HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste eventsystem

Velg riktig eventsystem for dine arrangementer

Ønsker du å investere mer i arrangementer, eller er eventplanlegging allerede en tilbakevendende del av virksomheten din? Uansett, og uansett om du holder virtuelle, fysiske eller hybride arrangementer, vil vi i BusinessWith gjerne anbefale et eventsystem . Markedet tilbyr en rekke systemer for arrangementer, med funksjoner på en rekke ulike nivåer, og vi er sikre på at det finnes et system som passer din virksomhet veldig godt.

Som oftest arrangerer en bedrift eller en organisasjon flere arrangementer per år, uten å være klar over at arrangementene er å anse som arrangementer. Det du kaller en forelesning, workshop eller seminar er nettopp det. Arrangement. De små teller, akkurat som de store, og samlingen på ti deltakere kan være minst like viktig som den store samlingen på hundrevis. Med et eventsystem får du oversikt og kan gjøre hver kalenderhendelse minneverdig for alle tilstedeværende.

Et eventsystem gir deg et grep om arrangementet på et overordnet nivå, og du kan følge hvert arrangement fra start til slutt. I stedet for å håndtere invitasjoner ett sted, sponsorkontakter et annet og matplanlegging et tredje, kan du samle alt på ett sted med et arrangementssystem. Med et system for arrangementer slipper du å legge ut notater eller notater i ulike dokumenter og filer - i stedet er alt samlet på ett sted hvor alle involverte enkelt kan få tilgang.

Som med alle investeringer vil vi anbefale deg å tenke gjennom dine behov før du investerer i et spesifikt system for arrangementer. Med vår systemguide kan du finne det beste eventsystemet for deg.

Slik kan et eventsystem hjelpe din organisasjon
Invitepeople-logo

Invitepeople

Invitepeople

InvitePeoples verktøy for å administrere og gjennomføre arrangementer er en god løsning for digitale arrangementer, fysiske eller hybride arrangementer og for bedrifter på jakt etter et system for kontinuerlig arrangementsledelse. Denne skybaserte løsningen håndterer alt fra invitasjon til arrangementets slutt og kan også gi statistikk for videre analyse av hvordan arrangementet forløp. Ved hjelp ...

Lær deg mer om Invitepeople

Les mer

Slik kan et eventsystem hjelpe din organisasjon

Eventsystemer kan være grunnleggende eller virkelig avanserte. De er, akkurat som mange andre systemer, tilpasset ulike bransjer og virksomhetstyper. Vi har listet opp en rekke funksjoner der du kan støttes av et eventsystem for å effektivt planlegge og gjennomføre arrangementer.

  • Rapporter. Borte er tiden da du rotet med lister i Word eller andre programmer. Eventsystemet fanger opp påmeldingene og sørger for at ingen deltaker blir glemt.
  • Invitasjoner og betaling. Du kan selvfølgelig sende mail med vanlig program, eller invitere via Facebook, men via eventsystemet kan du ofte følge opp invitasjonene, selge billetter og håndtere både fakturering og eventuelle avbestillinger i en veldig effektiv måte.
  • Undersøkelser. Trenger du å finne ut noe før arrangementet? Ofte er det greit å gjøre en mer eller mindre omfattende spørreundersøkelse før arrangementet, for ikke å snakke om i etterkant, når man ønsker å finne ut hva deltakerne syntes. Så enkelt å ha både planlegging og oppfølging i samme system!
  • Planlegging. Det er avgjørende med god planlegging før arrangementer, store som små. Mange arrangementssystemer tilbyr klare planleggingsmoduler hvor flere involverte kan jobbe sammen for å skape et minneverdig arrangement sammen.

Listen inneholder kun noen av funksjonene som moderne eventsystemer kan tilby. Hva trenger du? Kanskje også sponse aktivering og fellesskap, eller eventapper og merker? Tenk! Via vår systemguide kan du finne det riktige eventsystemet for deg. Lykke til, vi hilser på deg hos BusinessWith.