HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører
ECI Ridder iQ logo.png

Ridder iQ

ECI Software Solutions

i
Vurderingen består av flere faktorer som annmeldelser, popularitet, sammenligninger osv.

Beskrivelse av Ridder iQ

Med flere års erfaring, innovasjon og tett samspill med kunder er Ridder iQ den komplette ERP-løsningen for små til mellomstore produksjonsbedrifter. Systemet gir kortere ledetider, høyere fortjenestemarginer og effektiv produksjon gjennom sanntidsoversikt og tilpasningsdyktighet. Det inkluderer CRM, innkjøps- og salgsadministrasjon, lagerstyring, dokumenthåndtering og integrasjon med andre programvareløsninger.

Bedriftsstørrelse

Hvilken bedriftsstørrelse passer til dette systemet?
11-500

Mobilapp

Finnes det mobilapp?

Brukerstøtte

Hvordan kan leverandøren kontaktes?

Opplæring

Hvordan kan du lære opp kunden?

Språk

På hvilke språk finnes systemet?
SVENNO

Geografisk område

Hvor finnes vi?
GlobaltDKSENO

Hvorfor samarbeide med ECI Software Solutions?

Hvorfor velge deres system?

  • 100% fokus på produksjonsbedrifter, der vårt utviklingsteam bygger funksjoner som er fullstendig tilpasset nåværende og fremtidige behov hos selskaper som er aktive innen sveising, konstruksjon, plater, produksjon av tilhengere og karosseri, utstyr og maskinproduksjon.
  • En omfattende produktportefølje med ERP, finans- og forretningsapplikasjoner som for eksempel Business Intelligence, prosjektassistent, verkstedskontroll og leverandørkjede, som tilbyr helt integrerte løsninger.
  • Med en pålitelig track record med over 1300 kunder innen produksjonsindustrien, er Ridder iQ den foretrukne ERP-løsningen, med beste praksis og dypere erfaring med å digitalisere og støtte disse selskapene.

Hvorfor velge dere som leverandør?

Med Ridder iQ håndterer og kontrollerer du alle forretningsprosesser. Kunden velger Ridder takket være dens kraftige bransjespesifikke tilnærming og vår direkte og effektive holdning. Med alle tjenester internt som utvikling, konsultasjon og support.

  1. Ridder iQ er modulært strukturert og passer sømløst inn i dine prosesser. Det er unikt utviklet for å alltid møte de spesifikke behovene til din bedrift, uavhengig av hvilket nivå av digitalisering du befinner deg på. Våre konsulenter kan oversette dine mål og konfigurere programvaren deretter.
  2. Riktig informasjon, i sanntid, på rett sted. Ridder iQ gir deg sanntidsinformasjon. Innen programvaren er det mulig å konfigurere skjermer slik at hver bruker ser relevant informasjon. Ridder iQ viser kun sanntidsinformasjon på disse skjermene som er viktig for brukerens rolle eller funksjon.
  3. Våre team er klare til å kritisk gjennomgå forretningsprosesser for å hjelpe deg med å forstå hvordan andre produksjonsbedrifter allerede optimaliserer sine forretningsprosesser med ERP-støtte. Med vår omfattende kunnskap vet vi nøyaktig hvilke utfordringer produksjonsindustrien står overfor og gir deg alle fordelene som et ERP-system kan tilby, og hjelper din bedrift med å vokse.

Hvilken posisjon har dere på det norske markedet?

ECI fremmer innovasjon og samarbeid innenfor produksjonsindustrien, slik at bedrifter skiller seg ut ikke bare individuelt, men også kollektivt. Vi gjør dette ved å hjelpe bedrifter med å støtte sin digitale transformasjon. Ved å anvende ekspertise og kunnskap innenfor forretningsorienterte løsninger og teknologier som gjør det mulig for deg å samarbeide bedre med bedrifter i din logistikkjede.

