HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste timeregistreringssystem

Hvilken type timeføringssystem trenger bedriften din?

Medarbeideres innrapportering av arbeidstiden sin er viktig fra mange aspekter. For det første er tidsrapporteringen et grunnlag for lønn, og som administrator kan du raskt få oversikt over eventuelle avvik, fleksitid eller overtid. For det andre blir det enklere for bedriften å holde oversikt over lønnsomheten hvis dere har et tidssystem som spesifiserer hvor lang tid ulike oppgaver tar. Slik kan dere effektivisere og eliminere tidstyver.

Mange bedrifter bruker fremdeles papir og penn til å innrapportere tid, men det finnes faktisk utrolig mange digitale verktøy og apper for tidsrapportering på markedet. Med et godt verktøy som er tilpasset deres virksomhet slipper dere å jakte på dokumentasjon – lønnsfilene automatiseres og alt er tilgjengelig i systemet. Ta deg litt tid til å sammenligne tidsrapporteringssystemer for å finne det som passer til nettopp din bedrift. BusinessWith hjelper deg med å sammenligne de ulike tidsrapporteringssystemene.

Hvilke tidsrapporteringssystemer finnes på det norske markedet?

Det finnes mange tidsrapporteringssystemer i Norge. Bare her i BusinessWith har vi oppført mer enn 44 ulike systemleverandører innen tidsrapportering og prosjekthåndtering. De fleste av de aktørene som vi har her på nettsiden er lokale leverandører som fokuserer på det svenske og de nordiske markedene. Når man skal vurdere hvilke aktører som passer best til spesielle behov, bør man være oppmerksom på forskjellene mellom de leverandørene som kun fokuserer på digital tidsrapportering og de som har tidshåndtering som en del av sin systemstruktur.

Hva må jeg vite om tidsrapporteringssystemer?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 20 forskjellige Timeregistreringssystem

Sorter etter
Fieldly-logo

Fieldly

Fieldly

Fieldly er det digitale prosjektverktøyet spesielt utviklet for små til mellomstore bygge- og installasjonsbedrifter. Fieldly tilbyr skybasert og enkel styring av prosjekter, arbeidsordrer, ETA, sjekklister, egensjekker, dokumenter og lønns- og fakturadokumenter. I dag har Fieldly blitt brukt i mer enn en million prosjekter, og hvert fjerde sekund lages det en ny rapport i Fieldly-appen.

Lær deg mer om Fieldly

Les mer

TimeLog PSA er 100 % skreddersydd for konsulentselskaper og avdelinger som fungerer som interne konsulentselskaper. Systemet kobler prosjektstyringen din med tid og kostnadsrapportering, lønnsstyring, fakturering og KPI -rapportering. På denne måten reduseres tiden du trenger å bruke på administrasjon drastisk - mens du får dataene du trenger for å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Timelog PSA

Les mer
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Timeplan er et komplett, skybasert planleggingsprogram for både små og store bedrifter. Vi tilbyr et brukervennlig system med flere funksjoner som letter planleggingsprosessen. Ansatte kan enkelt se timeplanen sin via appen eller nettet.

Lær deg mer om Timeplan

Les mer
Bygglet

Bygglet

Bygglet AB

I Bygglet planlegger du enkelt prosjektene dine ved hjelp av ressursplanlegging. Medarbeiderne kan deles inn i arbeidslag og flere personer kan planlegges i prosjekter samtidig. Kalenderfunksjonen gjør det enkelt å få oversikt over prosjektene dine, planlegge ferie, fravær og andre aktiviteter. Takket være den nye tjenesten slipper du unødvendige telefonsamtaler og papirlapper.

Lær deg mer om Bygglet

Les mer
QBIS Time

QBIS Time

QBIS Business Systems

Øk produktiviteten, reduser stress og få mer ut av tiden din med QBI -er. Samle hele tiden på ett sted for å spore tiden i virksomheten blir brukt jevnt. Få oversikt over hvordan avvik rapporteres for å identifisere muligheter for å forbedre det som forhindrer virksomheten i å bruke tid på riktig måte. Slipp jakten på data med digitale løsninger og integrerer lønnssystemet for å automatisere hele ...

