HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Alt om systemer og programvare for kassasystemer & betalingsløsninger

Hva er kassasystemer og betalingsløsninger?

De ulike systemene og løsningene for å ta betalinger er et område som har vokst betraktelig. Det er nok bare å se ti år tilbake i tid, så får vi se hvordan det har blitt lettere og lettere for forbrukeren for å kunne betale for kjøpene sine. Du har sannsynligvis flere nok en gang støtt på at du kan for eksempel Swish, betale via Klarna eller evt via Paypal, mens de mer tradisjonelle tilnærmingene fortsatt fungerer om å betale direkte med kort eller via faktura.

Et kassasystem eller en betalingsløsning hjelper deg som selger alle typer produkter eller tjeneste for å primært holde styr på dine bestillinger og bestillinger i i henhold til det norske skatteverkets regler. Men systemene kan også gjøre så mye mer du. Å kunne sende kvitteringer digitalt, sørg for at bestillingene er synkronisert med lageret eller at alle transaksjoner skjer i sanntid med Swish, er noen få muligheter med dagens betalingsløsninger.

Når vi i BusinessWith presenterer hvilke løsninger som finnes på markedet, finner du alt fra omfattende kassesystemer hvor du kan reservere og skybaserte kassesystemer for deg som driver e-handel, til kassesystemer som egner seg for eksempel for restaurantbransjen. Husk å vurdere behovene dine først. Hva slags kunder har du? Tilhører kunden en målgruppe som vanligvis foretrekker en faktura eller betaling med kort, eller foretrekker de å sveipe? Trenger du en løsning eller en pakkeløsning? Hvilke tjenester i løsningen er viktige for deg som selger? Vil kan kvitteringene sendes digitalt? Driver du en e-handelsbedrift og ønsker å kunne sende en betalingslenke, eller er du en fysisk butikk hvor betalingsterminalen er i fokus for salget?

Velg, sammenlign og les om de ulike betalingssystemene og betalingsløsningene direkte hos oss i BusinessWith. Du kan enkelt filtrere ved å klikke i hvilke tjenester eller verktøy løsningen trenger for å passe din bedrift best.

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Topp system innenfor Kassasystem

Northmill Flo

Northmill Flo

Northmill Flo

Vi tilbyr neste generasjons kontantsystem og smarte online tjenester - alltid uten bindingstider.

Lær deg mer om Northmill Flo

Hvem passer kassasystemer og betalingsløsninger for?

Hvis du selger noen form for produkt eller tjeneste, trenger du et kassasystem eller betalingsløsning slik at transaksjonene kan foregå problemfritt og uten bryderi. Alle typer virksomheter trenger en løsning for å kunne ta betalt. For å vite hvilket system du trenger, må du først vurdere hva du har i dag og hva som fungerer og ikke fungerer med det løsning. Neste steg er å tenke på hvor du vil være om noen år. Trenger du en løsning som er fleksibel, slik at du kan vokse og kan tilby ulike betalingsmåter? Hvilke behov har målgruppen? og hva er dine behov når det gjelder valg av system?

Restaurantbransjen må tenke på å ha en stasjonær kortterminal, eller evt personalet må kunne ta betaling utenfor restauranten - da er det det selvstendige terminaler som gjelder. I e-handel er ting som en utsjekkingsside viktig, hvor du kan velge hvordan du vil betale. Leier du ut noe type utstyr i en butikk eller driver med gatehandel, ja da foretrekker du kanskje det din kunder må swish. Hvis kundene dine kommer fra utlandet, må du åpne opp for betalingsløsninger som passer dem, for eksempel betalingsapper. Betalingsmetoder i dag er dermed mange - og mange leverandører ønsker å fremstå som moderne, ved å tilpasse seg både nåværende og fremtidige behov.

BusinessWith hjelper deg med å sammenligne og finne denne eller den løsningen kassasystem som passer for din virksomhet. Du er alltid velkommen til ta kontakt med oss, så vi veileder og gir deg rådene du trenger for å finne den rette.