HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prosesskartleggingsverktøy

Hvordan bør jeg tenke på å velge et prosesskartleggingsverktøy?

Prosesskartlegging går hånd i hånd med prosessledelse, men er mer fokusert på modellering, visualisering og dokumentasjon. Prosesskartleggingen har som mål å gjenkjenne og forstå flaskehalsene som kan eksistere i prosessene internt. Konkret visualiserer du vanligvis prosessene for å se disse flaskehalsene. Ved hjelp av en solid prosesskartlegging blir det lettere å identifisere hvor man kan finne direkte feil, men også muligheter for forbedring – som egentlig er det samme som å identifisere forretningsmuligheter. Mye bra kommer altså fra prosesskartlegging. Er du nysgjerrig på å komme i gang med en gang? På BusinessWiths side finner du alle systemene og verktøyene for prosesskartlegging som er tilgjengelig i Norge i dag. Vi lister opp systemene og verktøyene – du leser deg opp, sammenligner, leser anmeldelser og priser og velger. Det er ikke vanskeligere enn det.

Hva er fordelene med et prosesskartleggingsverktøy?

Prosesskartlegging gir deg en rekke fordeler og optimaliserer flytskjemaet du har internt. Det handler om å forstå og identifisere delene som er i hver prosess, hvordan disse henger sammen og hvorfor. Ved å kartlegge prosessene kan man se problemene i god tid og dermed ha en sjanse til å gjøre noe med dem. Videre øker kartleggingsverktøyet din forståelse, sikkerhet og gjør deg bedre i stand til å koordinere prosessene. Vil du begynne å sammenligne de beste verktøyene som er tilgjengelige på det norske markedet i dag? BusinessWith har gjort jobben for deg. Hos oss kan du enkelt sammenligne ulike funksjoner, og deretter finne det beste kartverktøyet for din spesifikke virksomhet. Du er velkommen til å bruke vår sammenligningsguide før du tar ditt valg.

Hvordan kommer jeg i gang med prosesskartleggingen min?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Kom i gang med prosesskartleggingen

Prosesskartlegging kan høres ut som noe veldig avansert og noe som kun er ment for de nerdeste IT-folk. Men faktum er at prosesskartlegging kan gjøres med enkle midler. Post-its eller tegning på A4 er en måte å tegne og lage flytskjemaer på. Men å ha et modelleringsverktøy eller visualiseringsverktøy er det vanligste i dag. Bare det å kunne visualisere prosessene dine er det du har tenkt å gjøre når du vil kartlegge prosesser. Uten visualiseringer er det vanskelig å kartlegge prosessen. Og dette er ingenting som trenger å være kjedelig og kjedelig.

Kartleggingsprosesser kan gjøres med farge og form – hvorfor ikke prøve å bruke et prosesskartleggingsverktøy for å komme i gang? Ikke glem å involvere relevante ansatte før du bestemmer deg for hvilken type system du skal bruke. BusinessWith hjelper deg med å sammenligne og velge verktøy – allerede i dag.