HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste avtalehåndteringssystem

Hvilket avtalehåndteringssystem bør du velge?

Å ha et skikkelig avtalehåndteringssystem innebærer mye fordeler for din virksomhet og drift. Det er lett å glemme fornye kontrakter og holde styr på overholdelse av regelverk hvis du ikke har en avtalehåndteringssystem som forenkler og gir deg og dine ansatte en smart oversikt. avtalessystemet gjør at du slipper å lete etter kontrakter inn permer eller kanskje i de ansattes egne datamaskiner, og gi deg beskjed i stedet om at dokumentene samles på ett og samme sted – på en trygg måte. Digital kontraktshåndtering sparer både tid og gir deg kontrollen og oversikten du trenger.

Det beste avtalehåndteringssystem for din bedrift er det som samsvarer med dine forventninger. Mange ganger kan et system være nok som har enkle funksjoner som å lagre trygt, påminne via for eksempel e-post når avtalen er i ferd med å utløpe, og det hjelper deg med hvem som skal ha fullmakt til avtalene. Ønsker du å tilpasse avtalehåndteringssystem helt deretter? bedriften, integrere med andre systemer, få nøyaktig statistikk og sortere avhengig av type kontrakt bør du se etter et system med flere funksjoner.

Hvilke avtalehåndteringssystemer er tilgjengelige på det norske markedet?

Det er mange flere tilbydere innen e-signering enn det er innen digital kontraktstyring. For å kvalifisere som kontraktshåndteringsleverandør så det er viktig å tilby en komplett produktportefølje innen sikkerhet, tillatelser, kryptering og kommunikasjon. Det er en blandet kompott av store globale aktører og populære lokale leverandører oppført her på businesswith.se.

Velkommen til å sammenligne avtalehåndteringssystemer her hos oss i BusinessWith for for å finne systemet som passer deg best.

Hvorfor bør jeg ha et avtalehåndteringssystem?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 29 forskjellige Avtalehåndtering

Sorter etter
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow er en plattform for heldigitale kontrakter som automatiserer hele kontraktsprosessen. Lag kontrakter fra maler, forhandle i sanntid direkte i nettleseren og signer med juridisk bindende e-signaturer. Administrer og motta påminnelser om viktige kontraktshendelser, analyser kontraktshåndtering og integrer med CRM. Alt på ett sted. Glem friksjonen, få god flyt, ta vare på data og få full kont...

Lær deg mer om Oneflow

Les mer
M-Files-logo

M-Files

M-Files Norway AS

M-Files er den ledende plattformen for automatisering av dokument- og informasjonshåndtering. Med M-Files' plattform kan kunnskapsarbeidere finne informasjon raskere, arbeide smarter og oppnå mer. M-Files har en innovativ metadata-drevet arkitektur, innebygd motor for arbeidsflyt og avansert kunstig intelligens. Dette gjør det mulig for kunder å fjerne informasjonskaos, forbedre effektiviteten i a...

Lær deg mer om M-Files

Les mer
Getaccept

Getaccept

Getaccept

Et moderne og brukervennlig e-signeringsverktøy. Med Getaccepts digitale signeringsløsning får du tilgang til funksjoner som er opprettet med sikte på å stenge mer virksomhet!

Lær deg mer om Getaccept

Les mer
Precisely

Precisely

Precisely

Fördely er en digital kontraktsplattform som automatiserer håndtering av kontrakter og hjelper deg med å minimere rutinemessige oppgaver. Exselys -plattformen gir deg opptil 25 ganger raskere behandlingstid og lar deg opprette en avtale mer enn 10 ganger raskere. Plattformen vår hjelper deg med å øke kontrollen, senke kostnadene og frigjøre utallige timer med administrativt arbeid - alt i en, bruk...

Lær deg mer om Precisely

Les mer
Avtalsbevakning

Avtalsbevakning

True Fiction Production

Samle alle avtaler og viktige dokumenter på ett sted. Systemet overvåker og sende varsler slik at du ikke går glipp av viktige frister og oppsigelser. Det kan integreres med Scrive for å signere avtaler digitalt, med eller uten BankID. Koble kontoen din til Fortnox eller Visma eEkonomi og forenkle arbeidet ditt ytterligere. Løsningen er raskt å komme i gang med og veldig brukervennlig.

