Sammenlign Norges beste subscription management software

Velg riktig programvare for subscription management software for deg

Kaffe, skjønnhetsprodukter, TV-serier, skytjenester (SaaS) som Slack og Office365, LinkedIn Premium, Spotify... Abonnementsbaserte tjenester kan brukes i evigheter, tjenester som er rettet mot bedrifter så vel som privatpersoner. Med moderne teknologi har en ny verden åpnet seg for både kunder og e-handlere. Tidligere har vi meldt oss på levering av papiraviser – i dag kan vi abonnere på nesten alt.

Mesteparten av tiden tenker vi ikke engang på det som abonnementer, vi skriver i utgangspunktet bare inn e-postadressene våre, betaler og det er det. Uke etter uke, måned etter måned. År etter år, hvis tjenesten eller produktet er bra og verdsatt. Gjentakende fakturering, dvs. gjentakende betalinger som skjer automatisk, er perfekt for deg som med jevne mellomrom tar betalt for å levere et produkt eller en tjeneste. Kundene dine slipper å tenke på glemte betalinger og du som leverandør kan regne med en stabil inntekt.

Å investere i et subscription management system er strålende fra et forretningsmessig synspunkt. Men det er mange forretningsmodeller og det er viktig at du finner det beste systemet for din virksomhet og ditt oppsett. Vi i BusinessWith anbefaler at du tar deg god tid til å kartlegge dine behov og fastsette en kravspesifikasjon før du begynner å sammenligne de ulike subscription management systemene på markedet. Hva trenger du for å få ut av systemet du velger? Bør den håndtere SaaS-abonnementer eller -abonnementer? Er du rettet mot privatpersoner, små bedrifter eller store bedrifter?

Ta hjelp fra oss i BusinessWith når du sammenligner systemer for subscription management. Med vår systemguide kan du finne den subscription management software som passer deg best.

Du kan få dette ut av en subscription management-software

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 11 forskjellige Subscription management software

Chargebee

Chargebee

Oppdag nye kundemuligheter og øk inntektene fra abonnementer og betalinger ved å bruke Chargebees abonnementsadministrasjonsverktøy. Ved å oppdage nye kunder og samtidig beholde gamle ved hjelp av smarte og brukervennlige funksjoner for prissetting, kunderelasjoner og markedsføring, kan organisasjonen vokse i jevnt tempo samtidig som mye av systemet fungerer automatisk. Systemet har en rekke ulike...Lær deg mer om Chargebee

Les mer
Cloudmore

Cloudmore

Cloudmore er et multifunksjonelt verktøy som kan administrere innkjøp, salg og kunderelasjoner for å oppnå best mulig lønnsomhet og skape forståelse for organisasjonens drift. Systemet fungerer som en god plattform for selgere til å selge og administrere kunder smidig og enkelt, men kan også brukes av kjøpere uten problemer. Samtidig er det inkludert smarte og automatiske funksjoner som reduserer ...Lær deg mer om Cloudmore

Les mer
Flowy

Flowy

Flowy er et verktøy for informasjon og abonnementshåndtering i det svenske markedet. Systemet er et godt verktøy for å utvikle forretningsmodeller og utnytte dem, samt se deres potensiale i markedet og forstå atferdsmønsteret til abonnentene. Automatiske funksjoner hjelper brukeren med markedsføring for å rekruttere nye abonnenter og det finnes mange ulike betalingsmåter, noe som gjør dette til en...Lær deg mer om Flowy

Les mer
Maxio - logo

Maxio

Maxio automatiserer fakturering, abonnementsadministrasjon, samlinger og rapportering, slik at du kan slutte å jage penger og fokusere på det neste.Lær deg mer om Maxio

Les mer
Minna technologies

Minna technologies

Minna technologies sitt abonnementsadministrasjonssystem er en skybasert løsning som enkelt kan kobles til andre systemer ved hjelp av APIer for å lage en kraftig løsning. La abonnentene administrere abonnementet sitt og gi dem muligheten til enkelt å gjøre endringer i abonnementet, noe som gir kunden mye frihet. Ved oppsigelse kan det også automatisk sendes et tilbud om å beholde abonnenten for å...Lær deg mer om Minna technologies

Les mer
Odoo

Odoo

Med Odoo får du en moderne digital programvare som lar deg integrere all informasjon i et system. Odoo kan tilpasses i utgangspunktet alle apper, og det er deres spesialitet.Lær deg mer om Odoo

Les mer
Prenify

Prenify

Bruk Prenifys abonnementsadministrasjonssystem til å administrere abonnementer og identifisere muligheter for å vokse som bedrift. En tilpassbar og nettbasert løsning med API-funksjoner som kan integrere systemet mot betalingsløsninger, slik at Prenify kan optimere kjøpsopplevelsen og kontantstrømmen. Funksjonelle verktøy for prisendringer og abonnementsanalyse er andre grunnleggende funksjoner so...Lær deg mer om Prenify