Lær deg mer om QBIS Time

Les mer

Millnet TID & Project er et moderne skybasert system med klare integrasjoner med de fleste lønns-, finans- og CRM-systemer. Systemet passer ekstra godt med forskjellige typer konsulentselskaper der ferdige emballasje er tilgjengelig mot arkitekter, ingeniørbyråer, IT-konsulenter, advokater, miljøkonsulenter, bemanningsselskaper og PR og kommunikasjon. Klikk gjerne på demo -knappen nedenfor, så vis...

Lær deg mer om Millnet Tid & Projekt

Les mer

Copernicus av 24SevenOffice er en høyt kvalifisert modulær tid, prosjekt og ERP-verktøy, som hovedsakelig blir bedt om som SaaS-tjeneste via nettet, som også inkluderer løsninger for full mobilitet. I Copernicus får du muligheten for et helhetlig syn på planleggingen og den økonomiske oppfølgingen, som tillater informasjonen umiddelbart. Copernicus Project er et kraftig verktøy for planlegging, ko...

Lær deg mer om Copernicus by 24SevenOffice

Les mer
SmartDok

SmartDok

Smartdok AS

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygge- og anleggsnæringen, og det er ikke uten grunn. Løsningen består av moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, HMS/KS-system, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, dokumenthotell, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer. Alt i en app! Systemet er webbase...

Lær deg mer om SmartDok

Les mer
MaxPA

MaxPA

MaxPA

MaxPA er et moderne og brukervennlig lønns- og personalsystem i skyen. Tidsplan, tidsrapportering og reiselegninger fullt integrert med lønn. I MAXPA kan ansatte og ledere gjøre en stor del av lønnsadministrasjonen ved å rapportere og sertifisere lønningslisten i appen eller på nettet selv.

Lær deg mer om MaxPA

Les mer
Mowin

Mowin

Mowin

Mowin egner seg for Elektro & VVS og lignende serviceyrker der innkjøpt materiell fra grossister som Ahlsell, Storel, Elektroskandia etc. er direkte synlig på arbeidsordren i Mowin. Håndterer også tidsrapportering, reiser, dokumenter m.m.

Lær deg mer om Mowin

Les mer
Flex HRM Time

Flex HRM Time

Flex Applications

Med Flex HRM -tid får du en første -klasse, moderne og brukervennlig tidsrapporteringssystem på nettet. Systemet er fleksibelt og kan oppfylle de forskjellige rapporteringsbehovene selskapet ditt har. Du velger om du og dine ansatte rapporterer tiden på terminalen, direkte på datamaskinen din eller i mobilen eller nettbrettet - alt med en sikker valgbarhetsstruktur. Med Flex HRM -tid håndterer du ...

Lær deg mer om Flex HRM Time

Les mer

Opptatt av 24SevenOffice forenkler tidsrapportering og forbedrer kontrollen. Busy tilbyr en helt ny visning av tidsrapportering, med et valg mellom kalendershow, tidslinje og stempelklokke. Visuell tidsrapportering i kalender med "Drag and Drop", det har aldri vært lettere å planlegge og rapportere timer. Tidslinje, legg til en beskrivelse, velg prosjekter og arbeidstype - registreres deretter tim...

Lær deg mer om Busy by 24SevenOffice

Les mer
Planday

Planday

Planday

Et system for planlegging som passer både små og store selskaper. Produktporteføljen inneholder flere funksjoner for å lette hele planleggingsprosessen.

Lær deg mer om Planday

Les mer
Quinyx-logo

Quinyx

Quinyx

En av Sveriges største spillere innen arbeidsplanlegging. Dette brukervennlige planleggingsprogrammet tilbyr AI-støtte og bemanningsplanlegging for å optimalisere bemanning og tid.

Lær deg mer om Quinyx

Les mer

Et fleksibelt tidsrapporteringssystem som er sin egen modul i systemstrukturen innen SD Worx og lønn.

Lær deg mer om SD Worx Workforce Management

Les mer
Smartplan

Smartplan

Smartplan

Smartplan er et lett og brukervennlig system for arbeidsplanlegging som gjør det enkelt å lage vaktplan og å holde styr på ansattes arbeidstimer. Løsningen kan også foreslå bemanningen ved hjelp av automatisk vaktplanlegging. Man kan være sikker på at man betaler alle medarbeidere for nøyaktig de timene de har jobbet.

Lær deg mer om Smartplan

Les mer
SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -system har moduler innen lønnsstyring, økonomi, salg, bemanning, prosjekter og tid. Forretningssystemet kan tilpasses industrien, og fokuset er på de nordiske markedene.