Lær deg mer om Avtalsbevakning

Les mer
Advantum by InfoTech Scandinavia- Logotype + LSSB- Color (RGB) (1).png

Advantum

InfoTech Scandinavia AB

Advantum er et omfattende og skalerbart saksbehandlingssystem for selskaper med både enkle og komplekse saker. Systemet inneholder grafiske illustrasjoner og automatisert publikasjon.

Lær deg mer om Advantum

Les mer
Nilex

Nilex

Nilex

Vi tilbyr et mangesidig virksomhetssystem som engasjerer sine brukere med et enkelt, men kraftfult grensesnitt. Med Nilex får dere alle med dere i deres satsning på å levere bedre service til deres kunder og brukere. I vårt saksbehandlingssystem har dere en mengde gode funksjoner som vår skjemaredaktør som gir muligheten til å skreddersy deres saksbehandlingsflyt etter utfordringer som akkurat der...

Lær deg mer om Nilex

Les mer
PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

Med Pandadoc kan du enkelt administrere og lage dokumentasjon på en brukervennlig plattform. Få tilgang til mer enn 750 ferdige kontraktsmaler og et dra-og-slipp-redigeringsverktøy. Gjennomgå og samarbeid om dokumenter i sanntid. Dra nytte av innebygde CRM-integrasjoner som strømlinjeformer hele avtaleshåndteringsprosessen.

Lær deg mer om PandaDoc

Les mer
AM system

AM system

AM Hultdin system AB

AM System er et skybasert styringssystem som forenkler kontrollprosessen for både små og store selskaper. Ved hjelp av dokumentmodulen administrerer du alle avtalene og dokumentene dine, mens saksbehandlingsmodulen bidrar til en kontrollert og intuitiv arbeidsflyt for hver ansatt. Alle medarbeidere får tilgang til alle aktuelle opplysninger som er relevante for rollen deres, og kan dele oppdaterin...

Lær deg mer om AM system

Les mer

Adobe Document Cloud forener Adobe Acrobat Sign og Adobe Acrobat og gir deg muligheten til å kvitte seg med papirprosesser og øke effektiviteten – dette gjelder alt fra godkjenning av avtaler til behandling av krav. Du kan få tilgang til dine dokumenter fra hvor som helst og på en hvilken som helst enhet. En mer synlig signaturstatus betyr mye raskere inngåelse av avtaler og færre forsinkelser. Ko...

Lær deg mer om Adobe Document Cloud

Les mer

CANEA ONE er et ISO-sertifisert styringssystem som bidrar til effektiviteten i selskapet, takket være funksjoner som kvalitetsstyring, informasjonssikkerhet og kundereise.

Lær deg mer om CANEA ONE

Les mer
Complete Control

Complete Control

House of Control

Komplett kontroll tilbyr et komplett verktøy for å håndtere selskapets avtale. Med en god oversikt og effektive påminnelser, letter COMPLE -finansdirektørens muligheter for å redusere unødvendige kostnader og øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Complete Control

Les mer

CongaContracts strømlinjeforme danner din håndtering av avtaler. Lag nye kontrakter og avtaler med sine ferdige maler, og gå aldri glipp av fornyelsen av en gammel.

Lær deg mer om CongaContracts

Les mer
Contractbook-logo

Contractbook

Contractbook

Utviklet med tanke på små og mellomstore bedrifter. Opprett og samarbeid om avtaler ved å bruke forhåndslagde maler eller dine egne utkast og signer kontraktene dine direkte i skyen. Få raskt oversikt over alle avtaler og dra nytte av automatiske påminnelser for å holde deg oppdatert på fornyelser, frister og forpliktelser.

Lær deg mer om Contractbook

Les mer
ContractPodAi-logo

ContractPodAi

ContractPodAi

En AI-drevet plattform som automatiserer alle trinn i kontraktstyringsprosessen. Det juridiske teamet ditt kan stole på en sentralisert database for raskt og enkelt å opprette, fullføre, søke og administrere avtaler av enhver type. Plattformen integreres med e-signeringsløsninger som DocuSign og Adobe Sign, noe som gjør sluttføring av kontrakter raskere og enklere enn før. Du kan umiddelbart få ti...

