HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norees beste VMS-plattformer

Hvordan bør jeg tenke på VMS-plattformer?

VMS står for vendor management system eller system for leverandørstyring, og er en plattform som brukes for ledelse og prosessene rundt dine eksterne konsulenter. Her kan du som bedrift eller organisasjon lage ulike oppdrag og sende ut forespørsler, samt velge og koordinere dine konsulenter. VMS-plattformen gir god oversikt over hele din konsulentplanlegging og behov, og kan gi deg funksjoner som god onboarding under og en enkelt paraply. Som med de fleste systemer og verktøy gir VMS-plattformen deg kontroll fra korn til brød – her kan du lene deg på sanntidsdata og standardisere ulike prosesser som hører til konsulentoppdragene. Veien til riktig VMS-plattform går via BusinessWith. Hos oss finner du et stort utvalg av VMS-plattformer å sammenligne og deretter finne det beste for din bedrift.

Hvilken VMS-plattform bør jeg velge?

Spørsmålet om hvilken VMS-plattform du egentlig bør velge krever følgende motspørsmål: Hva er kravene og behovene til deg og din virksomhet? VMS-plattformene i dag er svært godt utviklet, ofte skybaserte, og kan gi deg mye verdifull statistikk og innsikt, som lar deg ta strategiske og forretningsmessige beslutninger. Forventede kostnader eller som å bruke algoritmer for å matche de riktige oppdragene til riktig type konsulenter, er bare to funksjoner som er veldig populære i disse plattformene. For å føle at du har gjort leksene dine ved å sammenligne ulike systemer mot hverandre – ta hjelp fra BusinessWith. Her lister vi opp de beste VMS-plattformene på det norske markedet, slik at du kan finne den du føler passer deg som hånd i hanske. Velkommen til å se etter det rette systemet for leverandørstyring hos oss akkurat nå.

Fordeler med VMS-plattform
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Slik bør du tenke på VMS-plattformer

Hvordan jobber du med konsulentinnkjøp og systemer for leverandørstyring i dag? Har du i det hele tatt et system, eller gjøres det meste i Excel? Ved å investere i et solid system til formålet får du mye mer kontroll og slutter å kaste bort tid på manuell håndlegging. Når du digitaliserer konsulentkjøpene slik at de inngår i én enkelt VMS-plattform får du god oversikt over konsulentkjøpene og du kan lene deg på dataene når du tar ulike beslutninger. Se** kostnad per måned, kostnad per leverandør og utfør enkelt rapporter** med det du trenger. Digitale avtaler? Ikke noe problem, mange systemer tilbyr muligheten for e-kontrakter og signering.

I VMS-plattformene kan du samle tilbud, forespørsler, onboarding og avtaler under ett tak. Det reduserer administrasjonen din betraktelig og det blir enklere å matche rett konsulent til rett oppgave – samt å kunne ta del i innsikt som kostnadsprognoser. En annen stor fordel med å ha alle konsulenter i én og samme plattform er sikkerhet. Her vil ikke GDPR være en vanskelig nøtt å knekke. Hos BusinessWith ser vi ingen ulemper ved å investere i en VMS-plattform, men vårt råd er å bruke litt tid på å virkelig sammenligne systemer før du velger en. Ta gjerne hensyn til hvor du vil være om en årrekke – kan systemet vokse med deg eller er det noen begrensninger? Gjør en sammenligning av de forskjellige VMS-plattformene og tenk på hvilke funksjoner som er viktige for deg. BusinessWith ønsker deg lykke til med valg av VMS-plattform – og er selvfølgelig tilgjengelig om du ønsker veiledning eller flere råd.