HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste intranett

Hvordan bør jeg tenke på å velge intranett?

Leter du etter en måte å bedre kommunisere med dine ansatte? En måte å vite at informasjonen din virkelig når ut til alle i bedriften eller organisasjonen? Da trenger du et intranett. Men å bygge en selv, fra bunnen av, er noe som både tar tid og ofte koster mye penger. Derfor kan det lønne seg å bruke en plattform som allerede er bygget, som du så kan tilpasse etter dine egne ønsker og behov. Å ikke ha et intranett er å skyte deg selv i foten som bedrift. Ansatte trenger oversikt over informasjon fra bedriften, og som arbeidsgiver trenger du en transparent måte å kommunisere på og holde arbeidsstokken oppdatert. Åpenhet og tydelighet er ekstremt viktig når det kommer til medarbeiderkommunikasjon. Intranettet kan også bygge og forbedre din arbeidsgivermerke, noe som gir en sterkere følelse av fellesskap og tilhørighet. Hos BusinessWith har vi samlet de ulike intranettplattformene som er tilgjengelige i Norge i dag, slik at du enkelt kan sammenligne og deretter velge et system. Velkommen til å begynne å sammenligne i dag.

Hva bør jeg fokusere på når jeg velger intranett?

Hos BusinessWith har vi mange års erfaring med å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å velge riktig system eller riktig verktøy for virksomheten. Hos oss har vi mange år fra HR-bransjen og kjenner derfor viktigheten av å kunne kommunisere på en engasjerende måte med ansatte, for å nå ut med alt fra nyheter og nyttig informasjon til påminnelser og retningslinjer. Et godt intranett handler om innhold – du må kunne presentere innholdet ditt godt, slik at det blir lest. Funksjonalitet er derfor sekundær her. Det viktige med intranettet er å nå ut. Vårt råd er å velge et intranett som kan gi en klar oversikt over hva den ansatte har å ta del i. Veien til riktig intranett? Velkommen til å teste vår sammenligningstjeneste her hos BusinessWith, for å sammenligne de forskjellige intranettene. Vi ønsker deg lykke til med ditt valg.

Beste tips for et godt intranett
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Våre beste tips for et godt intranett

En stor utfordring for mange arbeidsgivere er at ansatte rett og slett ikke bruker intranettet. Du legger ut informasjon og nyheter fortløpende – men det blir ikke lest. Hvorfor? Her er det viktig å spørre personalet om årsaken til at de ikke bruker intranettet. Som oftest er svaret på spørsmålet at det er for komplisert. Et godt intranett er transparent, oversiktlig, intuitivt, gir struktur og har et tiltalende design. Ikke bruk tid på mye komplisert funksjonalitet som ingen setter pris på. Er du fornøyd med utseende og utseende? Fungerer teknologien virkelig eller er den fra 1800-tallet? Hold intranettet ferskt – og oppdatert. Etter det er det viktig å bli flink til å kommunisere der intranettet er. Lag flyers, bordryttere, minn på personalrommet - alle måter er gode bortsett fra de dårlige, som man sier.