HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste telefoniløsninger for bedrifter

Hvilken firmatelefoni bør du velge?

Velg riktig telefoni for bedriften og skap den aller beste opplevelsen for din kunder. Vi i BusinessWith hjelper deg med å navigere mellom mange av markedets alternativ for bedriftstelefoni. Enten du er ute etter billig bedriftstelefoni eller et avansert system, vi er her for deg. Vi støtter deg når du navigerer bedriftstelefoni i skyen eller ser etter en mer klassisk løsning.

Det er en rekke operatører og ordninger å velge mellom og som er mest gunstig avhenger av en rekke faktorer. Gjør skikkelig research. Det er det er viktig at du som telefoniansvarlig vet hva dine ansatte har behov for av - det er ingen grunn til å ha utgifter til noe som ikke blir brukt.

Det er mange aspekter å vurdere når det kommer til telefoni. Når du investerer i et system for bedriftstelefoni må du bl.a tenk på hva slags selskapsutveksling du ønsker: Handler det om mobile brytere eller en fast bryter? Vi forklarer dine to alternativer lenger ned på denne siden - les mer.

BusinessWith veileder deg i valg av telefoni for bedrifter, slik at du finner noe som er kostnadseffektivt og dekker akkurat dine behov.

Forskjellene mellom mobilsentral og fastsentral

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 11 forskjellige Bedriftstelefoni

Sorter etter
Lynes

Easy Teams

Easy Telefoni

Et skyutstyr som gjør det mulig å optimalisere kundetilfredshet og respons under innkommende samtaler. Effektiv låsing av samtaler mellom forskjellige avdelinger er nøkkelen til vellykkede kommunikasjonsselskaper seg imellom.

Lær deg mer om Easy Teams

Les mer

Med den faste prisingen på abonnementene, får du ingen overraskelser når du betaler fakturaer. Med tilpassbare løsninger til mengden, oppfyller du dine behov.

Lær deg mer om ChiliMobil

Les mer
Happybytes-logo

Happybytes

Happybites

Happybytes skal gi deg mer data, billig. Men du skal ikke behøve å velge enten billig eller bra. Vi skal levere på begge deler. Derfor benytter vi Norges raskeste mobilnett, Telenor. Du får selvfølgelig 5G der det er tilgjengelig (og har en telefon som støtter 5G) og alltid raskeste mulige fart uten ekstra kostnad der du er på 4G (inntil 450 Mbit/s, det er veldig fort og veldig bra).

Lær deg mer om Happybytes

Les mer
ICE-logo

ICE

Ice Communication Norge AS

Ønsker bedriften god oversikt og mer funksjonalitet er vår sentralbordløsning på PC og Mac det beste alternativet. Denne løsningen har flere av de samme funksjonalitetene som vår app, men byr på flere funksjoner.

Lær deg mer om ICE

Les mer
Phonero-logo

Phonero

Phonero AS

Phonero sentralbord er kåret til markedets beste sentralbordløsning seks år på rad, men er også mye mer enn bare et sentralbord. Unngå tapte samtaler, bli proffere og mer kundevennlig, identifiser og eliminer svakheter og effektiviser arbeidshverdagen med markedets beste telefonløsning.

Lær deg mer om Phonero

Les mer
Saga Mobil-logo

Saga Mobil

Saga mobil as

Saga Mobil er et mobilselskap fra Nord-Norge som tilbyr rimelige og fleksible telefoniløsninger til privatpersoner og bedrifter i Norge. Er du kunde i Saga Mobil blir du aldri en av mengden, men en av dem!

Lær deg mer om Saga Mobil

Les mer
Smb mobil-logo

Smb mobil

Smb mobil

SMB Mobil tilbyr gode og enkle mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter.

Lær deg mer om Smb mobil

Les mer
Talkmore-logo

Talkmore

Talkmore

Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder i følge 3 av landets største og nylig gjennomførte kundeundersøkelser. Ikke nok med det! I følge forskningsprosjektet Norsk Bærekraftbarometer er Talkmore oppfattet av kunden som best på bærekraft i mobilbransen, og blant topp 25 bedrifter i Norge uavhengig av bransje

Lær deg mer om Talkmore

Les mer
Telenor

Telenor

Telenor

For en overvunnet pris med ubegrenset surfe i Sverige, kan du holde deg oppdatert uansett hvor du er. Med 100 GB ekstra surf tilgjengelig i 41 land vil du sjelden være uten.

Lær deg mer om Telenor

Les mer
Telia

Telia

Telia

Et av Sveriges største mobilnett for de som trenger full dekning uansett hvor du er. Telia er klar for implementering av 5G, noe som gjør nettverket til et Sveriges raskeste og omfattende.

Lær deg mer om Telia

Les mer
Unifon-logo

Unifon

Unifon AS

Fremtidens telefoniløsning gir bedriften din full kontroll over alle inngående samtaler. Telefoniløsningen integreres mot Teams, som inkluderer en brukervennlig sentralbordløsning og mange ulike funksjoner. Unifon Bedriftsnett er skybasert og krever ingen investeringskostnad eller installasjon. Din bedrift får tilgang til sentralbord, mobilapp med mange funksjoner og full administrasjon av løsning...

Lær deg mer om Unifon

Les mer

Forskjellene mellom mobilsentral og fastsentral

Mobilsentral eller fastsentral? Hva er forskjellen? Det er et av spørsmålene du må bestemme når du velger bedriftstelefoni for deg og dine kollega. La oss hjelpe deg å skape den beste kundeopplevelsen.

En mobilsentral er akkurat hva den høres ut som – flyttbar. Du møtes kunder over telefon på konferansen, styremøtet eller på treningssenteret. De mobilsentralen gjør det enkelt å besvare og håndtere henvisninger. Du bruker en mobilapplikasjon og ikke trenger å bekymre deg for å gå glipp av noe når du er på farten. Appene er ofte brukervennlige og enkle å lære også de ansatte som har utfordringer med teknologi.

I mange systemer kan du få et fasttelefonnummer koblet til mobilen og kan på denne måten veksle mellom å være privat og «på jobb» på ett og samme telefon.

Fastutstyr er vanlig i store selskaper og brukes av for eksempel callsentre og kundeserviceselskaper. Ofte er det mulig å koble til bedriftstelefoni med ditt CRM-system. På den måten kan du fortsatt jobbe for en bedre kundeopplevelse. Du kan enkelt finne informasjon om kundene og hjelpe dem på en rask og effektiv måte - du får en sjanse til bedre kundeservice!

Vi i BusinessWith vil oppfordre deg til å sammenligne de forskjellige nøye alternativene for bedriftstelefoni. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller tanker.