HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste reisebestillingssystem

Hvorfor bør jeg ha et reisebestillingssystem?

Hvis din bedrift eller organisasjon administrerer eller tilbyr reiser for dine ansatte, er et reisebestillingssystem et must. Et reisebestillingssystem gjør hele prosessen enklere – alle vet hvor de skal henvende seg for å få hjelp med reisebestillingene sine. På det norske markedet er det en rekke aktører som tilbyr tjenestereiser. Et selvbestillingssystem betyr store fordeler, slik at den reisende kan gjøre sine egne reservasjoner, men dra nytte av tjenesten som tilbys av leverandøren. Det finnes enkle programmer som passer de fleste bransjer eller bransjer, mens noen av løsningene er litt mer omfattende og passer større bedrifter. Å kunne få hjelp til skreddersydde løsninger med mye personlig service er det mange som foretrekker. Hjelp døgnet rundt dersom noe går galt, kan være et smart valg dersom reisene er en gjenganger i virksomheten din. BusinessWith har listet opp 13 kjente reisebestillingssystemer i Norge - flere egner seg også for offentlig sektor. Sammenlign og finn riktig reisebestillingssystem hos oss – allerede i dag.

Hva bør jeg kreve av et reisebestillingssystem?

Avhengig av hvilken type forretningsreise du gjør, varierer kravspesifikasjonen. One seat fits all er ikke egnet som utgangspunkt når du skal velge partner for forretningsreiser. Dette gjelder spesielt hvis det foretas turer veldig regelmessig – da er det viktig å opprette en personlig kontakt for å få det beste ut av systemet. Trygghet, trygghet og service til alle døgnets tider, kan derfor være verdt å kreve av din fremtidige reisepartner. Statistikk om reiser og kontroll av utgifter er også noe som kan være ønskelig for mange bedrifter eller organisasjoner.

BusinessWiths råd er å først og fremst skrive din egen kravspesifikasjon, før du begynner å sammenligne reisebestillingssystemer. Hvilke behov har du? Hva slags turer tar du? Hva er viktig for deg i en partner? Eller trenger du bare det enklest mulige reisebestillingssystemet? Tenk litt på interne krav – så står BusinessWiths fleksible sammenligningstjeneste til din disposisjon for å finne det beste reisebestillingssystemet for deg.

Mange fordeler med et reisebestillingssystem

Liste over 1 forskjellige Reisebestillingssystem

Sorter etter
TravelPerk

TravelPerk

TravelPerk

For enkel håndtering av alle utgifter i selskapet. Programmet har også en integrert funksjon for å bestille flyreiser.

Lær deg mer om TravelPerk

Les mer

Mange fordeler med et reisebestillingssystem

Som arbeidsgiver kan det være en tung jobb å holde oversikt over alle ansattes ulike reiser. Et reisebestillingssystem gjør det enklere for alle parter – både for arbeidsgivere og reisende. I tillegg er å få samlet inn alle utgifter slik at de kan følges under ett og samme tak, en stor fordel.

Det er lurt å skrive en reisepolicy før du implementerer et reisebestillingssystem. Hvilke regler gjelder? Hvordan håndterer du compliance og håndterer eventuelle risikoer? Trenger du en nettbasert tjeneste? Hvor viktig er personlig service for deg? Er klimakompensasjon noe du tenker på når du sammenligner systemer?

Et reisebestillingssystem kan hjelpe deg med å spare mye penger, da leverandøren ofte kan hjelpe deg med å finne de beste reisene til de beste pengene. Alle typer organisasjoner som tilbyr sine ansatte å reise på jobb har behov for et reisebestillingssystem. Sammenlign gjerne de ulike alternativene direkte med oss ​​i BusinessWith – her er det reisebestillingssystemer for alle, inkludert offentlig sektor.

Beskrivelse av produktegenskaper

API-integrasjon

API-integrasjon gjør at systemet enkelt og smidig kan utveksle data mellom andre applikasjoner og enheter i organisasjonen. For eksempel kan reisebestillingssystemet kommunisere med bedriftens eksisterende forretningssystem eller økonomiprogram, noe som forenkler transaksjoner mellom programmene.

Finansieringsprogram

Det integrerte økonomiprogrammet gjør det enkelt for brukeren å få en dypere forståelse av kostnadssteder og gjør det mulig for kunden å samle alle transaksjoner knyttet til reisen i samme portal. Funksjonen kan også integreres med eksisterende økonomisystemer, noe som automatiserer og forenkler bokføringen og utgiftshåndteringen.

Klimakompensasjon

Klimakompensasjonsfunksjonen optimaliserer de ulike delene av reisen og gir også smart innsikt for å gjøre den så bærekraftig som mulig. Noen systemleverandører tilbyr også løsninger for å kompensere for klimaavtrykket som forretningsreisen etterlater seg og dermed bidra til mer klimasmarte reiser.

Konferanser og arrangementer

Med konferanse- og eventløsninger kan kunden lage flyter som genererer enkle flyter og rutiner som forenkler opprettelsen av ulike organisasjoners events og arrangementer. Ved hjelp av systemet kan altså deler av arbeidet automatiseres og dermed effektiviseres, samtidig som kunden får en dypere forståelse for ulike deler av prosessen.

Overholdelse av retningslinjer

Funksjonen gjør det mulig for brukeren å integrere retningslinjene sine direkte i forretningsreiseløsningen, noe som gjør systemet smidigere for alle brukere. Kunden kan også holde seg oppdatert ved å overvåke og optimalisere retningslinjene for forretningsreiser via oppdaterte rapporter og analyser, noe som forenkler reisen for de reisende.

Profilstyring

Profilhåndteringssystemet gjør det enkelt for brukeren å holde de ulike reisendes profiler oppdatert. Funksjonen gjør det blant annet mulig for HR-medarbeidere å få bedre oversikt og administrere kostnadssteder for nye og avtroppende medarbeidere.

Risikostyring

Risikostyringsfunksjonen er en omfattende sikkerhetsløsning som tilbys for å beskytte og garantere sikkerheten til ansatte og reisende. Funksjonen kan blant annet bestå av reisesporing som sender ut aktuell informasjon og nyheter om de reisende, samt geografiske risikonivåindikatorer som gir kunden bedre oversikt over ulike destinasjoner.

Utleggsstyring

Funksjonen gjør det enkelt for brukeren å administrere ulike utgifter i samme portal. Brukeren kan dermed bruke systemet til å sende data automatisk og spare tid og penger på å administrere reiseregninger og enkelt koble disse til ulike modeller.