HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste medarbeiderundersøkelser

Hvorfor bør bedriften min gjennomføre medarbeiderundersøkelser?

Vet du hva dine ansatte egentlig synes om arbeidsplassen din? Er det sant som kommer opp i medarbeidersamtaler? Eller det kan til og med være på tide å ta det et nytt syn på status for ansattes trivsel - ved å implementere regelmessige medarbeiderundersøkelser?

En medarbeiderundersøkelse eller pulsmåling finner ut hva dine ansatte liker deg som arbeidsgiver og deltar i neste steg holde ansatte engasjert. For hvordan skal du vite hvilke tiltak du skal ta nødvendig for å få alle til å føle seg bedre, eller hvordan man vet hva problemene er finnes, hvis du ikke stiller spørsmålet direkte?

I en medarbeiderundersøkelse får dine ansatte muligheten til å lette hjertet og vurdere arbeidsplassen. Det er selvsagt mulig å fokusere spørsmålene videre å bare berøre et bestemt område om gangen, eller du satser på omfattende undersøkelser. Medarbeiderundersøkelsen fungerer som en undersøkelse som gir deg en indikasjon på hva som fungerer – og hva som ikke fungerer. De kan handle om alt fra arbeidsmiljø, kollegaer og ledelse til arbeidsmengde og hva ansatte tenker om organisasjonen som helhet. Mange kjenner en trygghet i å kunne svare anonymt, noe som også bidrar til deg som bedrift eller bedrifter kan sørge for at ansatte tør å fortelle det som det er, og ingenting annet.

Et medarbeiderundersøkelsesverktøy gjør det enklere for deg å administrere alle svar og kunne trekke riktige konklusjoner. Det er selvsagt viktig resultatene av medarbeiderundersøkelsen faller ikke igjennom, men den mannen virkelig bruke informasjonen du har fått til å iverksette tiltak mulige tiltak. Et virkelig verktøy for å hjelpe deg med å administrere medarbeiderundersøkelsen, gjør arbeidet så mye enklere. Velg mellom flere avanserte og forskningsbaserte undersøkelser, til enklere maler. Hos BusinessWith finner du et solid utvalg av verktøy for alle slag bedrifter og organisasjoner.

Hvordan lykkes du med en medarbeiderundersøkelse?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 21 forskjellige Medarbeiderundersøkelse

Sorter etter
Easyquest

EasyQuest

EasyQuest

Med EasyQuests brukervennlige og prisgunstige verktøy for alle typer spørreundersøkelser kan du enkelt gjennomføre en medarbeider- eller kundeundersøkelse. Vi tilbyr maler, hjelpeartikler og support på norsk. Respondenten fyller ut et nettbasert spørreskjema som ser like bra ut på alle skjermtyper. Du får umiddelbart tilgang til automatisk genererte rapporter. Alt er trygt, sikkert og enkelt!

Lær deg mer om EasyQuest

Les mer
Populum-logo

Populum

Populum

Populum er en People & Culture Experience-plattform. Organisasjoner bruker den internt for å samarbeide om forbedringer innen trivsel, engasjement, kultur og transformasjonsinitiativer. Ved regelmessig å måle organisasjonens nøkkelområder fokuseres det på det som har størst innvirkning på medarbeidernes og ledernes trivsel og prestasjoner.

Lær deg mer om Populum

Les mer
Yesbox

Yesbox

Yesbox

Spor organisatorisk trivsel, engasjement og handle på tilbakemeldinger Yesbox sine effektive medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger er utformet etter behov og bransje. Yesbox tilbyr smarte undersøkelser som gir innsikt i kultur, strategier og arbeidsmiljø. Vi har fokus på grunnleggende behov, motivasjon, ledelse, stress og arbeidsforhold. Med Yesbox Puls får du kontinuerlig medarbeidertilbakeme...