Les mer
Recurly

Recurly

Et verktøy for abonnementshåndtering som reduserer risikoen for tapte kunder, optimaliserer rekruttering av nye kunder og gjenvinner lønnsomhet ved risiko for store tap. Ved hjelp av automatiske og smarte funksjoner for betalinger, purringer og utsendelser samt forslag til prisjusteringer kan systemet spare brukeren for mye tid samtidig som det maksimerer inntekten for organisasjonen. Med Recurlys...Lær deg mer om Recurly

Les mer
Salesforce CPQ och fakturering

Salesforce CPQ och fakturering

Tilpass tilbudene til kundenes behov og øk salget innad i selskapet med Salesforce CPQ-verktøy. Når en avtale er på plass, kan en kontinuerlig flyt opprettes ved hjelp av automatiserte fakturaer og bestillinger, noe som minimerer manuelt arbeid på arbeidsplassen. Løsningen er tilpasset bruk for omnikanaler og kan dermed brukes på flere ulike områder for salg og gir selgeren veiledning ved hjelp av...Lær deg mer om Salesforce CPQ och fakturering

Les mer
Zoho

Zoho

En unik og kraftig løsning som hjelper deg med å automatisere markedsføringen, ta bedre beslutninger med klare data og forbedre den hele kundeopplevelsen.Lær deg mer om Zoho

Les mer
Zuora

Zuora

Bygg langsiktige relasjoner med abonnerende kunder ved å bruke automatiserte funksjoner som bidrar til en jevn inntektsstrøm for organisasjonen din. Denne nettbaserte løsningen for abonnementsadministrasjon kan håndtere ulike typer forretningsmodeller da den kan tilpasses etter eksisterende behov og er dermed et godt valg for en bruker som er ute etter fleksibilitet. Dette gjør det også mulig for ...Lær deg mer om Zuora

Les mer

Hurtigguide

Du kan få dette ut av en subscription management-software

Du kan kreve mye av et subscription management-software, men ikke alt. BusinessWith viser noen av delene du kan støtte med et subscription management-software.

  1. Overvåke kunder. Med et system for subscription management kan du overvåke kundeadferd og kontaktdetaljer for oppfølging.
  2. Støtte med betalinger og kanselleringer. Borte er manuell håndtering av tapte betalinger og kontakt med kunder som sier opp abonnementene sine. subscription management systemet ditt tar seg av alt dette for deg.
  3. Automatisk fakturahåndtering. Slipp alt som heter fakturering – systemet løser det problemfritt og fanger også opp når betalinger ikke fungerer som de skal. Ofte sender subscription management systemet ut informasjon til kundene om at betalinger er stoppet, så den manuelle kundekontakten er ikke like hyppig.
  4. Kontakt under prøveperioder. Mange er de potensielle abonnentene som hopper på gunstige tilbud med lavere priser. Også her styrer systemet kontakten for å fange opp disse nye kundene og tilbyr dem noe som kan passe i form av et abonnement.
  5. Kundepålogging. Kunder kan ofte logge inn på sine egne kundesider og administrere sine abonnementer og ulike innstillinger.
  6. Statistikk. Du som driver en bedrift elsker nok statistikk. Hvis ikke, er det en god sjanse for at du lærer å like tall og kurver med et subscription management software som viser dem på en brukervennlig måte. For hvem vil vel ikke fordype seg i tall som forbedrer forretningsprosesser, og lære mer om virksomheten?

Listen inkluderer noen deler som tilbys av et subscription management software. Husk at ikke alle systemer inkluderer alle disse komponentene. BusinessWith hjelper deg med å velge et subscription management software. Velkommen til å sammenligne!

Beskrivelse av produktegenskaper

Analyseverktøy

Systemet tilbyr funksjoner for å analysere dataene som samles inn og dermed identifisere potensielle forbedringsmuligheter eller styrker.

API

API-er brukes som et felles grensesnitt for å koble sammen systemer og lar dem jobbe sammen for å skape en kraftig flyt av data og informasjon.

Automatisk utsendelse

Denne funksjonen lar deg blant annet minne kunder om betalinger, promotere kampanjer og rabatter og rekruttere nye kunder.

Churn ledelse

Få full kontroll over dine kundetap og ta kontroll over situasjonen ved hjelp av forbedringsmuligheter systemet tilbyr for å øke lønnsomheten i din bedrift.

Fakturering og betaling

Foreta betalinger eller fakturaer direkte i abonnementsstyringssystemet og øk muligheten for smidige abonnementsbetalinger.

Prisjustering

Gjør det mulig å tilpasse prisen etter behov og markedssituasjon, noe som kan komme bedriftens inntekter til gode.

Selvbetjening

Tillat abonnenter å administrere abonnementet sitt enkelt og transparent, og gi muligheten for tilgang til helpdesk-tjenester i tilfelle problemer.

Ulike betalingsalternativer

Tilby ulike alternativer for betalinger, som for eksempel mobile betalingsalternativer, noe som betyr større sjanse for en gjennomført avtale med kunden.

Ulike valutaer

Håndtering av ulike typer valutaer i systemet, noe som gjør det mulig å ta internasjonale betalinger og åpner for nye muligheter.