HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norees beste VMS-plattformer

Hvordan bør jeg tenke på VMS-plattformer?

VMS står for vendor management system eller system for leverandørstyring, og er en plattform som brukes for ledelse og prosessene rundt dine eksterne konsulenter. Her kan du som bedrift eller organisasjon lage ulike oppdrag og sende ut forespørsler, samt velge og koordinere dine konsulenter. VMS-plattformen gir god oversikt over hele din konsulentplanlegging og behov, og kan gi deg funksjoner som god onboarding under og en enkelt paraply. Som med de fleste systemer og verktøy gir VMS-plattformen deg kontroll fra korn til brød – her kan du lene deg på sanntidsdata og standardisere ulike prosesser som hører til konsulentoppdragene. Veien til riktig VMS-plattform går via BusinessWith. Hos oss finner du et stort utvalg av VMS-plattformer å sammenligne og deretter finne det beste for din bedrift.

Hvilken VMS-plattform bør jeg velge?

Spørsmålet om hvilken VMS-plattform du egentlig bør velge krever følgende motspørsmål: Hva er kravene og behovene til deg og din virksomhet? VMS-plattformene i dag er svært godt utviklet, ofte skybaserte, og kan gi deg mye verdifull statistikk og innsikt, som lar deg ta strategiske og forretningsmessige beslutninger. Forventede kostnader eller som å bruke algoritmer for å matche de riktige oppdragene til riktig type konsulenter, er bare to funksjoner som er veldig populære i disse plattformene. For å føle at du har gjort leksene dine ved å sammenligne ulike systemer mot hverandre – ta hjelp fra BusinessWith. Her lister vi opp de beste VMS-plattformene på det norske markedet, slik at du kan finne den du føler passer deg som hånd i hanske. Velkommen til å se etter det rette systemet for leverandørstyring hos oss akkurat nå.

Slik bør du tenke på VMS-plattformer

Liste over 2 forskjellige VMS-plattform

Sorter etter
Qvalia

Qvalia

Qvalia

En automatisert betalingsløsning som kan integreres med selskapets forretningssystem. Qvalias plattform kan integreres med selskapets økonomiske system og holder automatisk kontroll over påminnelser, avstemminger og rapportering.

Lær deg mer om Qvalia

Les mer
Risma

Risma

Risma Systems

Bygg tydelige strukturer og arbeidsmetoder ved hjelp av Rismas skybaserte compliance-system. Gjør det mulig for ansatte, data, rapporter og prosesser å jobbe sammen og oppfylle de regulatoriske rammeverkene som kreves for oppnå de standarder som er avgjørende for en vellykket virksomhet. Det brukervennlige systemet kan tilpasses de ulike behovene til bedriften, noe som gjør Risma til en fleksibel ...

Lær deg mer om Risma

Les mer

Slik bør du tenke på VMS-plattformer

Hvordan jobber du med konsulentinnkjøp og systemer for leverandørstyring i dag? Har du i det hele tatt et system, eller gjøres det meste i Excel? Ved å investere i et solid system til formålet får du mye mer kontroll og slutter å kaste bort tid på manuell håndlegging. Når du digitaliserer konsulentkjøpene slik at de inngår i én enkelt VMS-plattform får du god oversikt over konsulentkjøpene og du kan lene deg på dataene når du tar ulike beslutninger. Se** kostnad per måned, kostnad per leverandør og utfør enkelt rapporter** med det du trenger. Digitale avtaler? Ikke noe problem, mange systemer tilbyr muligheten for e-kontrakter og signering.

I VMS-plattformene kan du samle tilbud, forespørsler, onboarding og avtaler under ett tak. Det reduserer administrasjonen din betraktelig og det blir enklere å matche rett konsulent til rett oppgave – samt å kunne ta del i innsikt som kostnadsprognoser. En annen stor fordel med å ha alle konsulenter i én og samme plattform er sikkerhet. Her vil ikke GDPR være en vanskelig nøtt å knekke. Hos BusinessWith ser vi ingen ulemper ved å investere i en VMS-plattform, men vårt råd er å bruke litt tid på å virkelig sammenligne systemer før du velger en. Ta gjerne hensyn til hvor du vil være om en årrekke – kan systemet vokse med deg eller er det noen begrensninger? Gjør en sammenligning av de forskjellige VMS-plattformene og tenk på hvilke funksjoner som er viktige for deg. BusinessWith ønsker deg lykke til med valg av VMS-plattform – og er selvfølgelig tilgjengelig om du ønsker veiledning eller flere råd.

Beskrivelse av produktegenskaper

Ansettelse

Ta vare på nye konsulenter og introdusere dem jevnt i arbeidsstrukturene i selskapet og skape en lønnsom og effektiv prosess.

Arbeidsreklame

Når man søker etter nye konsulenter, gjør systemet det mulig å annonsere jobber som konsulenter kan finne og søke på, noe som kan skape et mulig utvalg av konsulenter.

Automatiske påminnelser

Få automatiserte påminnelser fra systemet når viktige hendelser oppstår, for eksempel betalinger og utgående kontrakter og mye mer.

Dashboard

Se den viktigste informasjonen og dataene samlet på samme dashboard og få full kontroll over situasjonen i bedriften.

Faktura betalinger

Godta tidsrapporter og samle og håndtere regninger direkte på VMS-plattformen for en jevn betalingsprosess.

Kostnadsanalyse

Beregn kostnader for konsulentvirksomheten i selskapet og sett det i forhold til selskapets prestasjoner for å oppnå full kontroll over utgifter og resultater.

KPIer:s

Samle de viktigste nøkkelindikatorene for å skape en full oppfatning av prestasjonene og resultatene i selskapet.

Rådfør deg om rekrutteringer

Få muligheten til å søke etter og rekruttere konsulenter og se etter de riktige egenskapene til konsulentene som selskapet søker etter og signere kontraktene direkte i systemet, noe som er en forutsetning for vellykkede krav og gode resultater.