Med over 1300 selskaper i Europa, jobber vi for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å konkurrere og vokse ved å tilby bransjeekspertise og skreddersydde løsninger som forenkler forretningsdriften.

Hvilke behov og utfordringer er det dere løser for kunden?

Vi vet hva du går gjennom fordi vi har gått gjennom det selv.

Helhetlige løsninger bygget, vedlikeholdt og forbedret for din bransjes skiftende behov. Å manuelt legge inn data flere ganger, behandle papirarbeid i ulike systemer. Ansatte som må lete etter riktig informasjon, materialer, arbeidsaktiviteter og mer. Datainntasting dupliseres ofte, noe som øker risikoen for feil, inkonsekvens og tar tid. Uten sanntidsinnsikt i for- og etterberegninger, prosjektstatus, innkjøpsordre og materialer som kommer i tide. Trinnvis støtter Ridder iQ veien mot digitalisering og sikrer at produksjonsindustrien kan utføre mer arbeid med samme mengde personale.

Kundereferanser:

"Vår virksomhet har vokst raskt de siste årene; arbeidsstyrken vår har tredoblet seg på åtte år. Innkjøp, salg, fakturering og andre administrative oppgaver utføres imidlertid fortsatt av samme mengde administrativt personale."

"Fra å regne på en bit papp til å helt automatisere med Ridder iQ. Vi sparer 800/900 timer per år ved bruk av Ridder iQ."

"Mye bedre innsikt i budsjettutgifter og budsjettstrukturer, noe som gjør at vi kan håndtere kostnader nær våre prosjekter."

Kjenner du til systemet?

Akkurat som du vil høres om andres meninger, så vil andre høre dine. Del gjerne med deg!

Ridder iQ vises i følgende kategorier

Ridder iQ produktfunksjoner

Forretningssystem

Anleggsregister

Ingår

Anskaffelser

Ingår

App

Ingår

Arbeidsflyt

Ingår

Budsjettverktøy

Ingår

business intelligence

Ingår

CRM

Ingår

Dashboard - Lønnsoversikt

Ingår

Faktura

Ingår

HRM

Ingår

Innkjøp

Ingår

Kapasitetsplanlegging

Ingår

Lager og logistikk

Ingår

Leveranser

Ingår

Ordrebehandling

Ingår

Produksjon

Ingår

Prosjekthåndtering

Ingår

Rapporter

Ingår

Regnskap

Ingår

Ressurshåndtering

Ingår

Sanntidsdata

Ingår

Tidsplanlegging

Ingår

Økonomi

Ingår

ERP-system

Anskaffelser

Ingår

App

Ingår

Arbeidsflyt

Ingår

Budsjettverktøy

Ingår

CRM

Ingår

Dashboard

Ingår

Etableringsregister

Ingår

Faktura

Ingår

Forretningsintelligens

Ingår

HRM

Ingår

Innkjøp

Ingår

Kapasitetsplanlegging

Ingår

Lager og logistikk

Ingår

Leveranser

Ingår

Ordrebehandling

Ingår

Produksjon

Ingår

Prosjektledelse

Ingår

Rapporter

Ingår

Regnskap

Ingår

Ressurshåndtering

Ingår

Sanntidsdata

Ingår

Tidsplanlegging

Ingår

Økonomi

Ingår

Om ECI Software Solutions

Med våre smarte, spesialiserte løsninger og vår kunnskap og erfaring innenfor produksjonsindustrien hjelper vi bedrifter med å realisere sine ambisjoner.

Vi streber etter å kontinuerlig integrere nye innovasjoner i våre applikasjoner slik at hver bruker kan dra nytte av dette. Vi utvikler våre produkter i samarbeid med våre kunder. Dette betyr at de møter de aktuelle behovene i deres bransje. Denne tilnærmingen har gjort det mulig for oss å utvikle og levere en helhetlig løsning som hjelper bedrifter med digitaliseringen av deres virksomhet og de tilhørende prosessene.