HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prosessverktøy

Hvilket prosessverktøy trenger bedriften din?

Et prosessverktøy hjelper din bedrift eller organisasjon med å forstå flyter og prosesser i virksomheten, for eksempel produksjon eller nyansettelser. I for eksempel en kommune er et prosessverktøy svært verdifullt, siden det med samme verktøy i alle enheter er lettere å forstå og sammenligne alle prosesser. Et prosessverktøy eller prosesskart fører til en ** rekke ulike fordeler** for virksomheten, da man skaper en helhet og klarhet rundt hvordan de ulike prosessene ser ut og hvordan strømmene går. Det blir da også lett å se om noe mangler, eller om noe må fjernes – og det blir lettere å ta avgjørelser. Vi i BusinessWith har listet opp de ulike prosessverktøyene som er tilgjengelige på markedet i dag. Hos oss kan du enkelt sammenligne med å finne verktøyet som passer din bedrift best.

Hva bør du kreve av et prosessverktøy?

Fra et prosessverktøy må du kreve at grensesnittet gjør det enkelt å forstå flytene, det vil si A og O. Det må være visuelt og grafisk tiltalende å følge prosessene i prosessverktøyet ditt. Jobber du i en kommune eller fylkeskommune har du andre krav, og bør velge et prosessverktøy som er mer tilpasset de flytene du har og måten du jobber på. Tenk på verktøyet mer som et** prosesskart** – du og dine ansatte skal enkelt kunne lene deg på det for å navigere og forstå hvor i prosessene du er og hvordan de fungerer.

Ta deg tid til å velge prosessverktøy. Det er et verktøy du kommer til å jobbe mye med, og det er et valg som ikke tas på et øyeblikk. Sammenlign gjerne de ulike leverandørene i BusinessWiths systemguide, for å finne det beste prosessverktøyet for akkurat din virksomhet.

Hvordan bør jeg tenke på prosesskartlegging?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Hvordan lager jeg et prosesskart?

Et prosesskart gjør det enklere for deg å navigere og beskrive hva som skjer i virksomheten din, for alt fra produksjon til IT og nyansettelser. Mange kan trekke seg tilbake når de hører ordene «prosess» eller «prosessverktøy», men faktum er at alt som skjer i en virksomhet gjøres i ulike prosesser, uansett om det er skrevet eller ikke. Ved å bruke litt tid på å tegne opp et prosesskart, blir det lettere å se helheten og forstå hvordan ulike strømmer henger sammen – ikke minst dersom en eventuell flyt mangler logikk og må endres.

Når du skal lage et prosesskart, bør du huske på å gjøre det så lettfattelig som mulig, slik at det virkelig er nyttig for alle dine ansatte. Tanken er å **illustrere og visualisere **hvordan virksomheten fungerer, fra øre til brød, slik at beslutningsprosessen blir enklere. En prosesskartlegging øker transparens og klarhet. Flytprogram, prosessdiagram er synonymer for prosesskart.

Ønsker du å sammenligne ulike prosessverktøy, for å velge det riktige prosessverktøyet for din virksomhet? BusinessWith lister opp de forskjellige verktøyene som er tilgjengelige på markedet i dag, slik at det skal være enkelt for deg å velge. Velkommen til å begynne å sammenligne direkte i vår systemguide.