HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste LXP-systemer

Hvorfor investere i et LXP-system?

Nysgjerrig på å begynne å sammenligne med velge riktig LXP-system for din organisasjon? Et LXP-system kan hjelpe din læring i organisasjonen slik at etterutdanning, videreutdanning eller kompetanseutvikling blir noe morsomt og hyggelig. Her fokuseres det helt på erfaring - akkurat som forkortelsen står for - læringserfaringssystem. Disse plattformene oppsto av etterspørselen etter et LMS-system som var mer fleksibelt, mer brukervennlig og tilbød større variasjon. Kundene og sluttbrukeren hadde behov for et produkt som ikke bare kunne tilby dem videre administrativ opplæring, men et produkt som også ga dem en helt ny opplevelse.

LXP-systemet er altså en programvare som gir en rekke kurs, treninger, oppgaver og lignende med kunstig intelligens bak seg. Alt handler om å gi brukeren en personlig opplevelse takket være LXP-plattformene som gir anbefalinger, i stedet for at brukeren står overfor et gigantisk og upersonlig bibliotek foran seg.

Ved å investere i et LXP-system kan du gi dine ansatte tilgang til en moderne måte å trene på, som øker engasjementet. Men hvilket er det beste systemet for din organisasjon? Begynn å sammenligne systemer med oss ​​BusinessWith, for å finne systemet som best passer dine behov.

Hva er forskjellen mellom LXP og LMS?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 10 forskjellige LXP-system

Sorter etter

Grade Learning er et moderne LMS- og onboarding-verktøy som inneholder full støtte for e-learning, fysiske (lærerledede) kurs og Blended Learning. Med det integrerte forfatterverktøyet Composer skaper dere enkelt interaktiv og responsiv e-learning direkte i LMS-et. Vi er en trygg og engasjert totalleverandør med over 25 år i bransjen og en kundetilfredshet med support på 98,25 %. Våre erfarne pros...

Lær deg mer om Grade Learning

Les mer
Visma Talent

Talent SBX

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-prosesser i system-støtte der alt henger sammen. Visma Talent tilbyr markedsledende LMS med støtte for læring i alle former, inkludert støtte for LXP. Dette LMS støtter alle organisasjoner om det så kun handler om å lage en sentral opplæringskatalog og håndtere samsvarskrav, til å bygge opp avanserte ”blending learning programmer”. Automatisert tildelning. Smarte og individuell...

Lær deg mer om Talent SBX

Les mer
B-Primary-Full-Logomark-Block@3x.png

Didac trainer

Visma Talent Solutions

Didac trainer er en komplett plattform for produksjon av innhold, distribusjon og oppfølging - alt i samme system. Plattformen tilbyr en rekke interaktive forfatterverktøy som gjør det mulig å utvikle alt fra små mikrokurs til mer omfattende opplæringsprogram, tester og undersøkelser. Didac trainer har innebygd AI støtte, noe som innebærer at du som kursprodusent kan få hjelp av AI til å produsere...

Lær deg mer om Didac trainer

Les mer
Thrive

Thrive

Thrive

En av Europas raskest voksende og mest omtalte læringsplattformer. THRIVE setter et ekstremt tydelig fokus på brukervennlighet og å gi engasjerende læringsopplevelser. Disse læringsopplevelsene er igjen basert på innovativ teknologi, som muliggjør individuelt tilpasset, sosial og datadrevet læring.

Lær deg mer om Thrive

Les mer
Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier er den ledende læringsplattformen i Norden. Et dynamisk verktøy for å digitalisere kunnskap. Learnifier tilbyr et mangefacettert verktøy som løser mange av de vanligste, arbeidsrelaterte utfordringene i vår tid. En løsning som er mye enklere enn du kanskje tror. Vårt verktøy passer deg som søker et moderne LMS, begynne å skape e-læring, vil digitalisere deres Onboarding, deres eksterne ...

Lær deg mer om Learnifier

Les mer
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brukervennlig, intuitivt LMS og onboarding-plattform. Spar tid med automatisering, skap engasjerende innhold eller bruk ferdige læringsmoduler. Samle digital og fysisk opplæring på ett sted, og rapporter fremgang på en enkel måte. Perfekt match for selskaper med over 100 ansatte. Les mer og få en gratis demo.

