systemet som passer deg best.

Riktig planleggingsverktøy gir fornøyde ansatte

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 17 forskjellige Planleggingsverktøy

Sorter etter
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Timeplan er et komplett, skybasert planleggingsprogram for både små og store bedrifter. Vi tilbyr et brukervennlig system med flere funksjoner som letter planleggingsprosessen. Ansatte kan enkelt se timeplanen sin via appen eller nettet.

Lær deg mer om Timeplan

Les mer
ATOSS Logo 150x150px C.png

ATOSS

ATOSS Software

ATOSS hjelper store, komplekse selskaper med å frigjøre sitt fulle potensial med omfattende digital Workforce Management. Vi spesialiserer oss på multinasjonale selskaper med strenge regelkrav. Lufthansa, Pepsi, Lacoste, DB Schenker og Epiroc er blant de ca. 15 000 kundene som stoler på ATOSS. Takket være skreddersydd tilpasning kan du sikre medarbeidertilfredshet, kostnadseffektivitet og fleksibi...

Lær deg mer om ATOSS

Les mer
TooEasy

TooEasy

TooEasy

Toopeas strømlinjeformer selskapets planleggings- og bemanningsprosess ved å tilby en AI-basert bemanningsprosess, ferdighetsmatching og avstemming mot kollektive avtaler, for en brukervennlig og effektiv bemanningsprosess.

Lær deg mer om TooEasy

Les mer
SmartDok

SmartDok

Smartdok AS

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygge- og anleggsnæringen, og det er ikke uten grunn. Løsningen består av moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, HMS/KS-system, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, dokumenthotell, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer. Alt i en app! Systemet er webbase...

Lær deg mer om SmartDok

Les mer
Barde-logo

Barde

Barde software as

Barde leverer digitale verktøy sammen med anleggsbransjen som er skreddersydd for maskinentreprenører i Norge og Norden.

Lær deg mer om Barde

Les mer
Cloud Scheduling

Cloud Scheduling

Cloud Scheduling

Et nettbasert planleggingssystem rettet mot den små bedriftseieren som ønsker enkle kommunikasjonsveier og data for fakturering.

Lær deg mer om Cloud Scheduling

Les mer
Creately-logo

Creately

Cinergix Pty Ltd

Creately er det nye Grensesnittet for Arbeid. Det datatilkoblede visuelle arbeidsområdet for idédugnad, planlegge, utføre og fange kunnskap. Koble sammen punktene på tvers av bedriften din, hold alt og alle synkronisert.

Lær deg mer om Creately

Les mer
Holte-logo

Holte

Holte as

Et digitalt planleggingsverktøy som hjelper deg å planlegge arbeidsdagen. Legg ut og fordel oppgaver. Ansatte kan få pushvarsler på mobil om oppgaver som skal gjøres.

Lær deg mer om Holte

Les mer
Intersoft-logo

Intersoft

Intersoft Management Systems as

Project Operations En komplett løsning for prosjektstyring, fra vugge til grav. Dynamics 365 Project Operations er Microsoft sin nye vugge-til-grav totalløsning for prosjektsentriske virksomheter. Løsningen hjelper deg med å fasilitere samarbeoidet og oppnå innsikten som trengs for å lykkes gjennom hele prosessen fra prospekt til profitt.

Lær deg mer om Intersoft

Les mer
Planday

Planday

Planday

Et system for planlegging som passer både små og store selskaper. Produktporteføljen inneholder flere funksjoner for å lette hele planleggingsprosessen.

Lær deg mer om Planday

Les mer
Plandisk-logo

Plandisk

Visma Plandisc AS

Plandisc er et planleggingsverktøy som er designet for å hjelpe bedrifter med å organisere og optimalisere ressursforvaltningen. Verktøyet lar deg opprette interaktive tidsplaner som visualiserer og koordinerer oppgaver, prosjekter og skift på en intuitiv måte. Blant de mange kjernefunksjonene er oppgavetildeling, fraværshåndtering, mulighet til å planlegge og følge opp ressursforbruk samt grunnle...

Lær deg mer om Plandisk

Les mer
ProScheduler

ProScheduler

Loxysoft

Loxysofts spesialiserte arbeidsstyringsstyringssystem tilbyr verdifulle prognoser og gode kommunikasjonsfunksjoner som letter planleggingsprosessen.

Lær deg mer om ProScheduler

Les mer
Quinyx-logo

Quinyx

Quinyx

En av Sveriges største spillere innen arbeidsplanlegging. Dette brukervennlige planleggingsprogrammet tilbyr AI-støtte og bemanningsplanlegging for å optimalisere bemanning og tid.

Lær deg mer om Quinyx

Les mer
Smartplan

Smartplan

Smartplan

Smartplan er et lett og brukervennlig system for arbeidsplanlegging som gjør det enkelt å lage vaktplan og å holde styr på ansattes arbeidstimer. Løsningen kan også foreslå bemanningen ved hjelp av automatisk vaktplanlegging. Man kan være sikker på at man betaler alle medarbeidere for nøyaktig de timene de har jobbet.

Lær deg mer om Smartplan

Les mer
SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -system har moduler innen lønnsstyring, økonomi, salg, bemanning, prosjekter og tid. Forretningssystemet kan tilpasses industrien, og fokuset er på de nordiske markedene.

Lær deg mer om SoftOne Go

Les mer
Tamigo

Tamigo

Tamigo

Komplette, skybaserte planleggingsprogrammer som ønsker å hjelpe selskaper med å optimalisere arbeidsflyter og resultater. Tilbyr muligheten til å sende SMS gjennom systemet.

Lær deg mer om Tamigo

Les mer
Timezynk

Timezynk

Timezynk

Timezynk tilbyr en skalerbar løsning for tidsrapportering som lett er tilpasset selskapets unike behov. Systemet inneholder også faktureringsløsninger og planlegging.

Lær deg mer om Timezynk

Les mer

Riktig planleggingsverktøy gir fornøyde ansatte

Som ansatt gir det å kunne styre og påvirke arbeidstiden din en stor frihetsfølelse og kommer deg som arbeidsgiver til gode. Når du har det bra planleggingsverktøy på plass, gagner det begge parter. For deg blir det lettere å få kontroll - du kan raskt og enkelt sette timeplanene dine, få holde styr på permisjon og passendringer, og du kan automatisere alt fra lønnsspesifikasjoner for fraværsmeldinger. Dagens planleggingsprogram er ofte svært enkel å bruke for både deg og dine ansatte. Du vil kunne føle at du ligger et skritt foran når du kan forutse bemanningsbehov og sertifiser tider med bare noen få hurtige tastetrykk.

Når de ansatte selv føler at de kan styre og styre sine egne arbeidstid, vil du garantert ha en fornøyd arbeidsstyrke. Det er ikke alltid mulig å gi personalet all verdens valgfrihet, men et visst mål av dette gjør at de føler seg mer fleksible. Som arbeidsgiver kan dette tilfredshet vil forhåpentligvis gi mindre personalomsetning – og da gjelder det ha et planleggingsverktøy på plass som letter begge parter.

Sammenlign og velg din planleggingsprogram gjennom oss på BusinessWith og se ser frem til en fremtid for din virksomhet hvor du har større kontroll og bedre oversikt over timeplanen din.