Lær deg mer om Yesbox

Les mer
Eletive

Eletive

Eletive

Eletive tilbyr pulsmålinger som gir sanntidsinnsikt i dine medarbeideres opplevelser. Systemet bruker AI og maskinlæring til å lage undersøkelser og levere intuitive dashbord, varmekart og rapporter. Eletive lar deg spore eNPS-resultaten din og sammenligne resultatene dine med andre virksomheter i din bransje eller land.

Lær deg mer om Eletive

Les mer
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaper mer effektive organisasjoner gjennom bedre ledelse og økt engasjement WinningTemp tilbyr markedets mest avanserte løsning for kontroll og optimalisering av menneskelige ressurser. Basert på mer enn 600 vitenskapelige studier, hjelper vår AI-baserte plattform ledere og ledere å visualisere utviklingen av ansatte i sanntid og handle basert på innsikt som styrker engasjement og for...

Lær deg mer om Winningtemp

Les mer
&frankly

&frankly

&frankly

&frankly er for de som ønsker å sette engasjement og velvære på toppen av agendaen og øke selvledningen i alle deler av organisasjonen. Med &frankly får du støtte hele veien, fra å forstå hvordan dine ansatte føler for å skape dialog og drive endring. Omgivelsene endrer seg hvert minutt, og det er viktig å stadig holde deg oppdatert om hvordan teamet ditt og organisasjonen din har det. Å kunne han...

Lær deg mer om &frankly

Les mer

10-FAKTOR er en rask og enkel medarbeiderundersøkelse rettet mot kommunale virksomheter. Verktøyet bygger på forskning og inneholder 10 faktorer som anses for viktige for å oppnå organisasjonens mål og kvalitet på tjenestene. Undersøkelsen resulterer i enkle rapporter som inneholder gjennomsnittsverdier for hver faktor samt en grafisk illustrasjon av svarfordelingen.

Lær deg mer om 10-FAKTOR

Les mer
15five-logo

15five

15five

15five hjelper deg med å måle dine ansattes engasjement og raskt implementere endringer. Løsningen tilbyr brukervennlige og forskningsbaserte spørreskjemaer som kan fylles ut på hvilken som helst enhet på bare 6 minutter. I tillegg kan 15five sine rådgivere hjelpe deg med å utforme en langsiktig strategi for medarbeiderengasjement.

Lær deg mer om 15five

Les mer

Betterworks Engage lar deg raskt samle tilbakemeldinger fra dine ansatte og ta viktige avgjørelser. Løsningen lar dine ansatte opprettholde sin anonymitet som sørger for at du får ærlige svar. Systemet holder styr på eNPS og andre KPIer i sanntid og lar deg sammenligne resultatene dine med andre bedrifter på tvers av bransjer.

Lær deg mer om Betterworks Engage

Les mer
Effectory-logo

Effectory

Effectory

Effectory er en internasjonal plattform for medarbeiderundersøkelser som tilbyr tilpassbare undersøkelsesskjemaer og benchmark-funksjoner for å hjelpe deg med å sammenligne dine ansattes engasjement med bransjestandarder. Med Effectory får du en detaljert rapport over resultatene dine, samt analyseverktøy og ekspertanbefalinger.

Lær deg mer om Effectory

Les mer
Enalyzer-logo

Enalyzer

Enalyzer

Enalyzer tilbyr alle verktøyene du trenger for å lage profesjonelle medarbeiderundersøkelser. Med mer enn 120 maler på 8 forskjellige språk kommer du i gang med alle typer spørreskjemaundersøkelser på et par minutter. Få verdifull kunnskap om virksomheten din og dra nytte av avanserte rapporteringsmuligheter.

Lær deg mer om Enalyzer

Les mer
Great Place To Work-logo

Great Place To Work

Great Place To Work

Great Place To Work sine temperaturmålinger gir deg innsikt i dine medarbeideres opplevelser for raskt å kunne iverksette tiltak eller justeringer. Undersøkelsen tar kun et par minutter å besvare og baserer seg på Great Place To Work sin anerkjente Trust Index som sikrer konfidensialitet. Resultater rapporteres via en digital leveringsplattform som gir deg muligheten til å løpende følge med på KPI...