Lær deg mer om ContractPodAi

Les mer
ControlKeeper

ControlKeeper

ControlKeeper

Contolkeper tilbyr et interaktivt dashbord og automatisk kontraktsovervåking som hjelper deg med å få en fullstendig oversikt og kontroll over avtalene dine. Med det intuitive grensesnittet vil du aldri glemme en avtale igjen.

Lær deg mer om ControlKeeper

Les mer
CoreData

CoreData

CoreData

Ved hjelp av Coredatas plattform mottar selskapet et dokumentstyringsverktøy for tydelig oversikt over dokumentstyringen. Med sin brukervennlige dashbord, søkefunksjon og versjonshistorikk kan selskaper i alle størrelser få en mer effektiv arbeidsprosess.

Lær deg mer om CoreData

Les mer
Coupa-logo

Coupa

Coupa

Coupa hjelper deg med å administrere avtalene dine mer effektivt ved å minimere risiko og forbedre samarbeidet. Løsningen tilbyr et rikt malbibliotek og mulighet til å samarbeide om kontrakter i Microsoft Word. Automatiserte varsler og tilpassbare dashboards bidrar til lettere sporing av viktige datoer, mens KPI-rapporter identifiserer eventuelle ineffektiviteter i arbeidsprosessen.

Lær deg mer om Coupa

Les mer

Docunote er et brukervennlig kontraktstyringssystem som gir deg gode perspektiver på avtalene dine, som muliggjør en mer effektiv arbeidsflyt. Her får du også tilgang til dokumentene dine på mobile enheter.

Lær deg mer om DocuNote Avtalshantering

Les mer

Easit GO er en omfattende nettbasert plattform som har som mål å automatisere arbeidsprosessene og repeterende oppgaver for å spare tid. De nyttige analyse- og rapporteringsverktøyene hjelper deg med å bruke dine data til å ta bedre beslutninger og øke effektiviteten.

Lær deg mer om Easit GO

Les mer
eControl-logo

eControl

eControl

Et nettbasert verktøy for avtale- og kontraktsoversikt. Få en bedre oversikt over alle kontrakter og avtaler virksomheter bør ha kontroll på, med informasjon om dato for inngåelse og utløp. Legg inn dokumenter og filer som du trenger å ha kontroll på, slik at du kan ha disse lagret på en trygg og strukturert måte.

Lær deg mer om eControl

Les mer
EG Landax-logo

EG Landax

EG Landax

EG Landax er et nettbasert styringssystem med stor markedsandel innenfor alle bransjer. Totalt inneholder løsningen mer enn 30 moduler og tilbys i form av 10 skreddersydde produktpakker utviklet i samarbeide med næringslivet. Ved hjelp av Landax kan du styrke og effektivisere din bedrift. Med Landax-appen har du styringssystemet i lomma, med 24/7 tilgang fra alle plattformer og operativsystem.

Lær deg mer om EG Landax

Les mer
INHUBBER-logo

INHUBBER

INHUBBER

Inhubber gir deg tilgang til alle kontraktstyringsverktøyene du trenger i ett system. Få tilgang til alle kontraktene dine fra hvor som helst ved hjelp av den integrerte søkefunksjonen. Send og signer kontrakter raskere og hold styr på alle viktige tidsfrister.

Lær deg mer om INHUBBER

Les mer

Medius Contract Management lar deg raskt opprette og redigere alle slags kontrakter ved hjelp av forhåndslagde maler. Rapporteringsverktøyet gir deg innsikt for å administrere kontraktsforhandlinger i sanntid, og den avanserte søkefunksjonen lar deg raskt spore opp viktige kontrakter. Automatiske varsler hjelper deg med å holde styr over frister og utløpsdatoer. Løsningen kan integreres i din ERP,...

Lær deg mer om Medius Contract Management

Les mer
Mochadocs-logo

Mochadocs

Mochadocs

Et nyttig verktøy for å opprette, signere og styre kontrakter. Dra nytte av praktiske arbeidsflyter, skjemaer, oversikter og rapporteringsverktøy. Få signert kontrakter med ansatte, kunder, leverandører og partnere uten forsinkelse, alt ifølge loven og globale standarder. Motta rettidige varsler og bygg dine egne oversikter og kanbaner.

