HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste LXP-systemer

Hvorfor investere i et LXP-system?

Nysgjerrig på å begynne å sammenligne med velge riktig LXP-system for din organisasjon? Et LXP-system kan hjelpe din læring i organisasjonen slik at etterutdanning, videreutdanning eller kompetanseutvikling blir noe morsomt og hyggelig. Her fokuseres det helt på erfaring - akkurat som forkortelsen står for - læringserfaringssystem. Disse plattformene oppsto av etterspørselen etter et LMS-system som var mer fleksibelt, mer brukervennlig og tilbød større variasjon. Kundene og sluttbrukeren hadde behov for et produkt som ikke bare kunne tilby dem videre administrativ opplæring, men et produkt som også ga dem en helt ny opplevelse.

LXP-systemet er altså en programvare som gir en rekke kurs, treninger, oppgaver og lignende med kunstig intelligens bak seg. Alt handler om å gi brukeren en personlig opplevelse takket være LXP-plattformene som gir anbefalinger, i stedet for at brukeren står overfor et gigantisk og upersonlig bibliotek foran seg.

Ved å investere i et LXP-system kan du gi dine ansatte tilgang til en moderne måte å trene på, som øker engasjementet. Men hvilket er det beste systemet for din organisasjon? Begynn å sammenligne systemer med oss ​​BusinessWith, for å finne systemet som best passer dine behov.

Hva er forskjellen mellom LXP og LMS?
Visma Talent

Visma Talent Learning

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-prosesser i system-støtte der alt henger sammen. Visma Talent tilbyr markedsledende LMS med støtte for læring i alle former, inkludert støtte for LXP. Dette LMS støtter alle organisasjoner om det så kun handler om å lage en sentral opplæringskatalog og håndtere samsvarskrav, til å bygge opp avanserte ”blending learning programmer”. Automatisert tildelning. Smarte og individuell...

Lær deg mer om Visma Talent Learning

Webside

Grade Learning er et moderne LMS- og onboarding-verktøy som inneholder full støtte for e-learning, fysiske (lærerledede) kurs og Blended Learning. Med det integrerte forfatterverktøyet Composer skaper dere enkelt interaktiv og responsiv e-learning direkte i LMS-et. Vi er en trygg og engasjert totalleverandør med over 25 år i bransjen og en kundetilfredshet med support på 98,25 %. Våre erfarne pros...

Lær deg mer om Grade Learning

Webside
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brukervennlig, intuitivt LMS og onboarding-plattform. Spar tid med automatisering, skap engasjerende innhold eller bruk ferdige læringsmoduler. Samle digital og fysisk opplæring på ett sted, og rapporter fremgang på en enkel måte. Perfekt match for selskaper med over 100 ansatte. Les mer og få en gratis demo.

Lær deg mer om Learningbank

Webside
Learnifier

Learnifier

Learnifier

Learnifier er den ledende læringsplattformen i Norden. Et dynamisk verktøy for å digitalisere kunnskap. Learnifier tilbyr et mangefacettert verktøy som løser mange av de vanligste, arbeidsrelaterte utfordringene i vår tid. En løsning som er mye enklere enn du kanskje tror. Vårt verktøy passer deg som søker et moderne LMS, begynne å skape e-læring, vil digitalisere deres Onboarding, deres eksterne ...

Lær deg mer om Learnifier

Webside
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+ er det ideelle valget av LMS (Learning Management System). Opprett, del, følge opp, minne! Go+ fungerer i alle typer enheter slik at brukere kan få tilgang til plattformen hvor som helst og når som helst. I Go+ kan du enkelt administrere e-læring. Du laster opp materialet ditt og supplement med quiz og evalueringer for å sikre at brukerne dine har forstått innholdet. Har du fysiske møter og we...

Lær deg mer om GO+

Les mer

Hva er forskjellen mellom LXP og LMS?

LXP står for Learning Experience Platform, mens forgjengeren LMS står for Learning Management System. Etter at forgjengeren, LMS, fikk en del kritikk angående blant annet brukeropplevelsen, begynte LXP-systemene å dukke opp på markedet for å gi brukeren en helt ny opplevelse. Tanken var og er at brukeren av systemet skal kunne tilbys en plattform som rommer mange ulike kurs og utdanninger med mål om kompetanseheving. I dag har imidlertid LMS-plattformene i stor grad begynt å etterligne LXP-systemene, da de også har blitt mer moderne når det gjelder brukervennlighet og utseende.

Når stadig flere jobber hjemmefra er det viktig å holde personalet engasjert og tilby kompetanseheving. Kanskje LXP-systemene er derfor nå viktigere enn noen gang, og gir en personlig "læringsopplevelse". Mange talsmenn beskriver LXP-systemene som svært fleksible, og gir forslag og anbefalinger til kurs, opplæring og oppgaver på en måte som ligner på Netflix. LMS-systemene er mer basert på de administrative aspektene ved læring. Uansett hvilket system du ser etter, er det enkelt å ta det riktige valget og finne det beste systemet for deg hos BusinessWith. Bruk guiden vår for å finne det beste LXP-systemet akkurat nå. Velkommen til å sammenligne!