Lær deg mer om Great Place To Work

Les mer
Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome er et personalsystem som muliggjør videreutvikling av organisasjonen gjennom smarte funksjoner og effektive integrasjoner. Med alt fra onboarding til måloppfølging og undersøkelser legger Leapsome til rette for daglig personalledelse og bidrar til personalutvikling.

Lær deg mer om Leapsome

Les mer
Netigate

Netigate

Netigate

Netigate er et tilpassbart system som gir en god oversikt over selskapets medarbeidere. Netigate tilbyr API så vel som SMS -funksjoner og har også en valgbar design for ansattes undersøkelse.

Lær deg mer om Netigate

Les mer
Peakon

Peakon

Peakon

Et globalt pulsmålingsverktøy som er tilgjengelig på flere språk og hvor du får tilgang til forskningsbaserte spørsmål for å få en bærekraftig helhetsforståelse av nivået av trivsel som dine ansatte opplever i organisasjonen.

Lær deg mer om Peakon

Les mer
Qlearsite-logo

Qlearsite

Qlearsite

En av de ledende leverandørene av medarbeiderundersøkelser. Qlearsite sin intuitive plattform hjelper deg med å forstå hva som fungerer bra og hva du bør fokusere på. Dra nytte av over mer enn 300 undersøkelsesspørsmål tilgjengelig eller lag dine egne spørreskjemaundersøkelser. Plattformen analyserer resultatene dine helt automatisk, og foreslår hva som kan forbedres. Løsningen integreres med 50 a...

Lær deg mer om Qlearsite

Les mer
main horizontal logo dark green.png

Questback

Questback

Questbacks ansatteundersøkelse jobber for å skape det beste arbeidsmiljøet på arbeidsplassen din. Verktøyet er enkelt å bruke og muliggjør jevn kommunikasjon mellom ansatte ved å bruke innebygde chatfunksjoner i systemet.

Lær deg mer om Questback

Les mer
Team Insights-logo

Team Insights

Team Insights

Team Insights evaluerer dine ansattes engasjement i sanntid og bygger på AI for å analysere alle resultatene og oppsummere det mest relevante for deg. Løsningen lar deg sende ut både anonyme og ikke-anonyme spørreundersøkelser avhengig av dine behov. Du kan velge mellom en rekke forskningsbaserte spørreundersøkelsesmaler, eller formulere dine egne spørsmål.

Lær deg mer om Team Insights

Les mer
Ungapped

Ungapped

Ungapped

Et skybasert markedsføringsautomatiseringsverktøy som frigjør tid og effektiviserer selskapets markedsføring. Dra nytte av denne brukervennlige skyløsningen ved å minimere manuelt arbeid. Med funksjoner som segmenterte strømmer, planlegging av kampanjer og automatisert reklame.

Lær deg mer om Ungapped

Les mer
Vantage Pulse-logo

Vantage Pulse

Vantage Circle

Vantage Pulse tilbyr e-NPS-baserte undersøkelser for å fange opp ærlige tilbakemeldinger fra dine ansatte og øke deres engasjement. Vantage Pulse sporer dine ansattes tilfredshet ved hjelp av kraftige varmekart og gir deg muligheten for kontinuerlig tilbakemelding, kommentarer og oppfølging. I tillegg kan du sammenligne medarbeidernes engasjement og andre trender med interne benchmarks.

Lær deg mer om Vantage Pulse

Les mer
Visma Engage-logo

Visma Engage

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Engage

Les mer

Hvordan lykkes du med en medarbeiderundersøkelse?

Et verktøy for medarbeiderundersøkelser eller pulsmålinger bør forenkle arbeid for din bedrift eller organisasjon, ikke gjør det mer komplisert. Investere derfor på et verktøy som ikke er for avansert for dine behov. Det viktige er å kunne gjennomføre en undersøkelse (eller helst ordinære) uten problem.

