HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste PIM-systemer

Hvorfor bør jeg ha et PIM-system (Product Information System)?

Sitter du og kopierer og limer inn informasjon om produktene dine mellom ulike kanaler? Da kan det være et godt tidspunkt å investere i et produktinformasjonssystem, også kjent som et PIM-system. På denne måten får du mer kontroll og oversikt over bedriftens produktkatalog. Denne typen systemer passer godt for deg som for eksempel driver med e-handel eller driver salg av noe slag. Spesielt godt å ha et PIM-system hvis du eller dere har flere forskjellige distribusjonskanaler. PIM-systemene holder informasjonen i orden slik at du slipper å oppdatere den flere steder, noe som sparer deg for mye manuelt arbeid. Det minimerer også feil i ordreflyten, dersom alle internt har tilgang til samme type produktinformasjon. Ta gjerne hjelp fra oss i BusinessWith for å finne det riktige PIM-systemet - hos oss kan du enkelt foreta en sammenligning mellom aktørene på det svenske markedet i dag.

Hva skal jeg kreve av et PIM-system?

BusinessWith har kartlagt 14 forskjellige PIM-systemer som finnes i Norge i dag. Her er det både Saas-løsninger og løsninger som du implementerer på dine egne servere. Noen systemer er mer fleksible enn andre og kan brukes av ulike bransjer. Noen passer for større bedrifter, mens andre egner seg mer for deg som driver salg av mindre karakter. Sørg for å virkelig finne riktig størrelsesløsning, men tenk også på skalerbarhet – planlegger du å vokse, er det kanskje like greit å investere i et større PIM-system med en gang?

Hovedmålet med et PIM-system er at det skal kunne administrere alle produktene dine på en oversiktlig måte. Vurder derfor nøye aspektet ved brukervennlighet når du velger et system. Håndteringen av produktdataene skal være smidig, slik at du kan selge bedre og kanskje enda raskere. Sammenlign gjerne PIM-systemer direkte med oss hos BusinessWith – vi kjenner systemer som ingen andre.

Fordelene med PIM
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Hvilke fordeler gir et PIM-system meg?

PIM-systemene (produktinformasjonssystemer) kommer med en rekke fordeler. Fremfor alt er besparelsen av tid noe som vanligvis blir sett på som den beste fordelen med et PIM-system. Det er ikke uvanlig at bedrifter har produktinformasjon spredt utover – noe som gjør risikoen for feil unødvendig høy. PIM-systemet effektiviserer hele produkttilbudet og skaper klarhet internt.

En annen fordel med systemet er at det legges til rette for digitalisering av produktinformasjonen. Å lagre alt digitalt reduserer sårbarheten din. Saas-løsningene gjør at alt havner i skyen, mens du bør sørge for skikkelig backup dersom du velger å lagre informasjon på din egen server.

BusinessWith har kartlagt de 14 beste PIM-systemene i Norge, for å gi deg et bredt utvalg og sjansen til å sammenligne mellom ulike løsninger. Les gjerne anmeldelsene og foreta en nøye sammenligning før du bestemmer deg. Vi er her hvis du trenger ytterligere veiledning eller råd underveis. Lykke til med valg av PIM-system!