Lær deg mer om SoftOne Go

Les mer
Tamigo

Tamigo

Tamigo

Komplette, skybaserte planleggingsprogrammer som ønsker å hjelpe selskaper med å optimalisere arbeidsflyter og resultater. Tilbyr muligheten til å sende SMS gjennom systemet.

Lær deg mer om Tamigo

Les mer
Timezynk

Timezynk

Timezynk

Timezynk tilbyr en skalerbar løsning for tidsrapportering som lett er tilpasset selskapets unike behov. Systemet inneholder også faktureringsløsninger og planlegging.

Lær deg mer om Timezynk

Les mer
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger spesialiserer seg på økonomistyring og regnskap. Med vår integrerte, tilpassede og sikre løsning er Xledger det beste valget for kunder som har ambisjoner om å vokse og utvikle seg, og som på veien skal ta gode beslutninger basert på oversiktlige data. Data – eller tallene – er selve kjernen i jobben med å oppnå sine ambisjoner.

Lær deg mer om Xledger

Les mer

Tidsrapporteringssystemer

Det finnes mange systemleverandører som muliggjør digital tidsrapportering på det svenske markedet, og dette gjør det vanskelig for kjøperen å få oversikt over hvilket tidsrapporteringssystem som er best egnet. Dessuten er det ikke lett å vite om man virkelig trenger alle de funksjonene de ulike pakketilbudene inneholder. Businesswith.se er en helt gratis tjeneste for kjøpere av SaaS/systemer på nordiske markeder. Her finner dere alle leverandører som tilbyr tidsrapporteringssystemer. Som kjøpere kan dere filtrere etter ulike funksjoner og priser, slik at dere raskt og enkelt kan få oversikt over hva som passer best til deres behov. Det er for eksempel mulig å se hvilke leverandører som tilbyr personliggjort eller tilpasset prosjektrapportering. Eller kanskje dere ser etter et bransjespesifikt tidsrapporteringssystem som er utviklet for håndverkere eller konsulenter som fakturerer tid? Kanskje skal dette skje via en app for tidsrapportering?

Etter samtaler med mange leverandører og undersøkelse av behovet til både små og større selskaper, har vi prøvd å kartlegge og analysere ulike funksjoner som vi anser er kjernefunksjoner eller mer spesialtilpassede funksjoner for mobil tidsrapportering.

Sjekk prismodellen og hvilke funksjoner som er inkludert

Prosjekt- og tidsrapporteringssystemer finnes for alle bedriftsstørrelser og bransjer. Likevel er det viktig å sjekke prismodellen. Mange leverandører har et veldig godt produkt, men du trenger kanskje kun 40–50 % av funksjonene deres og må betale for alle. Dette trenger ikke være en ulempe hvis man faktisk har tidsrapportering som en sentral del av sin virksomhet, siden oppgraderingen mellom pakkene ikke innebærer så store prisforskjeller dersom for eksempel grunnpakken inneholder flere funksjoner.

Finn din leverandør og sammenlign, eller bruk systemguiden for å se hva som er best egnet for deg. Her finner du alt om systemer og programvare for prosjektrapportering, tidsrapportering, personallister, tidsregnskap osv.

Hva er tidsrapporteringssystemer?

Mange innrapporterer arbeidstiden sin på papir, men det finnes mange leverandører som leverer digitale innovasjoner som brukes til å lage tidsrapporter digitalt, via en app eller på nett. Dessuten gir tidsrapporteringssystemene god dokumentasjon for lønnsadministrasjonen og regnskapsfirmaet og bidrar til å unngå manuelle feil. Tidsrapporteringssystemene er egentlig ganske like, for eksempel muliggjør nesten alle systemer følgende:

 • Registre tid
 • Opprette dokumentasjon for lønn og bokføring
 • Gi ledere oversikt over fravær og arbeidet tid i sine avdelinger
 • Fakturere tid hvis man for eksempel jobber i konsulentbransjen, som frilanser e.l.

Det grunnleggende er som sagt likt, men behovsnivået kan variere sterkt. Behovene varierer ofte med hvilke rutiner og prosesser du har, om du jobber innen prosjektrelaterte virksomheter eller om du har outsourcet lønnshåndteringen til for eksempel et regnskapsfirma.

Tidsrapporteringssystemene bidrar til å øke lønnsomheten og gir et mer nøyaktig tidsregnskap og alt relatert til dette. Men hvordan skal du velge et system som passer til nettopp dine behov, slik at du ikke betaler overpris?

