HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Alt om systemer og programvare for rekruttering & ATS

Hva er systemer for rekruttering og ATS?

Rekrutteringsprosessen har gjennomgått en stor endring, om enn bare ser tilbake noen år. At en person i HR-avdelingen skal sitte og lese gjennom massevis av e-poster med applikasjoner, eller enda verre - sprett opp et brev med jobbsøknader, er en saga blott. I dag er løsningen definert smarte systemer for rekruttering og ATS, søkersporingssystemer, som hjelper med alt fra søknadsskjemaer, GDPR-overholdelse og kandidatsporing, til sømløse integrasjoner og AI-teknologi. Velg for eksempel en skybasert løsning, hvis du ønsker å ha tilgang til systemet uansett hvor du er og ønsker å kunne legge til rette for at kollegaer kan ha tilgang samtidig.

Et rekrutteringssystem eller ATS har som mål at du og din bedrift el organisasjonen må kunne tiltrekke seg de rette talentene for deg. Å kunne filtrer blant kandidater, spor stillingsannonsene for å se hvordan vel de faller ut i tillegg til å kunne tilby en karriereside, er uvurderlig i søket etter nye talenter. Mange foretrekker også at systemet eller verktøyet skal fungere også etterpå ansettelse for å sikre en god ombordstigningsprosess. I dag er det mange lett tilgjengelige systemer og plattformer som strukturerer rekrutteringsprosessene dine slik at du bør finne den rette kandidaten til den rette jobbrollen.

En annen stor fordel å vurdere er at en god rekrutteringsprosess styrker din employer brand. Dette gjelder blant annet tenke på å ha en attraktiv karriereside som er brukervennlig og møte kandidatene hvor de er – ved for eksempel å annonsere på en attraktiv måte i sosiale medier media. ATS og rekrutteringsverktøy hjelper til med å rangere kandidatene slik at du til slutt finner de kandidatene som passer best for dine behov beste.

Sammenlign og velg systemene og programvaren som er tilgjengelig i rekruttering og ATS i BusinessWiths sammenligningsguide, hvor du enkelt kan filtrere på funksjonene som viktig for deg for å sikre en smidig rekrutteringsprosess for alle moduser.

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Topp system innenfor Rekruttering og ATS

CVideo-logo

CVideo

CVideo AS

Enkelt og brukervennlig system utviklet spesielt for små og mellomstore selskaper.

Lær deg mer om CVideo

Hvem passer systemer for rekruttering og ATS for?

Du som har ansvar for rekruttering i en bedrift trenger et verktøy for å kunne håndtere dine rekrutteringsprosesser, uansett om du er liten eller flott organisasjon. Det finnes verktøy på markedet som er skalerbare for disse selskapene som er i eller sporer fremtidig vekst, men også for mindre selskaper som må ha et slags system for å strukturere søknader og stillingsannonser på beste måte.

Et søkersporingssystem organiserer all informasjon rundt rekrutteringsprosess og akkurat som navnet tilsier er det et middel til spore kandidater. Systemet kan blant annet være til hjelp når du måtte ønske det sende meldinger til kandidatene som virker egnet for rollen du ønsker Legg til. Rekrutteringssystemene forenkler dermed hele arbeidsflyten – fra stillingsannonse for å finne akkurat den rette personen.

Du som jobber med rekruttering kan spare mye tid og stress ved investere i et system for å administrere ansettelsesprosessene, som i tillegg til å hjelpe deg, også gjør kandidatens erfaring så mye bedre. Velg det systemet som passer best for dine behov – kanskje jobber du i en bransje hvor verktøyet må optimaliseres for kandidater som hovedsakelig bruke mobiltelefonen, eller du trenger omfattende støtte som i tillegg er skalerbar. Det er mange verktøy og systemer å velge mellom. BusinessWith veileder deg enkelt og gir deg muligheten til å filtrere på funksjonene som er viktig for deg. Prøv vår sammenligningsguide nå direkte for å finne det beste verktøyet for din bedrift.