HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste fakturaprogram

Hvilken fakturaprogramvare trenger bedriften din?

Føler du med en dårlig fakturamal? Har du vanskeligheter med å få oversikt over hvilken kunde du har fakturert og når du har mottatt din innbetaling? Med et fakturaprogram blir det så mye enklere å holde styr på faktureringen din. Faktureringsprogrammer er tilgjengelig i dag i mest regnskapsprogramvare og hjelper deg med å lage tilbud og fakturaer, samt å få en klar oversikt over all fakturering du gjør. Programmene som er tilgjengelige på markedet har ofte mange smarte funksjoner – slik at du f.eks. kan lage ditt eget design, sjekk faktureringshistorikken, send påminnelser eller det fakturaene bokføres automatisk.

Jobber du i en virksomhet som gjør ROT- eller RUT-fradrag? Da bør du velg et fakturaprogram som fungerer for det du jobber med. Det er det samme om du trenger et program som er tilpasset kunder i eller utenfor EU. Er du mye på farten bør du velge et program hvor du enkelt kan fakturering fra mobilen. Det er også gratis fakturaprogramvare som kan være smart å velge for deg er en liten bedrift som nettopp har startet opp, noe som gjør deg gratis kan teste hvordan du tror det hele fungerer.

BusinessWiths sammenligningstjeneste hjelper deg å sammenligne og velge, slik at du vil finne det beste fakturaprogrammet for akkurat din virksomhet.

Varför skall jag ha ett fakturaprogram?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 24 forskjellige Fakturaprogram

Sorter etter

Et nettbasert regnskapsprogram for store og små selskaper. Med regnskapsfunksjoner som bankforbindelse, e-invoicing og regnskapsrapporter, samt muligheten til å legge til flere funksjoner etter behov, kan Procountor Financials tilpasses brukerens behov.

Lær deg mer om Procountor Financials

Les mer

Hogia Lön har ferdige lønnsregistre for nesten alle bransjeavtaler og er alltid oppdatert med det nyeste innen smarte prosesser. Hogia har support ved din side med kjennskap til bransjen og hjelper deg med dine spørsmål.

Lær deg mer om Hogia Lön

Les mer
24sevenoffice_Logo_Vertical_Black_CMYK.jpg

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice tilbyr et komplett forretnings- og regnskapssystem designet for små og mellomstore bedrifter. Løsningen integrerer regnskap, fakturering, prosjektstyring, CRM, og tidsregistrering i én plattform, som effektiviserer arbeidsflyten og gir en sømløs brukeropplevelse.

Lær deg mer om 24SevenOffice

Les mer
Billogram

Billogram

Billogram

Billogram sin faktureringsløsning forenkler og automatiserer bedriftens fakturahåndtering gjennom å integreres med andre forretningssystemer. Systemet tilbyr funksjoner som interaktive fakturaer og automatisk oppfølging.

Lær deg mer om Billogram

Les mer

Et komplett forretningssystem og regnskapsprogram med alt du trenger til din daglige drift. Ajour Office hjelper deg med alt fra CRM, salg og kjøp til regnskap og kontaktoppfølgning. Systemet er svært fleksibelt og du bestemmer selv hvor mye av funksjonaliteten du vil benytte, for eksempel kun faktura og regnskap.

Lær deg mer om Ajour Office

Les mer

Centiga er et enkelt og intuitivt fakturaprogram egnet for små bedrifter. Med Centiga lager du og sender fakturaer som e-post, PDF, EHF eller eFaktura, uten skjulte transaksjonskostnader. Med kunder og produkter lagret i systemet, sparer du tid når du skal fakturere eller registrere kjøp/salg i regnskapet. I tillegg har du mulighet til å sette opp automatisk- og massefakturering.

Lær deg mer om Centiga Fakturering

Les mer
Conta-logo

Conta

Conta AS

Enkelt lønnssystem for aksjeselskap og enkeltpersonforetak. Alt du trenger på ett sted, inklusive regnskap, faktura, lønn og årsoppgjør. Det er blant årsakene til at Conta har fått over 60.000 kunder og 4,7 av 5 mulige stjerner.

Lær deg mer om Conta

Les mer
Debet-logo

Debet

Debet AS

Debet tilbyr et bredt spekter av forretningssystem til din bedrift. Med Debet får du alt du trenger for å føre ditt regnskap, kjøre lønn, fakturere kundene dine samt levere rapporter til det offentlige.

Lær deg mer om Debet

Les mer
EazyProject-logo

EazyProject

EazyProject

Easy Software er det globale programvareselskapet bak Easy Project og Easy Redmine. Vi hjelper mennesker i 3500+ selskaper fra 80+ land rundt om i verden med å bringe mer harmoni til prosjektene deres, teamsamarbeidet og arbeidslivet.

Lær deg mer om EazyProject

Les mer
Faktum Faktura

Faktum Faktura

Faktum Faktura

En brukervennlig faktureringsløsning som gjør at bedriften enkelt kan administrere alle sine fakturaer, tilbud, bestillinger og kreditnotaer i ett og samme system.

Lær deg mer om Faktum Faktura

Les mer
FakturaNett-logo

FakturaNett

FakturaNett

FakturaNett tilbyr en rimelig faktureringsløsning for små og mellomstore bedrifter. Med FakturaNett kan du enkelt lage og sende fakturaer som PDF eller EHF. Systemet holder rede på hva du har på lager og har en innebygd kunde- og leverandørbase for lettere kundeoppfølgning. Som kunde av FakturaNett får du også tilgang til automatisk purring- og inkassotjenester fra Collectors AS.

