HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for kundeundersøkelser

Hvorfor bør jeg ha et kundeundersøkelsesverktøy?

Ved hjelp av kundeundersøkelser kan du som bedrift eller organisasjon forbedre dine tjenester og produkter, som igjen gjør det enklere å beholde eksisterende kunder. Det handler om å måle kundeopplevelsen (CX). Ved å investere i et verktøy for kundeundersøkelser blir det hele mer strukturert og svarene du får blir lettere å analysere. Tanken er at du ved hjelp av spørreskjemaene eller undersøkelsene skal kunne se hva du kan gjøre bedre, og hvor det kan ha gått i stykker. Kundeundersøkelser er også et mål på forventninger – finn ut hva kundene forventer av deg. Ulike verktøy passer imidlertid forskjellige selskaper. Hos BusinessWith lister vi opp hvilke verktøy som er tilgjengelige på det norske markedet i dag, slik at du lettere kan finne det beste verktøyet for dine kundeundersøkelser.

Hvilket kundeundersøkelsesverktøy bør jeg velge?

Kundeundersøkelser tar sikte på å måle kundetilfredshet (med NPS, Net Promoter store) eller kundeopplevelsen (CX) for å iverksette tiltak for å forbedre produktene og tjenestene dine. I dag finnes det flere ulike verktøy for kundeundersøkelser. Mest skybasert eller nettbasert, da tanken er at brukervennligheten skal være høy. Hvordan skal du få kundene til å virkelig svare på undersøkelsen eller undersøkelsen? Vel, ved å gi dem et verktøy som er enkelt og praktisk å bruke. Men brukervennligheten stopper ikke der. Sammenlign gjerne de ulike verktøyene for å se at du også synes verktøyet er enkelt å bruke. Hva skal verktøyet gjøre for deg? Hva vil du måle? Velkommen til å sammenligne de ulike verktøyene for kundeundersøkelser direkte med oss ​​i BusinessWith.

Hvordan måler jeg kundetilfredshet?
Netigate

Netigate

Netigate

Netigate er et tilpassbart system som gir en god oversikt over selskapets medarbeidere. Netigate tilbyr API så vel som SMS -funksjoner og har også en valgbar design for ansattes undersøkelse.

Lær deg mer om Netigate

Les mer
Easyquest

Easyquest

EasyQuest

Nettbaserte undersøkelsesverktøy som gir gode muligheter til å skape ansattes undersøkelser. Tilbyr levering av presentasjonsrapporter og muligheten til å tilpasse utformingen av utsendelsene og presentasjonene som skal gjøres.

Lær deg mer om Easyquest

Les mer
Questback

Questback

Questback

Questbacks ansatteundersøkelse jobber for å skape det beste arbeidsmiljøet på arbeidsplassen din. Verktøyet er enkelt å bruke og muliggjør jevn kommunikasjon mellom ansatte ved å bruke innebygde chatfunksjoner i systemet.

Lær deg mer om Questback

Les mer

Tips til hvordan du kan måle kundetilfredshet med et verktøy

Kundetilfredshet eller kundelojalitet måles vanligvis ved et kvalitetsmål, for eksempel NPS (Net Promoter Score). Å faktisk våge å måle kundetilfredshet kan gi deg mange indikasjoner og pekepinner på hvordan du kan forbedre produktene eller tjenestene dine. For hvor mye koster misfornøyde kunder? Og har du tenkt på hva en misfornøyd kunde kan si om deg, noe som fører til at sjansen for å få nye, potensielle kunder reduseres? En god kunde er derimot en viktig ambassadør for din bedrift.

Før du begynner å måle kundetilfredshet bør du komme med en hensikt og planlegge hva du skal gjøre med svarene eller tilbakemeldingene du får fra kundene dine. Hvordan eller når i kundeopplevelsen skal du sende ut en kundeundersøkelse? Hva bør du gjøre med tilbakemeldingene du får? Uten en ide om hva du faktisk skal gjøre med svarene, vil det være vanskelig å forbedre. Hvordan skal man analysere resultater og hvordan skal selve forbedrings- eller endringsprosessen foregå?

Ta deg tid til å sammenligne verktøy for kundeundersøkelser før du velger et system eller verktøy. BusinessWith hjelper deg på veien - vi viser de mest populære kundeundersøkelsesverktøyene som er tilgjengelige i dag. Velkommen til å begynne å sammenligne akkurat nå, for å velge det beste kundeundersøkelsesverktøyet for din bedrift.