Lær deg mer om Mochadocs

Les mer
Moply-logo

Moply

Moply

Moply revolusjonerer prosessen med å opprette, distribuere og administrere rengjøringsavtaler og avtaler for fasilitetstjenester. Bruk trinn-for-trunn-guiden for å lage en avtale på et par minutter og la kundene dine enkelt gjennomgå og signere avtalene sine online, uten behov for papirdokumenter. Du kan enkelt tilpasse produktene, prisene og ytelsesratene for hver type fasilitet, mens dine ansatt...

Lær deg mer om Moply

Les mer

Med Multinets kontraktstyring får du en enkel og jevn oversikt over avtalene deres. Med sine effektive påminnelsesfunksjoner vil en avtale aldri bli glemt å bli utvidet, avsluttet eller reforhandlet.

Lær deg mer om Multinet avtalshantering

Les mer
Nintex-logo

Nintex

Nintex

Nintex leverer smarte og kraftige automatiseringsverktøy som lar deg automatisere manuelle og repeterende oppgaver. Dra nytte av forhåndslagde maler for å raskt lage viktige dokumenter, som du senere kan få signert helt digitalt. Få en helhetlig oversikt over arbeidsprosessene dine ved hjelp av intuitive og brukervennlige dashbord.

Lær deg mer om Nintex

Les mer
SBS 365-logo

SBS 365

SBS 365

SBS 365 er en skybasert løsning som lar deg samle alle kontrakter og avtaler på ett sted, gir deg full oversikt og kontroll over alle kontrakter og avtaler bedriften har med leverandører, kunder og samarbeidspartnere. Systemet fungerer som en elektronisk avtaledatabase som alltid er tilgjengelig og søkbar og sender automatiske vasler ved oppsigelse av avtale, fornyelser og betalingsfrister. Alle d...

Lær deg mer om SBS 365

Les mer

Hvorfor bør jeg ha et avtalehåndteringssystem?

En kontrakt som er borte og et febrilsk leting i usorterte permer. En e-post ut til personalet med spørsmålet "hvem har denne avtalen" eller kanskje feil versjon lagret. Dette er en stor bekymring som alle bedrifter ønsker å unngå. Løsning? Et avtalehåndteringssystem.

Det viktigste du vil spise når du ser, å velge og sammenligne avtalehåndteringssystemer er sikkerheten. Til lagring av avtalene i skyen gir sikker avtalehåndtering og er derfor å foretrekke. Når du sammenligner leverandørene på markedet, vennligst sjekk hvor ofte hvordan sikkerhetskopiering gjøres og hvordan det ser ut med tilgangsrettigheter. En sikker struktur rundt avtalene må foreligge.

Det blir stadig mer vanlig å signere avtaler digitalt, også kalt e-signatur. Det betyr at du kan sende ut signaturer digitalt, noe som også øker sikkerheten og sparer tid. For å gjøre dette direkte fra avtalehåndteringssystemet er ekstremt fleksibel.

Kort sagt – rett avtale, rett versjon og sikker håndtering og lagring er grunnen til at bedriften din bør investere i et kontraktsstyringssystem. Få hjelp til å velge avtalehåndteringssystemer direkte i BusinessWiths sammenligningstjeneste.

Beskrivelse av kontraktsstyringsfunksjoner

Administrative myndighetsnivåer

Viktig funksjon for å se hvem som kan se og endre avtaler. Godt å vurdere for GDPR og sensitive data

Automatiske påminnelser

Et must i kontraktsstyringssystemer. Systemet sender varsler og oppdateringer om kontrakter som er i ferd med å utløpe eller pågår

Kontraktsoversikt

Vanlig brukt funksjon i et kontraktsstyringssystem. Lar deg få en rask og oversiktlig oversikt over status på alle kontrakter

Kryptert lagring av kontrakter

Digital kontraktskryptering brukes til å lagre kontraktene dine sikkert. En vesentlig funksjon for de som jobber med kontrakter som inneholder et høyt følsomhetsnivå.

Søkefunksjon

Med søkefunksjonen kan brukere enkelt søke og filtrere og finne riktig kontrakt

Verktøy for kontraktgjennomgang

Systemverktøy for å hjelpe deg med å holde kontraktene dine oppdatert med de nyeste GDPR-lovene og forskriftene, for eksempel