Lær deg mer om FakturaNett

Les mer
Fakturert-logo

Fakturert

Fakturert

Fakturert er et gratis fakturaprogram som er tilgjengelig fra både PC, mobil eller nettbrett. Ved hjelp av Fakturert sender et ubegrenset antall fakturaer og regninger i PDF-format helt gratis, samtidig som du får tilgang til en vare- og kunderegister med nyttige rapporteringsverktøy. Fakturaer som du ikke har registrert som betalt eler kreditert, overføres automatisk til purring og inkasso.

Lær deg mer om Fakturert

Les mer
Fiken-logo

Fiken

Fiken AS

Med Fiken er det superenkelt for små bedrifter å gjøre regnskapet selv! Innleveringer til Skatteetaten og Altinn er gjort på et blunk, og vi passer på at regnskapet blir riktig.

Lær deg mer om Fiken

Les mer
Matrix-logo

Matrix

Matrix Systemer AS

Med Matrix regnskapsprogram kan du enkelt føre regnskapet selv. Lag og send faktura, bokfør bilagene fortløpende, og alltid ha full kontroll over økonomien.

Lær deg mer om Matrix

Les mer
nettgiro.no-logo

nettgiro.no

nettgiro.no

nettgiro.no er et gratis fakturaprogram som lar deg sende så mange e-post faktura du bare vil, uten månedsavgift eller oppstartsgebyr. Systemet støtter siste versjon av EHF og har et innebygd vare- og kunderegister, samt nyttige rapporteringsverktøy. Tjenesten er mobilvennlig og alltid tilgjengelig via nettleseren.

Lær deg mer om nettgiro.no

Les mer
Ordrestyring-logo

Ordrestyring

Ordrestyring as

Ordrestyring er håndverkerens foretrukne nettbaserte verktøy fra prosjektplanlegging og økonomisk oversikt, til time- og materialregistrering. Alt du behøver i én plattform.

Lær deg mer om Ordrestyring

Les mer
Poweroffice-logo

Poweroffice

Poweroffice

Universets supreste regnskapssystem. PowerOffice er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter, og har bransjens mest fornøyde kunder.

Lær deg mer om Poweroffice

Les mer
Sliptree-logo

Sliptree

Sliptree

Sliptree tilbyr en rekke nøkkelfunksjoner og fordeler som gjør faktureringen mer effektiv og praktisk. Her får du nemlig verktøy som gjør det enkelt å opprette, tilpasse og sende profesjonelle fakturaer på få minutter. Dette reduserer tidsspill og risikoen for feil, hvilket er avgjørende for en effektiv økonomisk drift. Alt i alt får du her en plattform som kan bidra til å forbedre dine fakturerin...

Lær deg mer om Sliptree

Les mer

Det har aldri vært enklere å opprette fakturaer enn med SumUp Fakturaer. Gjennom denne plattformen kan du enkelt generere fakturaer fra både mobil og PC på få minutter. Her får du altså en kostnadseffektiv løsning for å håndtere din fakturering. SumUp lar deg også overvåke betalingsstatus på mobile enheter og datamaskiner, og det matcher automatisk betalingen med tilsvarende faktura, noe som gjør ...

Lær deg mer om SumUp Fakturaer

Les mer
Systima-logo

Systima

Systima

Systima er en norsk leverandør av moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystemer med fokus på enkelthet og effektivitet. Hos Systima finner du funksjoner for e-faktura, bankintegrasjon med alle norske banker, rapporteringsverktøy med eksportmuligheter samt full Altinn integrasjon og åpent API.

Lær deg mer om Systima

Les mer
Tripletex

Tripletex

Tripletex

Et komplett skybasert lønnssystem for å administrere regnskap, reiseregninger og økonomi.

Lær deg mer om Tripletex

Les mer
Uni Economy-logo

Uni Economy

Uni Economy

Uni Economi er økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver.

Lær deg mer om Uni Economy

Les mer

Et populært og omfattende lønnsprogram for småbedrifter. Verktøyet er enkelt og brukervennlig og derfor meget godt egnet til eiere av små bedrifter.

Lær deg mer om Visma eAccounting Payroll

Les mer
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger spesialiserer seg på økonomistyring og regnskap. Med vår integrerte, tilpassede og sikre løsning er Xledger det beste valget for kunder som har ambisjoner om å vokse og utvikle seg, og som på veien skal ta gode beslutninger basert på oversiktlige data. Data – eller tallene – er selve kjernen i jobben med å oppnå sine ambisjoner.

Lær deg mer om Xledger

Les mer

Varför skall jag ha ett fakturaprogram?

Et fakturaprogram hjelper deg å lage fakturaer raskt og enkelt. Å kunne designe dine egne fakturaer gjør at du også skiller deg ut profesjonell. Har du de samme kundene kan du opprette et kunderegister, som betyr at gjentakende fakturering blir så mye enklere.

Fakturaprogrammene har mange fordeler. Det sparer tid for din virksomhet for å kunne jobbe i et lettstyrt program, og mange programmer fungerer sende faktura direkte fra. Undersøk og sammenlign gjerne flere fakturaprogram før du bestemmer deg. Hva er viktig å tenke på er at verktøyet skal være tilpasset din virksomhet og at det sparer virkelig tid og gir deg oversikt og kontroll over selskapets fakturering – og dermed også salg.