ResDiary
vs
Bookingtjeneste.no
Bedriftsstørrelse
Antall ansatte
Mikrobedrift (1-10)
Liten bedrift (11-100)
Middels stor bedrift (101-500)
Stor bedrift (500+)
Mikrobedrift (1-10)
Liten bedrift (11-100)
Middels stor bedrift (101-500)
Stor bedrift (500+)
Plattform
Skytjeneste
Mobilapp
Skytjeneste
Mobilapp
Prisinformasjon
Gratis testperiode
Pris fra
Fra 850/mnd
Pris modell modul
Prismodell abonnement
Prismodelllisens
Gratis testperiode
Pris fra
-
Pris modell modul
Prismodell abonnement
Prismodelllisens
Produktfunksjoner
Automatiske påminnelser via SMS og e-post
Betalingsfunksjon
Bransjefokus hotell & restaurant
Bransjefokus skjønnhet
Gruppebestilling
Integrerbart system
Konferanse- og arrangementsbestilling
Kryptert informasjon
Kunderegister
Markedsplass for bedrifter
No-show gebyr
Statistikk og rapporter
Automatiske påminnelser via SMS og e-post
Betalingsfunksjon
Bransjefokus hotell & restaurant
Bransjefokus skjønnhet
Gruppebestilling
Integrerbart system
Konferanse- og arrangementsbestilling
Kryptert informasjon
Kunderegister
Markedsplass for bedrifter
No-show gebyr
Statistikk og rapporter
Hvorfor velger bedrifter dere?
Hvorfor velge deres system?
- Du eier alle kundedata og kan eksportere de når du ønsker
- Enkelt å bruke. Tar deg 10 minutter å lære
- Lar deg bygge din egen merkevare fra bookingkalender til e-poster
Hvorfor velge deres system?
Beklager, ingen data enda.
Hvorfor velge dere som leverandør?
- Mest for pengene
- Best på support
- Kort bindingstid
Hvorfor velge dere som leverandør?
Beklager, ingen data enda.
Hvordan posisjonerer du deg i markedet?
ResDiary benyttes av både av store kjeder og små enkeltstående restauranter. Så fleksibilitet er en viktig faktor. Avansert bruk av regler og funksjoner vil optimalisere driften automatisk.
Hvordan posisjonerer du deg i markedet?
Beklager, ingen data enda.
Hvilke behov og utfordringer er det dere løser for kunden?
- Settes opp med krav om kortopplysninger, forskudd eller depositum på spesielle dager som 17. mai eller ved et arrangement.
- Detaljerte bookinglister kan hentes ut. For eksempel: Hvem booket bord til mer enn 10 personer i september og oktober i fjor, hvor reservasjonen var for julebordsperioden.
- Tilbakemeldinger er inkludert og kan sendes automatisk etter besøket. I en slik rapport kan du hente ut de dårligste og beste tilbakemeldingene for å følge opp disse spesielt.
- Kalenderen som gjestene booker i direkte på hjemmesiden endrer språk basert på den besøkendes språkinnstilling i nettleseren.
Hvilke behov og utfordringer er det dere løser for kunden?
Beklager, ingen data enda.
Beklager, ingen data enda.
ResDiary
Restaurantdiary AS
Bookingtjeneste.no
Preferium AS