Hvilke spørsmål vil du ha svar på? Hvor ofte det føles rimelig å gjøre medarbeiderundersøkelser eller pulsmålinger? Å holde opp engasjement, bør du ikke sende ut omfattende spørreundersøkelser for ofte. Her det er derfor nødvendig å sikre at engasjementet ikke svikter. De fleste hvem svare på en undersøkelse er mest engasjert i begynnelsen av undersøkelsen, som betyr at det kan være smart å stille de viktigste spørsmålene dine først.

Du lykkes med en medarbeiderundersøkelse ved å vise din ansatte at du tar eksamen på alvor. Du kan gjøre dette enkelt oppnå ved å hente inn en tredjepart, og dermed bruke en uavhengig verktøy (med anonyme svar). Ikke glem å fortelle om formålet med undersøkelsen og hva du har tenkt å gjøre med svarene. Med mange arbeidsgivere Oppfølgingen mangler – som HR-medarbeider glemmer du rett og slett bort hva du skal gjøre med alle svarene. Eller det er ikke korrekt uttrykt fra ledelsen hvilken handlingsplan som skal være på plass for å for eksempel løse problemer eller implementere forbedringer, basert på undersøkelsessvar.

Husk også å rapportere hvilke svar du har fått til personalet, da det det er i deres interesse å vite hvilke resultater undersøkelsen har gitt. De bygger også tillit til deg som arbeidsgiver hvis du er transparent.

For å oppnå en vanntett medarbeiderundersøkelse, er BusinessWiths anbefaling om derfor å bruke et verktøy. Hos oss finner du flere verktøy tilgjengelig på markedet, og du kan filtrere på ulike funksjoner. Sammenlign og velg enkelt i vår sammenligningsguide for å ta finne ut hvilket verktøy for medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger er riktig for din organisasjon.

Beskrivelse av produktegenskaper

API-sett

Verktøyet kan kombineres med andre plattformer, noe som gir en jevnere bruk av tjenesten i organisasjonen.

Automatiske anbefalinger

Det eksisterende systemet kan anbefale brukeren hva som kan endres eller forbedres. Anbefalingene er basert på analyse av innsamlet data og utformet av eksperter på området.

Automatiske påminnelser

Automatiske påminnelser brukes for å minne ansatte om å ta undersøkelsen og kan dermed generere en høyere svarprosent på undersøkelsen.

Chat funksjon

Chat-funksjonen brukes til å kommunisere med ansatte innenfor medarbeiderundersøkelsesplattformen. Dette gir mulighet for rask kommunikasjon innad i organisasjonen og kan brukes til for eksempel tilbakemeldinger eller spørsmål.

Klare maler

Ferdige maler for utforming av spørreundersøkelser. Spørsmålene er laget for å gi de beste resultatene på undersøkelsen og kan også spare tid for brukeren.

Kryptert informasjon

Informasjonen i systemet er kryptert og ikke tilgjengelig for eksterne parter. Dette er en viktig funksjon når for eksempel konfidensialitetsstemplede data skal håndteres.

Referansemåling

Benchmark mot andre kunder som bruker verktøyet. Brukere kan sammenligne sine resultater med andre organisasjoner og finne potensielle forbedringsområder.

Segmenter data

Denne funksjonen brukes til å filtrere dataene i henhold til ulike arbeidsgrupper og kan lette analysen av undersøkelsesresultatene.

tekstmelding

SMS-funksjonen kan brukes til å sende ut spørreundersøkelser via SMS og dermed lette distribusjonen av spørreundersøkelsen.

Valgbar design

Brukeren av verktøyet kan velge undersøkelsens visuelle utseende. En godt utformet undersøkelse med tanke på utseende kan øke medarbeidernes engasjement.

Verktøy for statistikk og analyse

Brukes til å gi statistikk og analyse av resultater. Dette gir en klar oversikt over resultatene av organisasjonens undersøkelse.