Lær deg mer om Learningbank

Les mer
360Learning-logo

360Learning

360Learning

360Learning tilbyr en samarbeidsplattform som er godt egnet til opplæring av ansatte og kunder. Bygg opp engasjerende opplæringskurs på få minutter ved hjelp av 360Learning sitt AI-verktøy. Importer eksisterende læringsmaterialer, legg til videoer og bilder for å gjøre læringen både morsomt og nyttig.

Lær deg mer om 360Learning

Les mer
Easy LMS

Easy LMS

Easy LMS

Dra nytte av Easy sitt brukervennlige ferdighetsutviklingssystem for å opprette og dele givende personalopplæring. Easy bidrar til en smidig og ukomplisert prosess som sikrer at dine ansatte raskt utvikler nye kompetanse, noe som tar organisasjonen videre. En annen viktig funksjon er at Easy samler alt undervisningsmateriell på ett og samme sted, hvilket betyr at du slipper å søke blant tusenvis a...

Lær deg mer om Easy LMS

Les mer
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Enkle LMS -systemer som kobler din interne og eksterne trening. Bygget for å gjøre ansatte mer bevisste på ny forretningspolitikk og øke kunnskapen, ved å bruke den brukervennlige skytjenesten.

Lær deg mer om Eloomi

Les mer
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+ er det ideelle valget av LMS (Learning Management System). Opprett, del, følge opp, minne! Go+ fungerer i alle typer enheter slik at brukere kan få tilgang til plattformen hvor som helst og når som helst. I Go+ kan du enkelt administrere e-læring. Du laster opp materialet ditt og supplement med quiz og evalueringer for å sikre at brukerne dine har forstått innholdet. Har du fysiske møter og we...

Lær deg mer om GO+

Les mer

Hva er forskjellen mellom LXP og LMS?

LXP står for Learning Experience Platform, mens forgjengeren LMS står for Learning Management System. Etter at forgjengeren, LMS, fikk en del kritikk angående blant annet brukeropplevelsen, begynte LXP-systemene å dukke opp på markedet for å gi brukeren en helt ny opplevelse. Tanken var og er at brukeren av systemet skal kunne tilbys en plattform som rommer mange ulike kurs og utdanninger med mål om kompetanseheving. I dag har imidlertid LMS-plattformene i stor grad begynt å etterligne LXP-systemene, da de også har blitt mer moderne når det gjelder brukervennlighet og utseende.

Når stadig flere jobber hjemmefra er det viktig å holde personalet engasjert og tilby kompetanseheving. Kanskje LXP-systemene er derfor nå viktigere enn noen gang, og gir en personlig "læringsopplevelse". Mange talsmenn beskriver LXP-systemene som svært fleksible, og gir forslag og anbefalinger til kurs, opplæring og oppgaver på en måte som ligner på Netflix. LMS-systemene er mer basert på de administrative aspektene ved læring. Uansett hvilket system du ser etter, er det enkelt å ta det riktige valget og finne det beste systemet for deg hos BusinessWith. Bruk guiden vår for å finne det beste LXP-systemet akkurat nå. Velkommen til å sammenligne!

Beskrivelse av produktegenskaper

Blandet læring

Systemet blander klassiske klasseromsundervisningsmetoder med nye datamaskinbaserte metoder for dynamisk læring.

Forfattervertøy

Lag dine egne kurs ved hjelp av forfatterverktøyet. Lag innholdsrike kurs og del med dine ansatte for å holde ferdighetene på toppen av organisasjonen din.

Gameification

Ved å bruke spillmekanismer i læringsplattformen skaper systemet økt interesse for læring for brukeren.

Lage videoer

Denne funksjonen gjør det mulig å lage videoer for læringsformål og publisere dem i systemet for å bidra til kompetanseutvikling.

SCORM-kompatibel

Verktøyet er kompatibelt med standardene og spesifikasjonene som finnes i elektronisk utdanning. Dette er en forutsetning for at læringsplattformen skal levere best mulig resultater.

Sosiale læringsaktiviteter

Tilbyr mulighet til å skape sosiale aktiviteter der ansatte kan snakke og bidra til hverandres utvikling innad i bedriften.

Tester og vurdering

Lag ulike typer tester for å vurdere ferdighetene til ansatte og finne ut hvilke kompetansehull som må fylles og adressere dem.

Utvikle e-læringskurs

Muligheter for å lage nettkurs som resulterer i at ansatte kan gjennomføre opplæring eksternt, noe som gjør organisasjonen mer fleksibel. kurs