Hva du må vite når du vurderer et tidsrapporteringssystem

Det grunnleggende du må tenke på når du skal kjøpe et tidsrapporteringssystem: hold det enkelt! Med det mener vi at man må ta utgangspunkt i sine egne rutiner og prosesser og se om det er mulig at tidsrapporteringssystemet, utfra sine muligheter til kundetilpasning, kan lage det dere trenger digitalt, uten at dere trenger å gjøre for store endringer. Det er mange leverandører som har ferdige pakketilbud som kan oppfylle nesten 90 % av alle behovene deres, men hva med de resterende 10 %? For eksempel er det mange leverandører som tilbyr det meste angående tidsregistrering og planlegging, men ikke har en godt fungerende attestfunksjon, noe dere kanskje trenger. Nedenfor gir vi deg noen forslag til hva du bør tenke på når du skal kjøpe et mobilt tidsrapporteringssystem:

For dere som jobber med å fakturere tid og har ansatte

Har systemet en planleggingsfunksjon

 • Attestering
 • E-signatur
 • Er det mulig å legge til reiseregnings- og utleggshåndteringsmodul
 • Kan systemet integreres med ditt eget eller regnskapsfirmaets lønnssystem
 • Kan man opprette en arbeidsordre direkte i systemet
 • Er personliggjøring inkludert, eller må det kjøpes i tillegg

For alle som ønsker et enklere tidsrapporteringssystem

 • Kan regnskapsfirmaet lese inn tidsrapporten direkte fra systemet
 • Finnes det ansvarsnivåer
 • Det skal være enkelt å opprette dokumentasjon for fakturaer og lønn
 • Rapporteringsformat
 • Prosjektrapportering

Prisforskjellen mellom grunnfunksjonene er ikke så store, men det varierer dessverre sterkt hvilke funksjoner som er inkludert i de ulike pakkene. Derfor kan du på businesswith.no se hvilke funksjoner leverandørene tilbyr og hvordan prismodellene deres er oppsatt. Slik blir det enkelt å sammenligne systemleverandørene direkte med hverandre i tjenesten vår.

Beskrivelse av funksjoner i tidsrapporteringssystemer

App

En meget viktig faktor i online-tidsrapportering er at man har en brukervennlig og enkelt oppbygd app-løsning som fører til at medarbeiderne faktisk bruker systemet.

Arbeidsordre

Oppretting eller behandling av arbeidsordre direkte i tidsrapporteringssystemet gir en praktisk oversikt over kostnader, inntekter, artikler m.m. som er koblet til arbeidsordren.

Arbeidstidsplan

Gir deg mulighet til å kunne opprette arbeidsplaner direkte i tidsrapporteringssystemet, slik at alle kan se systemet.

Attestering

Attester direkte i systemet

Fakturering

Sørger for at du kan opprette fakturadokumentasjon direkte i systemet. Veldig smart funksjon for alle som fakturerer tid eller jobber i prosjekt.

Personalliste

Et digitalt rapporteringssystem skattemyndighetene krever skal finnes på arbeidsplassen. Dette gjelder først og fremst byggefirmaer, restauranter, skjønnhets og pleiebedrifter, matvare- og tobakksforretninger m.m. Bedrifter må ganske enkelt registrere personale som jobber i lokalene/på arbeidsplassen, ellers risikerer man bøter.

Prosjekt- og tidsplanlegging

For alle som jobber med ulike prosjekter og ønsker en grei oversikt over prosjekt- og tidsplanlegging direkte i systemet er prosjekthåndteringsfunksjoner viktige i et digitalt tidsrapporteringssystem. Opprettelse av prosjektbudsjett, tidsplanlegging i prosjekter osv. er noen eksempel på hva man skal kunne gjennomføre. Likevel er det stor forskjell på fleksibiliteten ulike leverandører tilbyr

Rapportering

En viktig faktor er rapporteringskapasiteten, dvs. evnen til å opprette og hente ut rapporter, få god oversikt over statistikk, samle alle rapporter i én visning osv.

Registrering av fravær og fleksitid

Fravær- eller fleksitidsrapportering som kan overføres direkte til et lønnssystem forenkler administrasjonen av lønnsarbeidet og gir god oversikt.

Reiser og representasjon

Visse tidsrapporteringssystemer har integrert denne funksjonen